Eşim ve yaptıkları..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan söylediklerim mantıksız ve çok kalpsizce gelebilir lakin şerrin içindeki Hayri gormek lazım . Bu adamdan çocuk yapmayın . Sizi seviyor belki doğrudur,lakin eşiniz kıçı başı oynayan bir adam . Flortlesmeyi ve cilvelesmeyi seviyor . Durmayacak her boş bulduğu anda yapacak. Şuan hormonlarınizin ve kaybinizin bombardimani altındasınız . Böyle bir adamdan çocuk yapmadan ayrılmak için elinize bir fırsat geçmiş ,kacirmayin

Allah razı olsun canım yavrum hep kız hissediyordum canım kızım gitti benden yüreğim yanıyor çok abartıyorum doğsa ölse Allah korusun buna şükür ama bilmiyorum ağır geldi

Boşanmak istiyorum dedim yapmazsan adam değilsin dedi bağırdı çağırdı gitti ama yalan akşama arar alıştım pskojin bozuk senin dedi inşallah ayrılırız dua edin bitsin gitsin
Konuyu tamamen okuyamadım ama tavsiyem şu, kendinize en azından 4 5 ay zaman verin. Daha çok yeni bir kayıp yaşamışsınız, önce kendinizi toparlayın. Sonra olanları tekrar gözden geçirip ona göre verin, bu süreçte eşinizi de gözlemlersiniz, daha sağlıklı bir karar vermiş olursunuz en azından

Evet az önce söyledim yalandan git ne yapıyorsan yap yapmazsan adam değilsin dedi ama yalan akşama arar hep aynı teralelli
bu yorumumu unutmayın. çekirge bir zıplar iki zıplar.. hakkınızda hayırlısı olsun ama siz sanki çok dolduruşa gelen gaz ile ilerleyen birisiniz ne olduda durup dururken huzursuzluk çıkarttınız. yazık gerçekten burda gelmiş başka kullanıcılara benim sayemde bir şeylere sahip oldu gibi ağır laflar ediyorsunuz. bence o size güvenmemeliymiş.. kusura bakmayın bütün yorumlarınızı okudum sizde sütten çıkma değilsiniz. acınız var anlıyorum ama her yaptığınız şeyde acınızın arkasına sığınamazsınız.

En sonki olay komşunun birine numara vermiş gelmiş bana söyledi bende kadına msj attım kendimden kadın soğuk yaptı. Neyse eşim söyledi bana ama sonra ne oldu kadın boşanmış biriymiş ve ben hamile halimle 3 gün ağladım ama bana söylemişti bende evli sandım dedi

Yani sizce de böyle komşuya bile hallenen biri sizin kocanız ve hatta çocuğunuzun babası mi olmalı ? Güven teşkil ediyor mu

Ben her fedakarlığı yapayım o da bunları yapsın kolay dimi hiç bir talepte bulunmadan evlendim bunu mu hak ettim millet neler aldırıyor

ben sorunun ne olduğunu tam anlayamadım, umarım pişman olacağınız kararlar vermezsiniz, şuan üzüntüyle çok sağlıklı kararlar verdiğinizi düşünmüyorum. biraz kendinize süre tanıyın, eşinizi de ayrılıcam da ayrılıcam diye bıktırmayın, acınız dindikten sonra birdaha düşünün derim.

Bıksın ben ona dedim git başkası ile evlen gitsin valla

Yani sizce de böyle komşuya bile hallenen biri sizin kocanız ve hatta çocuğunuzun babası mi olmalı ? Güven teşkil ediyor mu
İnşallah o kadar adi değildrr orda kadın yaptı gibi geldi eşim polis yakışıklı dikkat çekiyor biraz 1 2 kişi de daha gördüm eşime ilgisi olan ama ondan öyle canlı görmedim

Bana yiyecek Bi şeyler hazırlamıştı ceviz kırdı al ye diye ben de ona rol yapma dedim çırpınışların güven vermiyor dedim şoke oldu bağırdı çağırdı keşke kalbime bu şüpheyi koymasaydı yazık etti bize ne diyim

Bıksın ben ona dedim git başkası ile evlen gitsin valla
Boşanmayı isteyen taraf siz olduğunuza göre o zaman davayı da siz açacaksınız, eşinize bıktırma politikası uygulayarak onun dava açmasını istiyorsunuz belli ki, buna gerek yok adamı istemiyorsanız güvenmiyorsanız açarsınız davanızı biter.

ahfjkkkkkkkkkkk çok yaratıcısınız evli sanmış
tinder indirince oyun sanmış
eşim polis yakışıklı dikkat çekiyor
ceviz kırdı al ye diye

süper hikayeler yazıyorsunuz bütün tuşlara basıp kahkahalar atıyorum millet cevap yazıyor

Boşanmak istiyorum dedim yapmazsan adam değilsin dedi bağırdı çağırdı gitti ama yalan akşama arar alıştım pskojin bozuk senin dedi inşallah ayrılırız dua edin bitsin gitsin

Ayrilmak istiyorsaniz onun onaylamasini beklemenize gerek yok. Ama sanki ikiniz beraber bir profesyonel destek alsaniz iyi olur.

O da mı yalan gelip bana ilk günden söylediği için arkamdan yapmadı diye doğru sandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…