- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.117
-
- Konu Sahibi seheralper
anlamak için yaşamak gerekir bunu unutmuşum siz rahatsınız sanırımIkiniz de ne bicim insanlarmissiniz ya, yaziklar olsun.
Birbirini cocuklariyla vurup duran insanlar. Siz cocugunuzun size ihtiyaci oldugu anda kocasi izin vermiyor diye cocugunu birakan bir annesiniz. Simdi de karsilik vermek icin adami cocugunu gormekten alikoymaya calisiyorsunuz he? Allah icinize merhamet, insanlik versin ikinizin de , yazik o cocuklara.
"Evin eşin için" "anne beni al" diye ağlayan çocuğuna "tamam gitmem" demişsin ya hani,
"çocuğunun ahı" diyorum ben de "vicdanım, insanlığım için".
Çocuğunsuz durdun kocasız duramıycaksın demek. İşte böyle şeyler de var.
Şuan ne kadar sinirle hınçla kaplı olduğumu anlatamam. Çocuk neden ağladı kim bilir "anne beni al" diye. Allahım sabır ver şuan var ya bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Yavrum benim noldu da ağlıyodu aç mıydı açıkta mıydı babası mı dövdü yoksa daha mı beter bişeyden ürktü de ağladı "beni al" demiş ya var ya biraz daha konuşursam kendimi kaybedicem allaha havale ediyorum.
Allah büyük diyorum.
o zaman beni neden götürmüyorOlay şimdi anlaşıldı konu sahibi iyi misin sen, kocan kızını görmeye gidiyo eski karısını değil
Şaka gibi nasıl düşünce bu
Neden götursün, kızıyla vakit geçirecek adam demek ki.kac ay olmuş görmemiş bırak da rahat etsinlero zaman beni neden götürmüyor
Neyi yasamak gerekir ya? Sizin onceliginiz cocugunuz degil de kocaniz mi, veya kurdugunuz ev mi?anlamak için yaşamak gerekir bunu unutmuşum siz rahatsınız sanırım
bu şekilde bide benden bebek istiyor ben kucağımda çocuk oo diyerine gidip durcak böyle.birine.çocuk veremem
bir buçuk ay önce burdaydı gördü gezdiiiNeden götursün, kızıyla vakit geçirecek adam demek ki.kac ay olmuş görmemiş bırak da rahat etsinler
Neden götursün, kızıyla vakit geçirecek adam demek ki.kac ay olmuş görmemiş bırak da rahat etsinler
halaa yargılanıyorum beniç çocuğumla aynı evin içinde diyorum ona yokmuş gibi davranıyor onun çocuğuna gitmesii tabii rahatsız edicek üstelik ankarayaKonuna oldukça uzun bir yorum yaptım kendi hayatımdan örneklemeler yaparak ancak boşa yazmışım
Zihniyetin gerçekten kötü, için kötü
Hayat senin çocuklarından ibaret değil
Hata yapmış, zamanında çocuğuyla ilgilenmemiş olabilir
Senin anne olarak, insan olarak onun bu hatasını telafi etmesine yardımcı olman gerekirdi
Çocuk yapma zaten, senin gibi insanların çocuk yapması tehlikeli, merhametin yok çünkü
sorun o kadın evet ben doğulu adama kabulendirdim üvey babasıyla yaşamayı bir kadın olarak o yanında beni götürmüyorsa ben altında herşey ararımAnlamıyor Kadesa, satırlarca yazdım ama hala egosunun peşinde, kıskançlık sadece, çocuklarla ilgisi yok durumun.
Ben anne değilim evli bile değilim, sağolun :) valla o çocuğa var ya sımsıkı sarılasım geldi. Bir de beni al demiş özledim falan dese neyse. Bi derdi var demek ki ooooffff içim acıdı ya ne diyim kiElinize yureginize saglik.
Anne boyle olur
Of icim sisti, biran kendi oglum agladiginda elim ayagima nasil dolastigi geldi gozumun onune.
Birde siz gitmemissiniz. O minicik yurek nasil parcalanmistir
Keşke bi ana olarak da bişeyler arasansorun o kadın evet ben doğulu adama kabulendirdim üvey babasıyla yaşamayı bir kadın olarak o yanında beni götürmüyorsa ben altında herşey ararım
Hiç yargılamiyorum,kinamiyorum, bilmem ne yapmıyorum tek diyeceğim şey allah senin gibi düşünen kadınlardan çocuklarımızı korusunbi
bir buçuk ay önce burdaydı gördü gezdiii
Anlamamasi normal çünkü bu kadın sadece kendi doğurduğuna anne olan cinslerdenAnlamıyor Kadesa, satırlarca yazdım ama hala egosunun peşinde, kıskançlık sadece, çocuklarla ilgisi yok durumun.
bende boşandım oğluma bakıyorum ve babası kendi ayatını kurup çoktan gitiiiKeşke bi ana olarak da bişeyler arasan