eşim ve geçmişlerimiz

çocuklarınız başka yerlerdeyken
nasıl ınsan hayatına devam edebılıyor
bunu anlayamıyorum bir türlü.. yazık olan cocuklara oluyor...

bilmiyorum elbette davulun sesı uzaktan hos gelır ama ben olsam sanırım ayrılırdım
bu sekılde nereye kadar olur kı...

Ben ikinize de pes diyorum

Esin çocuğunu görmen için izin vermiyor ki elin adamı evladımin burnundaki pislik etmez o, sen de ona kızını görmesi için izin vermiyorsun.

Ne kötü düşünceli insanlarsiniz ya tencere kapak misalisiniz. Evlatlarinizi hırslarınıza alet etmeyin, yazık günah.

Ya ben adamin senden habersiz boyle bi plan yapmasindan cok evliliginizdeki temel problemlere taktim. Alkol kullaniyor diyorsunuz, cinsel birliktelik yok diyorsunuz. İkinizin de cocuklari var. Onlar kimseye benzemez, ilgi ister, sevgi ister... Ve tam muhtac olduklari anda yanlarinda ebeveynlerini goremezlerse bunu olene kadar kalplerinde tasirlar. Esin ve sen yanlis yoldasiniz.

Adam dogruyu yapmış bir kadın için çocuğundan vazgeçmemiş ve vazgeçmem giderim diyor sorun sizde başkası için evladınızdan vazgeçmemeliydiniz . Adama gitme demeye hakkınız yok onunda size hakkı yoktu ama siz sineye çekmiştiniz o HAKLI olarak çekmeyip Evladım diyor..

birakin gitsin neden izin vermiyorsunuz? nasilki sizin evladiniz sizi ozluyorsa onun evladi da onu ozler. siz kendi evladinizla rahat gorusmek icin bile olsa bu tur inatlasmalara girmeyin. cok uzuldum.hakikaten. evleniliyor bosaniliyor olan o masum yavrulara oluyor. o evladin.anne beni al.demesine yurek dayanmaz ya...

Eşin bir hata yapmış sende bu hatayı devam ettirmişsin. Çocuğun normalde seninle yaşıyor, babasını görmeye gitmiş biraz huyszuluk edip al beni demiş, asıp kazığa çakmadı dimi babası. Ve çocuğun her gün seninle, sen onun kokusu ile yaşıyorsun dolayısıyla eşinle şartlarınız eşit değil, o adam evladına hasret. Tüm boşanmaların sonucunda olduğu gibi, bu adamın evladı annesinde kalmış, şimdi başka bir şehirde yaşıyor yani bu adam yan odaya geçip evladının saçını okşayamaz. Konuyu okuyan arkadaşlar bazı detayları atlayıp senin çocuğun açısından yüklenmişler ancak bence adamın ki daha zor durumda. Şu durumda senin yapacağın bak aşkım insan nasıl evlat çağırınca dayanamıyor görüyorsun sende bana yapma bir daha deyip, gideceği yere uğurlamalıydın

Bende ilk evliliğinden 2 evladı olan bir adamla evliyim, üstelik bu adamın ilk eşi bir hasta ruhlu bir kadın; eşimin aklı kalmasın diye çocuklara yakın bir semte yerleştim, kendi evimi barkımı bırakıp kiraya çıktım, eski eşi ile görüşmesine, evlatlarını istediği an görmesine gık bile etmedim şimdiye dek. Eski eşi gecenin bir yarısı çocuğun ateşi var diye arar, numara yapıyor der benim ki, kalk git derim numaraysa sorun yok ama değilse çocuk babam ben hastayken gelmedi diye düşünür. Çocukları 15 ve 11 yaşında bebek değiller yani ona rağmen konu çocuklar olduğu zaman akan sularım durur, bende boşanmış bir ailenin çocuğuyum. Bir iki hafta önce oğlu babam gelip bir gece burada kalmazsa okula gitmeyeceğim demiş, bana dört gün sonra söyledi, çocuk 4 gün okula gitmemiş. Git dedim hemen git, kal bir gece ve gel; gözleri kocaman oldu ciddi misin diye evet dedim. Çünkü ben 6 yaşımdan 32 yaşıma kadar bir gece de olsa annemle babamın aynı evde olmasını ve birlikte yemek yemeyi hayal ettim. İnsan bunlarla eksilmez, tüm bunların karşılığında sen nasıl insanın diye ayaklarıma kapanıp ağlayan bir eşim var, benim için herkesin mutluluğu önemli. Böyle yapmayın, senin çocuğun, benim çocuğum kavgası yanlış, en çok evlatlarınız zarar görür bundan, iki yetişkinsiniz siz, bu konularda anlaşmak zor değil, egolarınızı bir yana bırakın. Adam yeni bir hayat kurdu diye kendinizi onun sahibi, idarecisi ya da hamisi sayamazsınız. Evladı olan bir insanın her zaman evladı için ayrı bir alanı olacaktır. Bak şimdi C.tesi akşamı, eşim çocuklarıyla beraber, geziyorlar, bana resim atıp duruyor watss up dan, insanlar bana ya nasıl tahammül ediyorsun bir C.tesiniz var, sen evdesin o orada diyor, kimin ne dediği umurumda değil, onlara katılmadım, çünkü ben olunca çekiniyorlar, zamanla belki daha rahatlayacaklar ama şu an o iki çocuğun gülen resimleri benim için dünyaya değer. Bu adam önce o çocukların babası, sonra benim eşim. Merhamet taşıyın ve eşinize de merhamet aşılayın yoksa çözemezsiniz bu sorunları, herkese yazık olur

Siz nebiçim annesiniz, çoook yazık, çocuğunuzu nasıl yanınıza alabileceğinizi değilde nasıl kontra atak yaparım kocama diye düşünüyorsunuz

şimdii tabiki knular kısa kesiliyor anlatırken siz evet biraz daha anlayışlı olmusunuz ben yapamadım ama oğlum aynı evin içinde ve yokmuş gibi davranıyor ne iyi ne kötü 2buçuk senedir benim oun kızına daha iyi bakabilmem için aynı evin içindeki çocuğa biraz sevgi verip beni mmutlu etseydii bende sizin yaptığınızı yapardım ve eşim kızını 3 aylıkken kızıp bırakmış çocuk yaşına giridikten sonra dönmüş.sadece inat uğruna ve dışarılara gitmiş işlere hep 6 ay falan arayla o zaman ben yoktum hayatında sadece siniri için kızını görmeyen adam şuan tutturuyoo ve kızı 15 tatilde geldi ve gördüü ben çocğumu bırakmadım hiç yanlız o hep bırakmış şimdi sorun nee

" Ne biçim annesin" lafına öyle kızıyorum ki !
Hemen birşey olduğunda annelik sorgulanıyor.
Kimin ne şartta olduğunu kimse bilemez.
O çocuğunu tanıyordur ve bir ağlamasıyla belki gitmemesi gerektiğini biliyordur.
Sonuçta çocuğu kendisinde değil ve her çağırdığında gidemez.
Annesinin içide parçalanmıştır. Hangi annenin yüreği yanmaz ki, fakat şartlar bazen insanı çok zorlar.
Hayat kurmak onunda hakkı. Belkide şuanki adama guvenerek bir hayat kurmak istiyor ve oğlunu yanına almak istiyor.
Bazı aileler , babalar çok zalim olabiliyor, yıllarca çocuğu gosterilmeyen anneler var.
Ve bu annelere , " ne biçim annesin, ben olsam dünyayı yıkar alırım çocuğumu" diyerek ahkam kesenler var.
Nerden bilelim neler yaşadıklarını ?

hatasını anlamış işte, daha once yalnız bıraktı diye yalnız bırakmaya devam mı etsin?
bir de arada nokta kullanın veya enter a basın. herkes yazdıklarınızı yanlış anlıyor.

ben çocuğumu hiç bırakmadım

Demek ki adam artık kızına değer vermek istiyor hatasını telafi etmek istiyor olamaz mı

Gerçekten anlamıyorum sen hangi hak ve vicdanla buna engel olmaya çalışıyorsun en son 15 tatilde görmüş aradan kaç ay geçmiş.ben olsam evladım için gözüm kimseyi görmezdi

Sorun nee diye bizim sormanız lazim

Çocuk zaten konu sahibiyle kalıyor buradaki sorun konu sahibi eşine engel oluyor adamın kendi çocuğunu gormesine

teşekkür ederim aynen öyle yargılamak kolay ben bunu çok zor kurdum çok güvendim ailem reddettiii yine güvendiim o zaman iyiyidi kaybetmekten ödü kopardı benii evet çocuğum kötüü olsaydıı onu o akşam slerdim ama çoc ağlamasıı ve yeri iyi biliyordum ama yine dayanamayıp ısrar ettim gitsem kötü olucaktı ama oğlumun gönlünü aldım eşim bunu aldı tepki gösterdim ama birgün bekleyip deseydiki bereber gidelim göreim gezip geleleim deseydi olay biticektii ama oo git desende gidicem gitmesende boşasanda deyince olaylarbu hale geldiii

hatasını anlamış işte, daha once yalnız bıraktı diye yalnız bırakmaya devam mı etsin?
bir de arada nokta kullanın veya enter a basın. herkes yazdıklarınızı yanlış anlıyor.
bu şekilde bide benden bebek istiyor ben kucağımda çocuk oo diyerine gidip durcak böyle.birine.çocuk veremem

bu şekilde bide benden bebek istiyor ben kucağımda çocuk oo diyerine gidip durcak böyle.birine.çocuk veremem

ya gider gitmez hemen eski karısının koynuna girmez merak etme.
tobe yarabbim ya, adam seninle evlendi diye kızını da hayatından silmesi mi lazım.
zaten yapma bebek falan. bu zihniyetle yine boşanırsınız olan çocuklara olur.

Eşinizle kan bağınız yok ama evladınızla var. Siz çocuğunuzu seçeceğiniz yerde gidip eşinizin lafını tutmuşsunuz. Çocuğunuzun sizin gidip onu almadığınızda ne kadar büyük hayal kırıklığına uğradığını düşündünüz mü hiç? Bu gün eşinizi çocuğunuza tercih ederseniz yarın eşinizden vazgeçmek zorunda kalırsınız. Benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…