- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
-
- Konu Sahibi seheralper
Kızmadım,bugünlerde genel olarak herkeste bir gerginlik var ay tutulması etkiledi sanırımIyide ben herseyi biliyorum demedimkiDuzelttim sadece kizmayin lutfen
Olabilir, yalniz o ay tutulması degil Ay tutulması olacaktiKızmadım,bugünlerde genel olarak herkeste bir gerginlik var ay tutulması etkiledi sanırım
hahahahaOlabilir, yalniz o ay tutulması degil Ay tutulması olacakti(Tamamen sakaaaaaa)
oraya gidemez burdayken görüyoduu artk bi hayatı var evliliği var kurduğu
Senin cocugunu istemiyor sende düzdügün esyayimi düsünüysun bu mu yani lanet olsun esyasi batsin der insan ya cocugun seni istyr sen hala elin adaminimi düsünüysun dogrumu anladim senimerhaba hanımlar ihtiyacım var bugün size : eşimle ikinci evliliklerimiz onun kızı benim oğlum var benim oğlum yanımda onun kızı ankarada önceleri burdaydı görüp geliyordu 4ay önce taşındılar benim oğlum babasındaydıı beni al anne diye ağladı bi akşam gezmeye gittiğinde babasına alayım geleyim çocuk ağlıyo dedim asla gidemessin dedii bana şehir içi tm dedim evim eşim için şimdi kızını görmeye gidicekmiş ankaraya 23nisana izin vermem dediim ve bilet almış gidicem diyoo ve 2gündür kavgalarımız dehşet yıprandık ben onun alkolunu çok çektim ilgisliğini hatta beraber olamıyoo rahatsız onu sevdiğim için onadakatlandıım hep ondan bu fedakarlığı bekledim ama gidicem kabullenmiyoran bitsin dedii boşanmaya geldik yenii ev aldık dayadım döşedim mutluydum herşeyi sildi ezdi geçtii ne yapmalaıyım sussam çiğnedi eskisi gibi davranamam gitmessem senin çocuğuna zehir ederim diye cevapladıı çok kötüyüm
merhaba hanımlar ihtiyacım var bugün size : eşimle ikinci evliliklerimiz onun kızı benim oğlum var benim oğlum yanımda onun kızı ankarada önceleri burdaydı görüp geliyordu 4ay önce taşındılar benim oğlum babasındaydıı beni al anne diye ağladı bi akşam gezmeye gittiğinde babasına alayım geleyim çocuk ağlıyo dedim asla gidemessin dedii bana şehir içi tm dedim evim eşim için şimdi kızını görmeye gidicekmiş ankaraya 23nisana izin vermem dediim ve bilet almış gidicem diyoo ve 2gündür kavgalarımız dehşet yıprandık ben onun alkolunu çok çektim ilgisliğini hatta beraber olamıyoo rahatsız onu sevdiğim için onadakatlandıım hep ondan bu fedakarlığı bekledim ama gidicem kabullenmiyoran bitsin dedii boşanmaya geldik yenii ev aldık dayadım döşedim mutluydum herşeyi sildi ezdi geçtii ne yapmalaıyım sussam çiğnedi eskisi gibi davranamam gitmessem senin çocuğuna zehir ederim diye cevapladıı çok kötüyüm Size inanamiyrum bide basliga esim ve gecmislerimiz yazmisiniz ha cocugunuz gecmisiniz öylemi kocaniz önceliginiz yani sastim kaldim allah vicdan versin önce size o cocuk aglrken siz hala koca diysunuz
Cok yanlis anliyorsunuz.Senin cocugunu istemiyor sende düzdügün esyayimi düsünüysun bu mu yani lanet olsun esyasi batsin der insan ya cocugun seni istyr sen hala elin adaminimi düsünüysun dogrumu anladim seni
Yazmiski oglum aradi beni al dedi esimde gidemzsin dedi dye bi daha okuyunuzCok yanlis anliyorsunuz.
Cocuk zaten konu sahibi ve esi ile kaliyor.
Konu sahibi esinin kizini gormesine karisiyor.
Bu durumda adam cocugu istemese bile hakli .
eşimle ikinci evliliklerimiz onun kızı benim oğlum var.
benim oğlum yanımda.
onun kızı ankarada önceleri burdaydı.
görüp geliyordu
4ay önce taşındılar
benim oğlum bi akşam gezmeye gittiğinde babasındaydıı, beni al anne diye ağladı. babasına alayım geleyim çocuk ağlıyo dedim. asla gidemessin dedii .
bana şehir içi tm dedim evim eşim için .şimdi kızını görmeye gidicekmiş ankaraya 23nisana izin vermem dediim ve bilet almış gidicem diyoo ve 2gündür kavgalarımız dehşet yıprandık
Bakin devrik cumleleri duzeltmeye calistim bir de noktalama koydum.Yazmiski oglum aradi beni al dedi esimde gidemzsin dedi dye bi daha okuyunuz
Evet cumleler karisik o sebptende öyle anlasilyorBakin devrik cumleleri duzeltmeye calistim bir de noktalama koydum.
Cocuk babasina gezmeye gittiginde aglamis benim anladigim.
Ve konu sahibi geri getirmek istediginde esi gidip almasina izin vermemis.
Esi hakli demiyorum ama adam konu sahibinin ogluna babalik yapiyor, konu sahibi kizini gormesine izin vermiyor.
Adalet mi bu?
Valla cidden karisik, ben de yanlis anlamis olabilirim.Evet cumleler karisik o sebptende öyle anlasilyor
Muamma bn cvp yazdgm gbi anladim elestrebilirsnz fakat bnm anladgmda oyle dusunulyorValla cidden karisik, ben de yanlis anlamis olabilirim.
Cocuk yanimda derken ayni sehri de kastetmis olabilir.
Konu sahibinin diger mesajlari da cok karisik bir aciklama yapsa iyi olur.
Cocuk onlarla mi kaliyor oz babasiyla mi?
Neden gidemez?oraya gidemez burdayken görüyoduu artk bi hayatı var evliliği var kurduğu