-
- Konu Sahibi seheralper
Ve bir kez daha anlaşılıyorki bazı insanlar çocuk sahibi olmamalı aman kocandan ayrılma yeterli çocuğun ağlasın seni istesin ne önemi varkı burada önemli olan senin ayyaş kocan zaten alırsanız çocuğa zehir edebilecek bir kapasitede insan....
tamamGülüm?
İleri geri konuştuğumuda sanmıyorum ayrıca.
Ben 39 derece ateşle titrerken bile bebeğim ağlarken başkasında olmasına dayanamadığım için yarım saat ayakta dolanarak onu sakinleştireb bi anneyim.
Besin zehirlenmesi geçirip tüm gün kusa kusa canım çıktığı halde hastaneye gidersem ilaç verirler bebeğim mama içmiyo aç kalırsa dayanamam diye 2 gün mide ağrısıyla kusmayla çocuğuyla tek başına ilgilenen o halde bile çocuğunu emzirmekten vazgeçmeyen bi anneyim.
Doğum yaptığım gün gece ya çocuğumu karırlarsa, ya ağlarsa duymazsam diye sabaha kadar 1 dk lığına bile olsn gözünü kırpmamış bi anneyim. Çocuğum 8.30 da akşam uykusuna yattığı yattığı halde. Erkenden yatıp dinlenmek varken, evimin tüm işini gece yapıp çocuğumun tüm gününü dolu dolu faydalı geçirmesi için çırpınan bi anneyim.
Sırf çocuğum huzursuz bir ortamda büyümesin diye boşanmayı göze almış bi anneyim ben.
O yüzden hiç kimse bana 'çocuğum benim için ağlarken, kocam olacak adam izin vermediği için gitmedim' lafının geçerli bir nedeni olduğuna inandıramaz.
tamamyorum yapan kimse konunun içinde değil içini bilmiyor ama anlatılana göre fikrini beyan ediyor .zaten konular buraya farklı yorumlar yapılsın diye açılıyor size ne oldu ki?herkezin olaya bakış açısı olaylar karşısındaki tavrı aynı değildir hanimefendide kendine göre yerinde bir yorum yapmış.
Bunu bizde anladık heralde. Ama çocuğun konu sahibesinin velayetinde olması, çocuk ağlayarak aradığında ' normalde gidecekken' sırf eş izin vermedi diye gitmemesini normalleştirmiyo bence.Kadin cocuguyla yasiyor zaten. Yonetim bi el atin Allah askina duzenleyin su konuyu
Iyi siz! Anladiniz diye herkes anladi.Bunu bizde anladık heralde. Ama çocuğun konu sahibesinin velayetinde olması, çocuk ağlayarak aradığında ' normalde gidecekken' sırf eş izin vermedi diye gitmemesini normalleştirmiyo bence.
Bütün yorumları okudum anlayan bir sürü insan var. Size kimse savunuyosunuzda demedi. Sanki kimse anlamamış gibi gülerek konu düzenlensin demişsiniz. Üzerime alındım kendimce cevap verdim.Iyi siz! Anladiniz diye herkes anladi.
Yorumlari okuyun bakalim kac kisi anlamis.
Ben konu sahibini mi savunuyorum? Bosyere atarlanmissiniz sayin mukemmel anne
Soyle bir okursaniz yorumlari ne kadar kisinin konu sahibine cocugunu yanina almasini , gormesini vs tavsiye ettigini gorebilirsiniz. Anlayan bir insan olarak niye uzerinize alindiniz anlamadim.Bütün yorumları okudum anlayan bir sürü insan var. Size kimse savunuyosunuzda demedi. Sanki kimse anlamamış gibi gülerek konu düzenlensin demişsiniz. Üzerime alındım kendimce cevap verdim.
Atarlanmak nedir ayrıca çocuk muyuz.
' sayın mükemmel anne ' derkenki kinayenizle sanırım bahsettiğiniz atarlanmayı yapıyosunuz sizde.
Kaldı ki çocuğum emanetim için elimden gelenin en iyisi yapmam beni ' mükemmel anne' yapmaz. Bunu yaptığımı söylememde mükemmel olduğumu dğşündüğüm anlamına gelmez.
Okudym zaten hepsini.Soyle bir okursaniz yorumlari ne kadar kisinin konu sahibine cocugunu yanina almasini , gormesini vs tavsiye ettigini gorebilirsiniz. Anlayan bir insan olarak niye uzerinize alindiniz anlamadim.
Mukemmel anne dememin sebebi de bir onceki abartili mesajinizdi.
teşekkür ederim bunu paylaşmamdaki amaç sadece çocuklar açısından bakabilmek gerek onu belirtmek istedimçok üzüldüm. özellikle evladınızın erkek anne düşüncesine, kimbilir o küçücük dünyasında ne duygular yaşıyordur.
alkol içiyor olması oğlumu hiç etkilemedi bu güne kadar bir kez el kaldırdı ve oda alklen asla ayıkken canımı acıtmaz sadece her mekandan sarhoş çıkar kızı nereye gidiyorsa ona gidemez artık evli bir hayatı var bu kadar düşkündüyse ya evli kalsaydı ilk eşiyle yada hiç evlenmeseydii benceKonu sahibi siz aklinizi kullanmayi biliyor musunuz?
Çocuğunuzu sallamayan alkolik dayakci psikopat bir adamla yasamayi sorun etmiyorsunuz. Adamin çocuğunu görmesini sorun ediyorsunuz.
Üstüne üstlük çocuğunu görmeye gitti ben boyle bir adama "bir bebek doguramam" diyorsunuz. Siz iyi misiniz? Dusunebildgnize emin misiniz?
Boyle alkolik dayakci pis bir adama bebek dogurmayi bir an bile düşünüyor olmaniz gerçekten KORKUNÇ!!!!!
Cocugunuzu boyle bir adama katlanmaya mecbur birakmaniz kabul edilir gibi değilken bir bebek dahi dusunuyordunuz çocuğunu görmeye gitmese. İnanilir gibi değilsiniz gercekten. Umarim o çocuk ikinizden de kurtarir kendisini.
Size daha çok şey yazarim ama anlayamazsnz biliyorum.
oğlum kavgalara asla şahit olmadıı çocuğum zaten yanımda kimse için onu terk etmediim ayrıca onu başka şehre göndermem asla o bıraktıysa dayanabilicek demektii şimdi evli adam kızı nereye o nereye olamaz buuuAsla ama aslaa oğlunuz ile ilgili bir konuda taviz vermeyecektiniz, istediği kadar gidemezsin desin gerekirse evi başına yıkıp gidip alacaktınız çocuğınuzu.Öyle bi duracaktınız ki size "gidemezsin" dahi diyemeyecekti. Hele de "anne beni al" diye ağlayan minicik evladınız söz konusu.
Şu an eşiniz gayet de doğru ve olması gerektiği gibi davranıyor, elbette kızını görmeye gidecek sizin de buna müdahele etmeniz çok yanlış. O nasıl kendi çocuğuna sahip çıkıyor siz de sahip çıkın.
Eşiniz neden gitmenizi istemedi ki?Eski eşinizle karşılaşma durumu yüzünden mi yoksa başka özel bir sebebi mi var? Çocuğunuzla arası nasıl normalde?
Çocuğuna zehir ederim demiş ya o adamı ellerimle boğup öldüresim geldi kusura bakmayın, küçücük çocuğa mı yetiyormuş gücü...
O çocuğun beynine şunu kazıdınız "annem başka bir adamı bana tercih etti" "annem beni terketti"
tabiki sözde kalıcak oğluma kimse hayatı zindan edemez boşanırım oda rahat rahat gider cehenneme kadar yolu var"Gitmezsem cocuguna hayati zehir ederim" diyor ve siz gitmesin diye ugrasiyorsunuz yazik o evlatlara oturunda dusunun ben nasil bir insanim diye anneligi gectim
yaaa çocuğum zaten bende babaya 2günlüğüne gitti anlaşılmıyorum galiba ben ve ikinci gün gelcem diye tututurdu buuu olayher doğurandan anne olmuyor ne yazıkki.
üzgünüm ama eşiniz izin vermiyor diye çocuğunuzu görmeye gitmiyor oluşunuz...
pes diyorum.
kocalarınızı ilah sanıp gözleriniz bir tek onları görüyor ve evlatlarınızı duymuyor hatta görmüyorsunuz..
bir kez boşanmıssınız oysa ki daha tecrubeli olup önceliğiniz eşiniz değil çocuğunuz olmalıydı.