eşim ve geçmişlerimiz

Ikiniz de ne bicim insanlarmissiniz ya, yaziklar olsun.
Birbirini cocuklariyla vurup duran insanlar. Siz cocugunuzun size ihtiyaci oldugu anda kocasi izin vermiyor diye cocugunu birakan bir annesiniz. Simdi de karsilik vermek icin adami cocugunu gormekten alikoymaya calisiyorsunuz he? Allah icinize merhamet, insanlik versin ikinizin de , yazik o cocuklara. Bir de ev dosemismis. Hay evi batsin ya, su cocuklarinizi gorun once.

Olay şimdi anlaşıldı konu sahibi iyi misin sen, kocan kızını görmeye gidiyo eski karısını değil

Şaka gibi nasıl düşünce bu

anlamak için yaşamak gerekir bunu unutmuşum siz rahatsınız sanırım

Elinize yureginize saglik.

Anne boyle olur
Of icim sisti, biran kendi oglum agladiginda elim ayagima nasil dolastigi geldi gozumun onune.

Birde siz gitmemissiniz. O minicik yurek nasil parcalanmistir

hayatımda daha bencilce bir şey duymadım. o sizin çocuğunuzu görmenize izin vermiyor sizde misilleme olarak onun çocuğunu görmesine izin vermiyorsunuz. olacak iş mi? ikinizde çocuklarınızı görmelisiniz siz yaptınız onları sizin dna larınızı taşıyorlar sizin bir parçanız!!! yazık değil mi ikinizde gidin görün çocuklarınızı böyle evlilik mi olur? bir aşk çocuğa tercih edilir mi? size ihtiyacı olan bir çocuğa nasıl sırtınızı dönebiliyorsunuz? bu forumda ve hayatımda bunu ilk defa söylüyorum boşanın ve çocuklarınıza sahip çıkın..

anlamak için yaşamak gerekir bunu unutmuşum siz rahatsınız sanırım
Neyi yasamak gerekir ya? Sizin onceliginiz cocugunuz degil de kocaniz mi, veya kurdugunuz ev mi?
O adamin kendi can parcasinin 23 nisan'ina engel olma hakkiniz var mi saniyorsunuz? Veya o adamin cocugunu annesinden alikoymaya? Cocugum yok, rahatim evet. Herhalde cocugum olsaydi, "bosverin cocugu yea, adami eski karisina kaptirmayin, doseli eve de yazik etmeyin, onemli olan o" derdim. Hayret birsey.

"Gitmene izin veriyorum senin hatanın bedelini çocuk çekmesin ama bir daha ben çocuğuma gitmek istediğim an en ufak bir laf etmeyeceksin sen de, söz ver" deyin. Ancak bu şekilde anlaşabileceğinizi söyleyin. Ne kendinizi çiğnetmiş olursunuz ne lüzumsuz kısasa kısas yapmış olursunuz. Tabi paşa paşa tamam demezse o zaman artık sizin bileceğiniz iş.

bu şekilde bide benden bebek istiyor ben kucağımda çocuk oo diyerine gidip durcak böyle.birine.çocuk veremem

Konuna oldukça uzun bir yorum yaptım kendi hayatımdan örneklemeler yaparak ancak boşa yazmışım
Zihniyetin gerçekten kötü, için kötü
Hayat senin çocuklarından ibaret değil
Hata yapmış, zamanında çocuğuyla ilgilenmemiş olabilir
Senin anne olarak, insan olarak onun bu hatasını telafi etmesine yardımcı olman gerekirdi
Çocuk yapma zaten, senin gibi insanların çocuk yapması tehlikeli, merhametin yok çünkü

halaa yargılanıyorum beniç çocuğumla aynı evin içinde diyorum ona yokmuş gibi davranıyor onun çocuğuna gitmesii tabii rahatsız edicek üstelik ankaraya

Anlamıyor Kadesa, satırlarca yazdım ama hala egosunun peşinde, kıskançlık sadece, çocuklarla ilgisi yok durumun.
sorun o kadın evet ben doğulu adama kabulendirdim üvey babasıyla yaşamayı bir kadın olarak o yanında beni götürmüyorsa ben altında herşey ararım

Elinize yureginize saglik.

Anne boyle olur
Of icim sisti, biran kendi oglum agladiginda elim ayagima nasil dolastigi geldi gozumun onune.

Birde siz gitmemissiniz. O minicik yurek nasil parcalanmistir
Ben anne değilim evli bile değilim, sağolun :) valla o çocuğa var ya sımsıkı sarılasım geldi. Bir de beni al demiş özledim falan dese neyse. Bi derdi var demek ki ooooffff içim acıdı ya ne diyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…