- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
-
- Konu Sahibi seheralper
hatasını anlamış işte, daha once yalnız bıraktı diye yalnız bırakmaya devam mı etsin?şimdii tabiki knular kısa kesiliyor anlatırken siz evet biraz daha anlayışlı olmusunuz ben yapamadım ama oğlum aynı evin içinde ve yokmuş gibi davranıyor ne iyi ne kötü 2buçuk senedir benim oun kızına daha iyi bakabilmem için aynı evin içindeki çocuğa biraz sevgi verip beni mmutlu etseydii bende sizin yaptığınızı yapardım ve eşim kızını 3 aylıkken kızıp bırakmış çocuk yaşına giridikten sonra dönmüş.sadece inat uğruna ve dışarılara gitmiş işlere hep 6 ay falan arayla o zaman ben yoktum hayatında sadece siniri için kızını görmeyen adam şuan tutturuyoo ve kızı 15 tatilde geldi ve gördüü ben çocğumu bırakmadım hiç yanlız o hep bırakmış şimdi sorun nee
ben çocuğumu hiç bırakmadımçocuklarınız başka yerlerdeyken
nasıl ınsan hayatına devam edebılıyor
bunu anlayamıyorum bir türlü.. yazık olan cocuklara oluyor...
bilmiyorum elbette davulun sesı uzaktan hos gelır ama ben olsam sanırım ayrılırdım
bu sekılde nereye kadar olur kı...
Demek ki adam artık kızına değer vermek istiyor hatasını telafi etmek istiyor olamaz mışimdii tabiki knular kısa kesiliyor anlatırken siz evet biraz daha anlayışlı olmusunuz ben yapamadım ama oğlum aynı evin içinde ve yokmuş gibi davranıyor ne iyi ne kötü 2buçuk senedir benim oun kızına daha iyi bakabilmem için aynı evin içindeki çocuğa biraz sevgi verip beni mmutlu etseydii bende sizin yaptığınızı yapardım ve eşim kızını 3 aylıkken kızıp bırakmış çocuk yaşına giridikten sonra dönmüş.sadece inat uğruna ve dışarılara gitmiş işlere hep 6 ay falan arayla o zaman ben yoktum hayatında sadece siniri için kızını görmeyen adam şuan tutturuyoo ve kızı 15 tatilde geldi ve gördüü ben çocğumu bırakmadım hiç yanlız o hep bırakmış şimdi sorun nee
Çocuk zaten konu sahibiyle kalıyor buradaki sorun konu sahibi eşine engel oluyor adamın kendi çocuğunu gormesine" Ne biçim annesin" lafına öyle kızıyorum ki !
Hemen birşey olduğunda annelik sorgulanıyor.
Kimin ne şartta olduğunu kimse bilemez.
O çocuğunu tanıyordur ve bir ağlamasıyla belki gitmemesi gerektiğini biliyordur.
Sonuçta çocuğu kendisinde değil ve her çağırdığında gidemez.
Annesinin içide parçalanmıştır. Hangi annenin yüreği yanmaz ki, fakat şartlar bazen insanı çok zorlar.
Hayat kurmak onunda hakkı. Belkide şuanki adama guvenerek bir hayat kurmak istiyor ve oğlunu yanına almak istiyor.
Bazı aileler , babalar çok zalim olabiliyor, yıllarca çocuğu gosterilmeyen anneler var.
Ve bu annelere , " ne biçim annesin, ben olsam dünyayı yıkar alırım çocuğumu" diyerek ahkam kesenler var.
Nerden bilelim neler yaşadıklarını ?
Çocuk zaten konu sahibiyle kalıyor buradaki sorun konu sahibi eşine engel oluyor adamın kendi çocuğunu gormesine
teşekkür ederim aynen öyle yargılamak kolay ben bunu çok zor kurdum çok güvendim ailem reddettiii yine güvendiim o zaman iyiyidi kaybetmekten ödü kopardı benii evet çocuğum kötüü olsaydıı onu o akşam slerdim ama çoc ağlamasıı ve yeri iyi biliyordum ama yine dayanamayıp ısrar ettim gitsem kötü olucaktı ama oğlumun gönlünü aldım eşim bunu aldı tepki gösterdim ama birgün bekleyip deseydiki bereber gidelim göreim gezip geleleim deseydi olay biticektii ama oo git desende gidicem gitmesende boşasanda deyince olaylarbu hale geldiii" Ne biçim annesin" lafına öyle kızıyorum ki !
Hemen birşey olduğunda annelik sorgulanıyor.
Kimin ne şartta olduğunu kimse bilemez.
O çocuğunu tanıyordur ve bir ağlamasıyla belki gitmemesi gerektiğini biliyordur.
Sonuçta çocuğu kendisinde değil ve her çağırdığında gidemez.
Annesinin içide parçalanmıştır. Hangi annenin yüreği yanmaz ki, fakat şartlar bazen insanı çok zorlar.
Hayat kurmak onunda hakkı. Belkide şuanki adama guvenerek bir hayat kurmak istiyor ve oğlunu yanına almak istiyor.
Bazı aileler , babalar çok zalim olabiliyor, yıllarca çocuğu gosterilmeyen anneler var.
Ve bu annelere , " ne biçim annesin, ben olsam dünyayı yıkar alırım çocuğumu" diyerek ahkam kesenler var.
Nerden bilelim neler yaşadıklarını ?
çocuğun ankarda olsa o adamın olduğu yere ben gödermem diyoo empatii yap dediğimde peki ben neden göndereyim diyorumGeçmiş bir hesap mı ? Çunku izin vermedi gitmeme demiş ?
Konu Sahibi Çince ve turkçe karışık yazdığı için karmaşa yaşadık hepimiz ama zaten o çocuğuyla yaşıyor diğer anlattığı olay 2 yıl önce olmusGeçmiş bir hesap mı ? Çunku izin vermedi gitmeme demiş ?
bu şekilde bide benden bebek istiyor ben kucağımda çocuk oo diyerine gidip durcak böyle.birine.çocuk verememhatasını anlamış işte, daha once yalnız bıraktı diye yalnız bırakmaya devam mı etsin?
bir de arada nokta kullanın veya enter a basın. herkes yazdıklarınızı yanlış anlıyor.
bu şekilde bide benden bebek istiyor ben kucağımda çocuk oo diyerine gidip durcak böyle.birine.çocuk veremem
Eşinizle kan bağınız yok ama evladınızla var. Siz çocuğunuzu seçeceğiniz yerde gidip eşinizin lafını tutmuşsunuz. Çocuğunuzun sizin gidip onu almadığınızda ne kadar büyük hayal kırıklığına uğradığını düşündünüz mü hiç? Bu gün eşinizi çocuğunuza tercih ederseniz yarın eşinizden vazgeçmek zorunda kalırsınız. Benden söylemesi.merhaba hanımlar ihtiyacım var bugün size : eşimle ikinci evliliklerimiz onun kızı benim oğlum var benim oğlum yanımda onun kızı ankarada önceleri burdaydı görüp geliyordu 4ay önce taşındılar benim oğlum babasındaydıı beni al anne diye ağladı bi akşam gezmeye gittiğinde babasına alayım geleyim çocuk ağlıyo dedim asla gidemessin dedii bana şehir içi tm dedim evim eşim için şimdi kızını görmeye gidicekmiş ankaraya 23nisana izin vermem dediim ve bilet almış gidicem diyoo ve 2gündür kavgalarımız dehşet yıprandık ben onun alkolunu çok çektim ilgisliğini hatta beraber olamıyoo rahatsız onu sevdiğim için onadakatlandıım hep ondan bu fedakarlığı bekledim ama gidicem kabullenmiyoran bitsin dedii boşanmaya geldik yenii ev aldık dayadım döşedim mutluydum herşeyi sildi ezdi geçtii ne yapmalaıyım sussam çiğnedi eskisi gibi davranamam gitmessem senin çocuğuna zehir ederim diye cevapladıı çok kötüyüm