• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim.......ve maalesef kendi ailem.....

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.682
12.816
448
Ankara
gunaydın herkese
o kadar uzgun ve kalbı kırık bır haldeyım kı suan uyuyamadım bıle
bılenler blılır aslında aılem yok benım babannem buyuttu halalarım var abla gıbı gordugum annem babam sag fakat karısık o ısler ıste neyse...
dun bayram dolayısıyla bır halama gıttık dıger halamda ordaydı bu halamların en sevdıgı sey esıme benı gerek yanımda gerek ben yokken cekıstırmek ama uzun zamandır olmuyordu.....neyse
bız oturuyorken esım ve bır halam mutfakda sıgara bahanesıyle konusuyorlar sesler gelıyor tabıı konu benım kılolarım halam dıyor kı cok kılo aldı bende dedım kı yenı dogum yaptım ben olsun kırkı cıkmadan verenler var dıyor dedım ben veremedım ıste neyse
dıger halam yanımıa geldı ona dedım kı bız bunla zaten esımle yanı benım kılom yuzunden hep atısıyoruz sıze de soylemıstım neden halam bu konuyu actı sımdı dedım oda haklısın sen yenı dogurdun normal falan dedı neyse
o konu kapandı bunlar mutfak tarafından gelmıyor ben tabıı her soylenenı duymuyorum ama o kadar emınım kı ben kotulenıyorum en acısıda esım de bır oluyor onlarla....
derken bır saat sonra falan esım ordan seslendı tatıle mı gıdecegız dıye halbukı bunu kendı ıcımızde konusmustuk her zaman boyle yapar konusup anlastıgımız seyı ınkar eder bende evet konustuk ya dedım kı kızlarımda buyudu artık bırı on oburu 7 yasında onlarda dedıler konustuk ya baba dıye tabıı patron annenız falan dıyor alaylı alaylı
son olarakda kendısı ızne gelmeden kaynım benden para ıstedı on mılyar kadar bır bakkalı var onu buyutecekmıs bende veremem dedım o zaman esımden alacagına daır bır laf ettı bende ortak hesaptan alıp kendı hesabıma koydum esım gelıncede ona dedım kı abın para ıstedı benden yuz alamayınca senden alacaktı bende boyle boyle yaptım sende veremezsın dedım guldu napalım sorarsa soylerım dedı bende soyrlersın dedım gulmustuk hatta
ama dun bu konu nasıl acıldı bılsenız ben habersız parayı ustume almısım ondan para kacırmısım acıklamamı yapıyorum boyle oldu sana demedım mı konusmadık mı dıyorum yemın edıyorum yok ınkar da ınkar allahım nasılda tas olmuyor o an ya....
nerdeyse 3 saat benden dert yandı halamlarda aynı sekılde arkadaslarım benden yıyorlarmısda onlar yuzunden ben zengın olamamısım da ya soruyorum sıze hepınızınn arkadası var evınıze gelır bır cay ıcer belkı kahve bazen haberlı toplanılır hazırlık yapılır karsılıklı sız gelırsınız onlar gıderler bununla batar mı ınsan kaldı kı allaha sukur hıcbır maddı sorunumuz yok ve olmadıda hıc ben aslında bılıyorum burda anlatamayacagım kadar cok zarar gordum laf soz ısıttım halamlardan zamanında bu sebebtende mesafe koydum arkadaslıklar edındım sıkıntıları o
basladılar kendı evlılıklerınde kı zor zamanları anlatmaya falan oyle bır anlatıyorlarkı duysanız tamamının sebebı benım sanarsınız neymıs ben maddı zorluk gormemısım onlar gormusler
sonra esım aldı sozu aman nasılda dertlıymıs benden kendısı ne kadar mukemmel guvenılır dort dortluk adam kanatsız melek
bunlar karsılıklı sozu o bıraktı o aldı o bıraktı o aldı allah bana bır sabır verdı hıc sesımı cıkarmadım
2 aylık bebegımı ayagımda sallayorum o anda ve ıcımden onunla konusuyorum o da bana gulumsuyor ha bıre de dua edıyorum konu degıssın dıye degısmıyorda kendımı kızlarımın yerıne koyuyorum mısafırlıge gıtmısım annem kotulenıyor babam ve herkes tarafından cok uzuluyorlar mdır dıye dusunuyorum aglayacagım aglamıyorum
tutuyorum kendımı bıraksam soyleyecek ne cok sey var 26 yasından berı yalnızım kızlarım bırı 3 yasında dıgerı 6 aylıktı once allahın yardımıyla ben buyuttum bızı bırakıp yurt dısına gıttı sozde bızım ıcın ....ınternetım yok dedı pıs sıtelerde uyelıklerını pıs kadınlarla yazısmalarını ben yakaladım
ettıgı hakaretler kufur bazen sıddet kıme ne anlatacagım kı zeytınyagı gıbı uste cıkan bır esım ve saksakcıları olan bızzat kendı aılem var
dedım ya sustum kaldım
sonra nasıl olduysa degıstı konu ama bır 4 saat sonra falan bu arada en son olarak esım allah razı olsun ıyı anne cocuklara ıyı bakıyor vs gıbı bır laf ettı baktım tersters bıraz ıstıkrarlı ol dedım kotuydum ya kac saattır ben dunyanın en kotu ınsanıydım
derken okey oynayalım dedıler ben tabıı dokunsan aglayacak vazıyetteyım ben oynamam bebegım durmaz sız oynayın dedım
bu defa bana sırnasıyor hadı askım hadı hayatım falan sonra halam dedı kı bak o kusluk cıkatrmıyor bırsey yokmus gıbı davranıyor sende kusme gel oynayalım dedı la havle dedım tıkandım kaldım
orda sonra normal konustu hep ben hıc sesımı cıkarmadım eve geldık konusmuyorum uyuyor sımdı konusmayıda dusunmuyorum
ben bu adama yıllarımı vermısım evlatlarımız olmus namusumla oturmusum onları buyutmusum allaha sıgınmısım bayramda seyranda gencecık yasımda dul gıbı ıkı elımde ıkı cocuk her yerde dugunde dernekte yapayalnız gecmıs zamanım bır defa onun basını egdırmemısım aılesını el ustunde tutmusum kı allah var onlar benı kendı aılemden daha fazla sever sayarlar zaten benı herkes sever kendı aılem harıc.....
ıste bunlar yasandı aksam uzun oldu bılıyorum ama cok uzuldum yazmak ıstedım buraya sızlerden destek almak ıstedım

halalarda alemmiş yani, hele demişya bak o küslük çıkarmıyor, kötülenen sensin o niye küslük çıkaracak, sende bu halalar varken düşmana ihtiyacın yok ben olsam görüşmeyi keserim, anne baban için yüreğine taş bamışsında hala nedir yani,ama kocan için ne yaparsın inan bilmiyorum

halalarda alemmiş yani, hele demişya bak o küslük çıkarmıyor, kötülenen sensin o niye küslük çıkaracak, sende bu halalar varken düşmana ihtiyacın yok ben olsam görüşmeyi keserim, anne baban için yüreğine taş bamışsında hala nedir yani,ama kocan için ne yaparsın inan bilmiyorum
vallahı onu bende bılmıyorum tek tesellım gıdecek olması sanırım evlılıgım baska turlu yurumez bır arada olamıyoruz o yıne yurt dısına gıdecek ben kızlarımla kalacagım yıllar boyle gececek.....sonra malum yaslanacagız benımde gorup gorecegım buymus ne dıyeyım

ne eşten ne aileden gülmüşsün be canım dilerim o 3 küçük kız çocuğu seni hep gururlandırır Allah kızlarını sana seni onlara bağışlasın

benim konumu okudunuz mu? aynı sizin halalarınızdan bende de var ama daha beteri anne ve baba olarak. Halaya gitmezsin görmezsin böylece konuşamaz,karışamaz ama bizde öyle olmuyor.

işte senam maalesef insan değişmiyor
senin kocan da bu işte
yapmışlar
yapmışlar ama olmamış

Son düzenleme:
halaların zaten ayrı bi olay ama eşinde az dedikoducu değilmiş canım,oturmuş onlarla seni çekiştirmiş:47:

Sende gitsen yurtdisina olmazmi? Genelde yurtdisinda calisan esler ordada sevgili tutuyorda :(
Halanlara gelince cooooooooooook büyük bir mesafe koy araniza, ne bicim insanlarmis. Erkeklerde zaten pek sever öyle yapmayi, aman biri birsey desin, firsat bu firsat.
Esine deki, sen beni kötülerken asil kendinide kötülüyorsun, sonucta sen benle evlesin. Ben bukadar kötüysem, demekki sende cok iyi birsey degilsinki, benle evlesin de. Allah sabir versin tatlim.

Hala larin terbiyesizligine pek sasirmadim tipik bir hala modeli , bendeki de bundan beter, iftiracinin önde gideni, arkamdan ne iftira atar, önüme gelir iki göz yasi akitir seni cok seviyorum diye, ve haci olacak....
yillardir aramiyorum gitmiyorum görmüyorum, rahatim böyle.

Ama esine gelince hic hos degil yaptigi insan biriyle dertlesir ama bu senin ailenle saatlerce dedi kodu yapmak degildir.
Sen niye tr desin ?
Neden esin yanliz almanyada ?
bence sende git ?
Nasil gitmis o almanya ya seni birakip da, cok merak ediyorum ?
Evlenmis olmasin almanyada ? Büyük bir ihtimal öyledir yoksa nasil kalsin orda ?

Halalarınızla görüşmeyi tamamen kesseniz, sizin için ve yavrularınız için daha hayırlı olacak diye düşünüyorum . Sizin de söylediğiniz gibi; siz söylenen olumsuz sözleri işitmeleri hiç hoş bir durum değil ilerde Allah korusun saygıları olmaz size karşı..
Ben 16 yaşında babamı kaybettim, lise 2ye gidiyordum, Abi'm üniversiteye hazırlanıyordu , akraba denen o halalar teyzeler anneme akıl! Veriyorlardı kıt akıllarınca; okuldan al işe ver, üniversite okutma ne gereği var, bakın bunu diyebilenler hala teyze enişte!! Allaha şükür ikimiz d üniveristeyi okuduk kimseye muhtaç olmadan allah annmden razı olsun... benim O günlerde uygulamaya karar verdiğim şey; bana zarar verenle kesinlikle bağlarımı kopartıyorum..
Bence siz d öyle yapın, onlar sizi sevmiyor kötülüğünüzü istiyorsa ne diye hayatınızda yanınızda olsunlar ki!!
Allah kolaylık versin, yavrularınızı sağlıklı huzurlu günlerde büyütün inşaallah ..😌

Allah yardimcin olsun bu halalarin genelimi boyle oluyorya bendede 2tane var biri digerine uyuyor uymasa iyi olcakda diyeri fena biz bekarken gelip dolaplarimizi bile karistirir kiyafetlerimiz icin abimin paralarını yiyolar derdi sanki kendi yiyecek evlendikte gormuyorum artik oyle cok

Sende gitsen yurtdisina olmazmi? Genelde yurtdisinda calisan esler ordada sevgili tutuyorda :(
Halanlara gelince cooooooooooook büyük bir mesafe koy araniza, ne bicim insanlarmis. Erkeklerde zaten pek sever öyle yapmayi, aman biri birsey desin, firsat bu firsat.
Esine deki, sen beni kötülerken asil kendinide kötülüyorsun, sonucta sen benle evlesin. Ben bukadar kötüysem, demekki sende cok iyi birsey degilsinki, benle evlesin de. Allah sabir versin tatlim.
Beni hiçbirzaman götürmek istemedi ki çağırmadı yani birde orda şantiyede kalıyor yani söylediği bu ben gözümle görmedim tabii ama dağın başındayız internet falan yok dediği bir dönemde nelerini yakalamıştım ben utandım anlatmadım

Hala larin terbiyesizligine pek sasirmadim tipik bir hala modeli , bendeki de bundan beter, iftiracinin önde gideni, arkamdan ne iftira atar, önüme gelir iki göz yasi akitir seni cok seviyorum diye, ve haci olacak....
yillardir aramiyorum gitmiyorum görmüyorum, rahatim böyle.

Ama esine gelince hic hos degil yaptigi insan biriyle dertlesir ama bu senin ailenle saatlerce dedi kodu yapmak degildir.
Sen niye tr desin ?
Neden esin yanliz almanyada ?
bence sende git ?
Nasil gitmis o almanya ya seni birakip da, cok merak ediyorum ?
Evlenmis olmasin almanyada ? Büyük bir ihtimal öyledir yoksa nasil kalsin orda ?
Canım, eşim Almanya da değil. Kazakistan daydı sonra Türkmenistan a geçti şimdide sanırım Mısır a gidecek öyle görünüyor inanki orda ne yaşadığına dair kurup dursam ben aklımı oynatırım 7 yıldır dışarda çünkü.... Ben Allah'a bırakmışım. Benim Rabb'ime verecek öyle bir hesabım olmasında varsın onun olsun kırk yaşını geçti çocuk mu? Her daim peşinde dolanamam ki

Halalarınızla görüşmeyi tamamen kesseniz, sizin için ve yavrularınız için daha hayırlı olacak diye düşünüyorum . Sizin de söylediğiniz gibi; siz söylenen olumsuz sözleri işitmeleri hiç hoş bir durum değil ilerde Allah korusun saygıları olmaz size karşı..
Ben 16 yaşında babamı kaybettim, lise 2ye gidiyordum, Abi'm üniversiteye hazırlanıyordu , akraba denen o halalar teyzeler anneme akıl! Veriyorlardı kıt akıllarınca; okuldan al işe ver, üniversite okutma ne gereği var, bakın bunu diyebilenler hala teyze enişte!! Allaha şükür ikimiz d üniveristeyi okuduk kimseye muhtaç olmadan allah annmden razı olsun... benim O günlerde uygulamaya karar verdiğim şey; bana zarar verenle kesinlikle bağlarımı kopartıyorum..
Bence siz d öyle yapın, onlar sizi sevmiyor kötülüğünüzü istiyorsa ne diye hayatınızda yanınızda olsunlar ki!!
Allah kolaylık versin, yavrularınızı sağlıklı huzurlu günlerde büyütün inşaallah ..

İyi dilekleriniz îçin çok teşekkür ederim Allah razı olsun dönem dönem gerçekten ipleri koparıyorum ama olmuyor vîcdan yapıyorum dedîmya yanlarında büyüdüm üstümde emekleri var ne diyeyim Allah'a sığınıyorum tek tesellim evlatlarım

Allah yardimcin olsun bu halalarin genelimi boyle oluyorya bendede 2tane var biri digerine uyuyor uymasa iyi olcakda diyeri fena biz bekarken gelip dolaplarimizi bile karistirir kiyafetlerimiz icin abimin paralarını yiyolar derdi sanki kendi yiyecek evlendikte gormuyorum artik oyle cok

Sorma canm geneli böyle galiba:( ama benim görmeme şansım yok evlerimiz çok yakın dahası dedim ya ablam hükmündeler ama zaten ben alıştım beni asıl üzen eşimin tavrıydı dünden beri de sırnaşıyor anlamıyorum madem o kadar kötüyüm saatler e anlatılacak kadar kötüyüm madem hiç konuşma gelme yanıma nasılsa ben unutup sineye çekeceğim var mı başka çarem?

Canım, eşim Almanya da değil. Kazakistan daydı sonra Türkmenistan a geçti şimdide sanırım Mısır a gidecek öyle görünüyor inanki orda ne yaşadığına dair kurup dursam ben aklımı oynatırım 7 yıldır dışarda çünkü.... Ben Allah'a bırakmışım. Benim Rabb'ime verecek öyle bir hesabım olmasında varsın onun olsun kırk yaşını geçti çocuk mu? Her daim peşinde dolanamam ki

Pardon ben sanki almanya okudum gibi gelmis bana.
Tabiiki siz onun pesinde olamasinizda , nereye kadar ?
Tr de iyi bir ise girme sansi yokmu?
Insan tabii 1-2 sene katlanirda , sonu olmayan bir ayriliga niye katlansin ki ?
Gerci belki sizde bu ayri yasamaya alisminizdir sizi cok iyi anliya biliyorum.
Hayirlisi olsun

Back