- 3 Ekim 2014
- 68
- 13
- 40
-
- Konu Sahibi seheralper
çocuğumun babası 9 aydır hiç yok zaten 3ayda bir anca gören nafaka vermeyen bir insan o benim herşeyim tabikii yoksa bırakıp hayatıma bekar olarak devam edebilirdim bunu söylemeniz acımazsızcaAyrıca sonunu okumamıştım şimdi okudum. Demek senin çocuğuna zehir ederim diyo.
Yazıklar olsun size. Sen benim çocuğuma neyi zehir edebilirsin kimsin demedin de napıym dşyosun öyle mi.
Ben o çocuğun yerinde olsam, sana bi yudum su vermem. Bilsem ki benim bir sözümle şifa bulucaksın, ana diyip de yüzüne bakmam. Yazıklar olsun yazıklar olsuun hiç bişey yok sana söylenecek..
anladığınız için teşekkür ederim suskun mu kalmalıyım artık onun inadı inat gidicek çiğnicek ben eskisi gibi olamıcam artık ne yapmalıyım
oraya gidemez burdayken görüyoduu artk bi hayatı var evliliği var kurduğu
Şunları duydum daha da sinirlendim. Yani çocuk tamamen sahipsiz? Gerçekten bişey demiyorum.....çocuğumun babası 9 aydır hiç yok zaten 3ayda bir anca gören nafaka vermeyen bir insan o benim herşeyim tabikii yoksa bırakıp hayatıma bekar olarak devam edebilirdim bunu söylemeniz acımazsızca
çocuğumun babası 9 aydır hiç yok zaten 3ayda bir anca gören nafaka vermeyen bir insan o benim herşeyim tabikii yoksa bırakıp hayatıma bekar olarak devam edebilirdim bunu söylemeniz acımazsızca
Böyle bir anlatım şekli yok ya paragrafımsı cümle içiçe girmiş karmaşık kelimeler.
Eşinizle eski evliliğinizden olan çocuklarınız yüzünden kavga ediyorsunuz ve sebebi de eski eşlerin görülecek olması mı?bu yüzden kıstasa kıstas izin vermiyorsunuz. anlamışmıyım acaba [/QUOTE
Bayanin karmasik kelimelerine kizmissiniz ama 'kistasa kistas' degil' kisasa kisas'olacak.Kistas baska bir manada,duzelteyim dedim..
bu çok yanlış bir düşünce bu arada. arada çocuk olduğunda hiç bir zaman sıfırdan hayat kurmak olamaz. sizin çocuğunuz babasıyla başka şehirde olsa gönlünüz elverir mi çocuğu görmemeye. sizin bir anne ve eş olarak desteklemeniz gerekir gidip görmesini, size de zaman ayırdığı müddetçe.oraya gidemez burdayken görüyoduu artk bi hayatı var evliliği var kurduğu
Iyide ben herseyi biliyorum demedimkiSaolun eksik kalmayın da keşke kendi cümlelerinizi benim alıntıma katmasaydınız her şeyi biliyodunuz da bu nasıl gözünüzden kaçtı