Eşim yapmış mıdır? Yapmamış olsun..

valla konunun başından beri aynen bu düşüncedeyim işte..
valle ben fark ettiğim dakka sorardım bu devirde bi ev kirasının 4 te 1 i nerden baksan en az 100-150 lira
ee bide bunun öncesi varmış !
ben evde herşeyin muhasebesini tutan biriyim bi dosyaya fişleri birinede dekontları koyarım ay ay ayırmışımdır arada bi terslik olduğunda gider eşime derim valla 100 lira bi yere gitmiş ama nereye bilmiyorum hesapladım aklıma gelmiyor benim gelmedi ise onun gelir ikimizin aklınada gelmiyorsa bi yerden çıkar o para artı adam kendi verdiği parayı neden çalsın hemde ev kirası o sıradan bi para değil aklıma pek yatmadı o yüzden..
bide konu sahibide eşinden kaybettiği parayı saklıyor buda hoş bir davranış değil bence sonuçta belki eşi kira ödendi sanıyor parayı almamışsa ne sanacak ki başka..

Çok zor bir durum ama ben sizin kadar bekleyemez mutlaka bir şekilde sorardım.

Eğer o kişi eşimse de çok ama çok kızardım, en çokta eşim yüzünden iş yerimdeki arkadaşlarıma potansiyel paramı çalan kişiler gözü ile bakmama sebep olduğu için.

Doğrusu budur
Ortada bi para kayıpsa şaşırır insan, en yakını olan eşiyle paylaşır
Hatta atıyorum 150 mi eksik, sende 150 var mı eksik çıktı da ona ekleyelim bi yerde mi düşürdüm denir en azından

Para kayıp oluyo
Konu sahibi sır gibi saklıyo
Ve tekrarlanıyo sürekli
Yine söylemiyo konu sahibi
Sonra gelip kk ya konu açıyo

Bu burda çözülecek birşey değil, eyleme dönüştüren biri var bu işi
Eşin bilmeli, o yaptı veya yapmadı bilemem ama bilmeli

Ayrıca çok üzgünüm ama ben bu loto alışkanlığı sebebiyle eşinin gizlice alıp harcadığını düşünüyorum
Konu sahibi de eşinden şüphelendiğinden ortalığı ayağa kaldıramıyo, susuyo, gerçeklerden kaçıyo belki de

takip et eger yakalarsan yuzune tukur...ulan sen beni nasil durumlara dusurdun kendimi hasta bile sandim senin yuzunden
sen istedinde ben vermedimmi de kapiyi cek git yada onu gonder

Bunasıl bir tarz Allah aşkına ? Ne güzel akıl veriyorsunuz yuva yıkmak nekadar kolay..
eşinden bahsediyoruz evlimisiniz bilmiyorum ama bekara koca boşamak kolay geliyor galiba zira evliyseniz yazık o eşe
belki adamın bir sıkıntısı oldu eşine bahsetmeye çekindi yürütme maksatlı olmayarak eşimdir onun parası benım benım param onun diye düşünüp lazım olup almıştır
anlayıp dinlemeden suratına tükürmeler kapıyı çekip gitmeler

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşimin maaş kartı bendedir, benimde işyerim var kazandığım hasılat ortadadır. Ne o bana sorar kasadan para alınca nede ben ona sorarım maaşını kullanınca. Herkes benim gibi düşünmeyebilir ama biz hayatımızı paylaşmak için birbirimize söz verdiysek bunun iiçine herşey giriyordu...Sevgiliyken, nişanlıyken ve evlendikten sonrada hiç para mevzumuz geçmedi aramızda şükürler olsun. Bence sizde takılmayın aldıysada vardır bir ihtiyacı. Ama sormanda da sakınca görmüyorum...

Ben cüzdanımda ki 10 lirayı bulamasam paniklerim 200 lira eksilmişse ortalığı yıkarım kazanmadığımdan mı acep 5 10 kıymetli
Banada tuhaf geldi açıkcası.
Ben konu sahibinin bu durumda sessiz kalmasını zaten eşinden şüphelenmesine bağladım.

Yani evet neden o anda susuluyor bende onu anlamadım. Ben de olsam para yok derdim hemen. Hem çantamda olduğunu bildiğim parayı akşam akşam bakıp saymak nereden aklıma gelsin geldi diyelim direkt tepki verir insan eşine olmasa da kendi kendine. Söylenir eder eşi de ne oldu der. Hep oluyor bir de bu.

Yani dimi, o an bile elim telefona gider hemen. Normal bir durum sonucta :S Nasıl bu kadar olay haline geldi anlamadım.

ben bu konuda şok olduğum kadar hiç bir konuda şok olmadım
çok enteresan durumlar ve yorumlar söz konusu..

eşinizi deneyin birikmiş paranız varsa birmiktar çekin ve çantanızı ortalık yerde bırakın yine paradan azalırsa üzgünüm ama eşiniz alıyor ihtiyacı olmasa bile bunu yapan hasta insanlar var eşinizi tedaviye ikna edebilirseniz iyi olur.. ya da sizin bilmediğiniz bir borcu yüzünden bunu yapıyor olabilir...umarım bu olay en kısa zamanda açıklığa kavuşur

bu sizi ilglendirmezburda zaten herkes cok guzel yorumlar yapmis 105 yorum yapilmis ama konu sahibi nedense sadece 1cvp vermis ben buna istinaden yazdim ayrica esinden habersiz cuzdanindan para aliyorsa bu hic masumane degil yok oyle benim param onun onunki benim zira oyle dusunuyorsada bu onu cuzdanindan gizlice para almasi hakkini vermez . bu.bayan burda uzulsun,kafasi karissin onadan bundan suphelensin bunu kimsenin kimseye yapma hakki yok bu esi hayat arkadasida olsa.ayrica gizlice para almak bunu kimyaparsa yapsin terbiyesizlik ve hirsizliktir buna esde dahil:

Son düzenleme:
Ben konu sahibini anlıyorum. Soramamasının nedeni paranın herhangi bir şekilde eksik çıkması değil. Sistematik şekilde eksik çıkan bir para var. Gizlice ve kasıtlı şekilde alınıyor gibi cüzdanından. İlk seferlerde önemsememiş zaten ama ortada rahatsızlık verici bir ihtimal var.

İnsan eşini takip etse bir türlü etmese bir türlü... Etmese bu para nereye gidiyor? Etse ve hele ki eşi masumsa çok utanç verici.

Ben olsam sanırım yaptığım her harcamayı tek tek yazarım. Cep telefonunuza bile kısa not olarak yazabilirsiniz. Örneğin; sabah cüzdanımda 200 TL var, ofise geldim duruyor, ofisten çıktım duruyor, markette 50 TL harcadım, eve geldim 150 TL duruyor. Peki sabah evden çıkarken ne kadarı duruyor? Buna bir bakmak lazım. Kendimi düşünüyorum, harcayıp unutuyor olma ihtimalim çok yüksek olduğundan eşimden şüphelenmeye sıra gelmezdi, kendimden bilirdim

Çok ilginç .
Alsa eşiniz kendi parasından da almış olacak almasa günahını almış olacaksınız .
Nasıl emin olunur ki bu durumdan .

Yani dimi, o an bile elim telefona gider hemen. Normal bir durum sonucta :S Nasıl bu kadar olay haline geldi anlamadım.

konu sahibi eşinden zaten şüpheleniyormuş bu da tuz biber olmuş anlaşılan.
cüzdanımdan 200 lira eksilse tabi çok korkarım ve eşime anında sorarım,ama çaldın mı diye değil aldın mı diye.
ne var ki bunda.
bizim nakit taşıma gibi bir durumumuz olmuyor pek,
bendeki parayı anında uçurduğumdan üzerimde fazla bulundurmuyorum.
bir an geliyor,sucu geliyor,kargocu geliyor,ya da yemek söylüyoruz dışardan,nakit gerekiyor,
ne soracağım açar alırım cüzdanından, o da benden alır.
hırsız mı olduk ki:26:

Yani normal olanı bu zaten annem babamın cüzdanından sormadan para alıyor hırsız mı ??
Babam cüzdanında ki parayı bilir ama ben bilmem bir kere evde anneme cüzdandan para mı çaldın dediğini
Burda ki sorulmama sebebi zaten eşten şüphelenme durumunun olması.
Ama yani her ay 50-100 ne ki bişeye kullanılır gıdım gıdım adamın aklına rapor vermemek gelmemiş olabilir.
Bu giden paranın eşiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama ben .

Canımm eşine söyledin mi durumu?? Anlatsana böyle böyle oldu işyerinden biri nası alabilir güvenlik kamerası kayıtları var de..Bakalım ne dicek.

Ne kadar güzel anlatmışsın konunu, hiçbir soru işareti kalmadı kafamda. Ve kendimi tam olarak senin yerine koyabildim. Ne kadar zor bir durum bu böyle. Eğer eşin almadıysa kendine çok kızıcaksın biliyorum. Ama eşin aldıysa daha da zor. Umarım o değildir. Anlamanın tek yolu biraz gözlem yapmak. Söylemeden almak çok tuhaf. Tabi ki paralarınız birbirinizden gizli olmaz ama kleptomani olma ihtimali kafamı kurcaladı durdu.. İnşallah öyle bir şey değildir. Eğer böyle bir şeyse onunla konuşman sorman bir işe yaramaz. Akşam gelirken cüdanında bozuk halde 50şerlikten oluşan 250 tl bulundur. Sabah da kontrol et. 250 liradan giden 50 100 ü farketmeyeceğini düşünüp alır öyleyse. Lütfen bize bildir sonucu. İnşallah eşinle ilgili değildir.

Bende senin adına çok üzüldüm biraz karışık bir durum.Hele de birilerinin günahını almak zorunda kalmak daha da kötü arkadaşlar sormadan alırım konu sahibi şüphelenmiş zaten yazmışlar ama ben kesinlikle eşime sormadan cüzdanını açmam bile...Tabi ki ayrımız gayrımız yok ama hoşlanmam o al dese bile almam herkes farklı...Ama senin yerinde olsam eşimden şüphelendiğimi çaktırmadan eşime durumu güzelce anlatırdım eğer o aldıysa bile belki bir açıklaması vardır ayrınız gayrınız yok diye bahsi olmamıştır ne bileyim açıkcası kötü düşünmek ve seni de hemen öyle düşündürmek istemiyorum canım

okuyorum ama sölemeden edemeceğim
arkadaşlar yeri geliyor bende şeimin cüzdanından para alıyorum oda benden alıy evin içinde zaten o para işkimizin onun parasıda benim benimkide onun tabiki alınır alınmaz değil fakat burda sırdışı bi durum yokmu?

soruyorum size cüzdanınızda ev kiranız var mesela 600 tl bunun 150 tl si yok ortada hadi diyelim eşi,nizi alış yada drum tam tersi siz eşinizin cüzdanından ev kirasının 150 tl sini aldınız peki eşinize sölemezmisiniz canım bak böle böle bi durum oldu aldım diye?
yapmayın lütfen bu kadının duurmu çok başka.........

karı koca arasında para muhabbeti olmaz senin benim param denmez ama genede herkes birbirinden alırken en azından söyler söylemeli bu bir gerçek bence siz eşinize kiradan şu kadar eksik çıktı ben hiç biryere düşürmediğime eminim ama nasıl olduysa eksilmiş bendede para yok tekrar tamamlarmısın dersen belki vermek zor gelir eğer aldıysa birşeylerin farkına varır bilmiyorum aklımada bişe gelmedi ben olsam doğru söyle senmi aldın derdim sonuçta kırılcak olursa özür diler gönlünü alırsın başka ihtimal yok sandım dersin belki acil lazım olmuştur söylmeye fırsatın olmamıştır sandım dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…