Eşim yapmış mıdır? Yapmamış olsun..

50tl mi kaybolsa belki harcadım hatırlamıyorum derdim de kiranın çeyreği gitse sorardım . Sen neden sormadın ? Yani sen mi aldın diye değil ama kirayı yatıramadım eksik şimdide noldu ki ya fln diye

elbetteki eşler arasında senin benim olmaz ancak bu birbirlerinin parasını habersiz daha doğrusu bu konudaki gibi gizlice alabilecekleri anlamına gelmez.
ayrıca kim olursa olsun kimsenin çantası yada cüzdanı izinsiz karıştırılmaz. Bu bir görgü ve saygı meselesidir.

Konu sahibi var mı bir gelişme? Mesaj alıntılarının bildirimlere düşmemesi kötü oldu. Şimdi konu sahibini dürtmek için yazdıklarını beğenmek mi gerekiyor? Konusunu takip eden konu sahibi istiyoruz.

Son düzenleme:
Erkeklerde parasız kaldığında söyleyememe, kendi başına çözme, delikanlılık yapma gibi abuk sabuk bazı takıntılar vardır. Bence kalbine kötü birşey getirme, bence ya parasız kaldı ya da sana söyleyemediği bir harcaması oldu(Ailesine yardım etmek gibi) delikanlılığa çamur sürdürmemek için sana söyleyemedi direk aldı cüzdanından.
Kötü düşünme bence, klasik erkek davranışı bu...

takip etmeye mi yoksa konuşmaya mı karar verdin birşey yazda bizde rahatlayalım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…