Merhabalar..Benim aslında çok şükür psikolojik olarak ağır bir sorunum olmadı fakat bu sıralar aklımı kurcalayan bir konu var ve paylaşmak istedim..
2,5 yıllık evliyim,eşimle çok zorlu yollardan geçtik ama herşeyi aştık sevgimizle..Şuan 1,5 aylık hamileyim çalışıyorum..
Eşimin çok değişik romatizma rahatsızlığı var.Ölene kadar geçmeyecek sadece ilaç tedavisi ama geçmeyecek ağrılarını dindirecek..
Benim şu sıralar korkum..Ben çalışıp eşime destek oluyorum.Kıyamıyorum ona hastalığından ve sevdiğimden elbette..Yaklaşık 6 ay sonra işi bıraktığımda eşimin sigortasıda yok..
Mesleği erkek kuaförlüğü yani günlük alıyor..Birün 50tl birgün 30 tl hiç belli olmuyor..Endişem..Ben doğum yapığımda eşim nasıl mücadele edecek..Hem kira hem banka kredisi hem çocuğun masrafları nasıl altından kalkacak..Eşimle konuşuyorum bu durumu allah büyüktür yapılmayacak şeymi daha çok saldırıcam bebeğimiz ve senin için diyor ama hastalıklı bir bedeni var..Dinlenmediği zaman ağrıdan kalkamıyor bile sürekli bunu düşünüyorum eşim nasıl tek başına mücadele edecek..İşe girip çalışayım doğumdan 2 ay sonra ama bebeğimide ben büyütmek istiyorum kayınvalideme bırakmak istemiyorum..
Geleceğimizden endişeliyim sanki kötü günler gelecekmiş gibi bu düşünceden sıyrılamıyorum..Sadece kirada olsak bu kadr sıkıntım olmaz ama borçlarımız var ve ben doğuma kadr bitirelim desemde bitmez..Diyeceksinizki madem borcunuz vardı neden bebek yaptınız..2,5 yıldır bebeğimiz olmuyordu borçsuz zamanımızda da çok istedik olmadı rabbim bu zaman uygun gördü bilemiyorum ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim yardımcı olursanız sevinirim..