- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
Merhaba 2.5 yıldır evliyim. Evlendiğimiz ilk ay eşimin telefonunda yıllarca arkadaş olduğu açık bir kız vardı ses etmedim ta ki kıza durum açmış bana kapatmış ama ben paylaşım görmedim inkar etti arkdşım dedi kızın da sevgilisi vardı neyse öyle böyle kızı sildirdim. Daha sonra eşimin telefonunda fake hesap gördüm ama yaklaşık 10 yıl önceye ait yeni biri eklenmemiş benim değil arkadaşımın şu bu. Tabi ben ayrılma kararı aldım eşim kapımda yattı ağladı zırladı neyse inanmayı seçtim. Ondan sonra 1 ay iş dolayısıyla ayrı kaldık ve olay store den tinder uygulamasna bakmış bana dediği oyun indirirken bastım çıktım indirip indirmediğni bilmiyorum. Zaten bu süreçte eşimin ailesi bana iftira haksızlık her türlü zulmü yaptılar bende 1 yıldır görüşmüyorum eşim saygı duyuyor ve kendisi de gidip gelmiyor asla zorlamıyor ben konuyu açmasam açmaz umursamıyorum onlar kendine yaptı diyor. Bana olan tavırlarına gelirsek ben çalışıyorum çok ilgili evde yemek temizlik hasta olsam başımdan ayrılmaz bir şey rica etsem kesinlikle yapar. Arkadaş ortamı yok belki evlendik evleneli 10 saat çıkmıştır o da 1 2 defa piknik 1 2 defa halı saha. Neyse gel gelelim 10 gün önce düşük yaptım. Şuan hayatı çok sorguluyorum eşim düşük sırasında 1 sn başımdan ayrılmadı bana adeta çocuklar gibi baktı ben ağlayınca hep destek çıktı. Bende duygusal çöküş olacak ayrılalım yaptıklarını unutamıyorum dedim ama asla yanaşmıyor seni seviyorum senden başka kimsem cart curt. Velhasıl çocuk kokusu ile yanıp tutuşuyorum sizce ne yapmalıyım çok kararsızım yardımm