eşim ve geçmişlerimiz

oraya gidemez burdayken görüyoduu artk bi hayatı var evliliği var kurduğu

sizin bu mantığınıza ben adama hak veririm sonuna kadar. Ne demek ankara'ya gidemez sizden izinmi alıcak evledina giderken aynı şey sizin içinde geçerli
ANNE BABA olmayı beceremeyen iki yetişkinsiniz sanırım eş olmayıda becerememişsiniz birbirinize

Bence gitmesine izin ver, giderkende bak sen kızına gidiyorsun evlattır anlarım sende oğluma karışma de

Birlikte alın gelin çocuklarınızı..

Yukarida bir arkadaş cok güzel yazmis.Birakin gitsin giderken de bir daha cocugumu almama asla karismayacaksin de.Rest çekmeye devam etse sanırım ben böyle bi evliligi bitirirdim.Siz bilirsiniz tabi vede asla çocuğumu aglarken birakmazdim bir koca musvettesi icin.

Senin cocugunu istemiyor sende düzdügün esyayimi düsünüysun bu mu yani lanet olsun esyasi batsin der insan ya cocugun seni istyr sen hala elin adaminimi düsünüysun dogrumu anladim seni

Ay size in

Size inanamiyorum bide basliga esim ve gecmislerimiz yazmissiniz.cocugunz gecmisin oylemi allah vicdan versin size o cocuk anne dye agliyo siz hala koca önceligindesiniz yok bendr izin vermicem fln yahu senin cocuk agliyo hanim anne istyo huuuu

Senin cocugunu istemiyor sende düzdügün esyayimi düsünüysun bu mu yani lanet olsun esyasi batsin der insan ya cocugun seni istyr sen hala elin adaminimi düsünüysun dogrumu anladim seni
Cok yanlis anliyorsunuz.
Cocuk zaten konu sahibi ve esi ile kaliyor.
Konu sahibi esinin kizini gormesine karisiyor.
Bu durumda adam cocugu istemese bile hakli .

Yazmiski oglum aradi beni al dedi esimde gidemzsin dedi dye bi daha okuyunuz
Bakin devrik cumleleri duzeltmeye calistim bir de noktalama koydum.
Cocuk babasina gezmeye gittiginde aglamis benim anladigim.
Ve konu sahibi geri getirmek istediginde esi gidip almasina izin vermemis.
Esi hakli demiyorum ama adam konu sahibinin ogluna babalik yapiyor, konu sahibi kizini gormesine izin vermiyor.
Adalet mi bu?

Evet cumleler karisik o sebptende öyle anlasilyor

Evet cumleler karisik o sebptende öyle anlasilyor
Valla cidden karisik, ben de yanlis anlamis olabilirim.
Cocuk yanimda derken ayni sehri de kastetmis olabilir.
Konu sahibinin diger mesajlari da cok karisik bir aciklama yapsa iyi olur.
Cocuk onlarla mi kaliyor oz babasiyla mi?

Valla cidden karisik, ben de yanlis anlamis olabilirim.
Cocuk yanimda derken ayni sehri de kastetmis olabilir.
Konu sahibinin diger mesajlari da cok karisik bir aciklama yapsa iyi olur.
Cocuk onlarla mi kaliyor oz babasiyla mi?
Muamma bn cvp yazdgm gbi anladim elestrebilirsnz fakat bnm anladgmda oyle dusunulyor

oraya gidemez burdayken görüyoduu artk bi hayatı var evliliği var kurduğu
Neden gidemez?
Ne münasebetle müdahil olabiliyorsunuz? BU hakkı nasıl görüyorsunuz kendinizde?
Eşinizin tavrı çok doğru, kabullenemiyorsanız boşanın.
Ha unutmadan aynı tavrı sizin de göstermeniz gerekirdi.
Eski eşleriniz sevgilileriniz olarak değil ama çocuklarınızın anne ve babaları olarak hayatınızın parçaları olmalı zaten.
Doğru olan bu.

Anlatiminiz google Translate cevirisi gibi, o yuzden bir kismini anlamadim, oglunuz normalde sizinle mi kaliyor mesela...
neyse o da degil onemli olan. Karsinizda bir adam var size cocugunuzu zehir etmekle tehdit ediyor, siz o adama eşim demeye devam ediyorsunuz. Bu yuzden sadece cocuklariniza üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…