- 21 Kasım 2024
- 4
- -4
- 20
-
- Konu Sahibi Melis Gold
Ve hayatta böyle kızlar hep el üstünde tutuluyorMerhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim çok mutluyuz gayet benle ilgilenir dediğim her şeyi yapar sevdiğini söyler sorun nerde bilmiyorum yanına gittiğimde modu düşük duruyor sonra bı arkadaşı var iş yeri icabı biraz samimi işten işe tabiki başka görmez yüzünü ve yine iş yerine Girdik birlikte onu görür görmez şakalaşmalar başladı yüzü gülmeye başladı bende somurtum sonra bana niye somurtuyorsun dedi bende odadan çıktım peşimden geldi neyin var ne yaptım dedi kıskandın mi yani onu dedi bende bişey yok deyip geçiştirdim sebebini söylemek de istemedim her zaman kıskandığımı beli ediyorum farklı konularda da bu seferde de beli ediyorum ve yine bana soyliyeceği şey ben senin için neler yapmadım ya yazıklar olsun bana güvenmiyor musun hep bunu söylüyor diye konuyu açmak istemedim ama sinirden şuan ne yapacağımı bilmiyorum hep kıskanıyorum ama haklı değil miyim bu konuda bilmiyorum TM yanında gitigimde benle gayet ilgileniyor seviyor gibi ama böyle düşük bı modaa benden sıkılmış gibi
Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim çok mutluyuz gayet benle ilgilenir dediğim her şeyi yapar sevdiğini söyler sorun nerde bilmiyorum yanına gittiğimde modu düşük duruyor sonra bı arkadaşı var iş yeri icabı biraz samimi işten işe tabiki başka görmez yüzünü ve yine iş yerine Girdik birlikte onu görür görmez şakalaşmalar başladı yüzü gülmeye başladı bende somurtum sonra bana niye somurtuyorsun dedi bende odadan çıktım peşimden geldi neyin var ne yaptım dedi kıskandın mi yani onu dedi bende bişey yok deyip geçiştirdim sebebini söylemek de istemedim her zaman kıskandığımı beli ediyorum farklı konularda da bu seferde de beli ediyorum ve yine bana soyliyeceği şey ben senin için neler yapmadım ya yazıklar olsun bana güvenmiyor musun hep bunu söylüyor diye konuyu açmak istemedim ama sinirden şuan ne yapacağımı bilmiyorum hep kıskanıyorum ama haklı değil miyim bu konuda bilmiyorum TM yanında gitigimde benle gayet ilgileniyor seviyor gibi ama böyle düşük bı modaa benden sıkılmış gibi
Siz hobi edinin kocanız dışında da başka uğraşınız olsun. Hayatınızın merkezine kocayı koyarsanız kafayı yersinizMerhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim çok mutluyuz gayet benle ilgilenir dediğim her şeyi yapar sevdiğini söyler sorun nerde bilmiyorum yanına gittiğimde modu düşük duruyor sonra bı arkadaşı var iş yeri icabı biraz samimi işten işe tabiki başka görmez yüzünü ve yine iş yerine Girdik birlikte onu görür görmez şakalaşmalar başladı yüzü gülmeye başladı bende somurtum sonra bana niye somurtuyorsun dedi bende odadan çıktım peşimden geldi neyin var ne yaptım dedi kıskandın mi yani onu dedi bende bişey yok deyip geçiştirdim sebebini söylemek de istemedim her zaman kıskandığımı beli ediyorum farklı konularda da bu seferde de beli ediyorum ve yine bana soyliyeceği şey ben senin için neler yapmadım ya yazıklar olsun bana güvenmiyor musun hep bunu söylüyor diye konuyu açmak istemedim ama sinirden şuan ne yapacağımı bilmiyorum hep kıskanıyorum ama haklı değil miyim bu konuda bilmiyorum TM yanında gitigimde benle gayet ilgileniyor seviyor gibi ama böyle düşük bı modaa benden sıkılmış gibi
Siz 20 yaşındaymışsınız. Eşiniz kaç yaşında ?Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim çok mutluyuz gayet benle ilgilenir dediğim her şeyi yapar sevdiğini söyler sorun nerde bilmiyorum yanına gittiğimde modu düşük duruyor sonra bı arkadaşı var iş yeri icabı biraz samimi işten işe tabiki başka görmez yüzünü ve yine iş yerine Girdik birlikte onu görür görmez şakalaşmalar başladı yüzü gülmeye başladı bende somurtum sonra bana niye somurtuyorsun dedi bende odadan çıktım peşimden geldi neyin var ne yaptım dedi kıskandın mi yani onu dedi bende bişey yok deyip geçiştirdim sebebini söylemek de istemedim her zaman kıskandığımı beli ediyorum farklı konularda da bu seferde de beli ediyorum ve yine bana soyliyeceği şey ben senin için neler yapmadım ya yazıklar olsun bana güvenmiyor musun hep bunu söylüyor diye konuyu açmak istemedim ama sinirden şuan ne yapacağımı bilmiyorum hep kıskanıyorum ama haklı değil miyim bu konuda bilmiyorum TM yanında gitigimde benle gayet ilgileniyor seviyor gibi ama böyle düşük bı modaa benden sıkılmış gibi
Sorununuzu belli etmeniz yetmez, açık iletişim kurarak kendinizi ifade etmeniz gerekiyor. Ergen tipleriyle ne evlilik sorunları ne de hayata dair sorunlar çözülemez.Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim çok mutluyuz gayet benle ilgilenir dediğim her şeyi yapar sevdiğini söyler sorun nerde bilmiyorum yanına gittiğimde modu düşük duruyor sonra bı arkadaşı var iş yeri icabı biraz samimi işten işe tabiki başka görmez yüzünü ve yine iş yerine Girdik birlikte onu görür görmez şakalaşmalar başladı yüzü gülmeye başladı bende somurtum sonra bana niye somurtuyorsun dedi bende odadan çıktım peşimden geldi neyin var ne yaptım dedi kıskandın mi yani onu dedi bende bişey yok deyip geçiştirdim sebebini söylemek de istemedim her zaman kıskandığımı beli ediyorum farklı konularda da bu seferde de beli ediyorum ve yine bana soyliyeceği şey ben senin için neler yapmadım ya yazıklar olsun bana güvenmiyor musun hep bunu söylüyor diye konuyu açmak istemedim ama sinirden şuan ne yapacağımı bilmiyorum hep kıskanıyorum ama haklı değil miyim bu konuda bilmiyorum TM yanında gitigimde benle gayet ilgileniyor seviyor gibi ama böyle düşük bı modaa benden sıkılmış gibi
Bu herkes için geçerli değil mi bende arkadaşlarımla daha mutluyum çünkü onlara karşı büyük sorumluluklarım yok, triplerini nazlarını çekmek zorunda değilim, tüm muhabbet kakara kikiri ekseninde dönüyorMerhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim çok mutluyuz gayet benle ilgilenir dediğim her şeyi yapar sevdiğini söyler sorun nerde bilmiyorum yanına gittiğimde modu düşük duruyor sonra bı arkadaşı var iş yeri icabı biraz samimi işten işe tabiki başka görmez yüzünü ve yine iş yerine Girdik birlikte onu görür görmez şakalaşmalar başladı yüzü gülmeye başladı bende somurtum sonra bana niye somurtuyorsun dedi bende odadan çıktım peşimden geldi neyin var ne yaptım dedi kıskandın mi yani onu dedi bende bişey yok deyip geçiştirdim sebebini söylemek de istemedim her zaman kıskandığımı beli ediyorum farklı konularda da bu seferde de beli ediyorum ve yine bana soyliyeceği şey ben senin için neler yapmadım ya yazıklar olsun bana güvenmiyor musun hep bunu söylüyor diye konuyu açmak istemedim ama sinirden şuan ne yapacağımı bilmiyorum hep kıskanıyorum ama haklı değil miyim bu konuda bilmiyorum TM yanında gitigimde benle gayet ilgileniyor seviyor gibi ama böyle düşük bı modaa benden sıkılmış gibi