eşim ve geçmişlerimiz

çocuğumun babası 9 aydır hiç yok zaten 3ayda bir anca gören nafaka vermeyen bir insan o benim herşeyim tabikii yoksa bırakıp hayatıma bekar olarak devam edebilirdim bunu söylemeniz acımazsızca

anladığınız için teşekkür ederim suskun mu kalmalıyım artık onun inadı inat gidicek çiğnicek ben eskisi gibi olamıcam artık ne yapmalıyım

Sen bunadamdan neden bosanmaktan korkuyorsun? Ickici ayyas. Seni engelleyen bir sey var karsinda.
Cocuk anne beni al demis ya. Siz evi dusunuyorsunuz. Gercekten bir sorun var..

çocuğumun babası 9 aydır hiç yok zaten 3ayda bir anca gören nafaka vermeyen bir insan o benim herşeyim tabikii yoksa bırakıp hayatıma bekar olarak devam edebilirdim bunu söylemeniz acımazsızca
Şunları duydum daha da sinirlendim. Yani çocuk tamamen sahipsiz? Gerçekten bişey demiyorum.....

Bir kız çocugunun da babasından mahrum kalması daha acımasızca.
Eşim göndermiyor diye bir şey yok demek ki gidilebilirdiniz.
Sizin aranızdaki çatışmaların suçlusu çocuklar değil.

Siz cocugunuzu gormek icin neden esinizden izin istiyorsunuz yada esinizin kendi cocugunu gormesi sizi niye rahatsiz ediyor... Artik ayri hayati var diyorsunda o ayri hayatta cocuk ne olacak ...Evlenmeden once biliyordun cocyk oldugunu simdi sorun etmeye hakkiniz yok ...Annelik duygusu sizde olusmamis bunu anlamak zor degil

çocuğunu görmek istemesini neden sizi ezmek olarak algılıyorsunuz ki? en doğal hakkı. demeniz gereken ben görmezsem sen de göremezsin değil, bak sen nasıl görmek istiediğinde ben sorun çıkartmıyorsam sen de bana sorun çıkarma olmalı. empati yapmaktan anlıyorsa eğer..

Konu yanlis anlasilmis sanirim.
Konu sahibinin cocugu zaten yaninda kaliyor.
Babasini gormeye gittiginde geri gelmek istemis sadece ve esi gitmesine izin vermemis.
Tamam esi hatali burada. Yine de dinlememeli gidip almaliydi, ama cocuklar agladi diye de her dediklerini yapamayiz bunu da unutmamak lazim.

Konu sahibi siz cocugunuz yaninda kalirken esiniz ona babalik yaparken kendi kizini iki gun gormesine engel olarak en buyuk bencilligi yapiyorsunuz.
Esiniz sizi dinler de gitmeZse zaten olmaz olsun oyle baba.
Inat edicem diye tartisma cikarmayin.
Esiniz gondermezsem cocuguna kotu davranirim demekte de hakli.
Tamam kotu davranmasin tabii hakli degil davranirsa ama sizin yaptiginiz cok buyuk bir haksizlik. Sidik yarisiniz icin kucuk bir kizi babasindan mahrum etmeyin.

oraya gidemez burdayken görüyoduu artk bi hayatı var evliliği var kurduğu
bu çok yanlış bir düşünce bu arada. arada çocuk olduğunda hiç bir zaman sıfırdan hayat kurmak olamaz. sizin çocuğunuz babasıyla başka şehirde olsa gönlünüz elverir mi çocuğu görmemeye. sizin bir anne ve eş olarak desteklemeniz gerekir gidip görmesini, size de zaman ayırdığı müddetçe.

Saolun eksik kalmayın da keşke kendi cümlelerinizi benim alıntıma katmasaydınız her şeyi biliyodunuz da bu nasıl gözünüzden kaçtı

Düşünce yapınız hatalı

Babası kızını başka şehirde de olsa görebilmeli

Burada çok konu var 20 li yaşların başında kızlar çocuklu adamlarla evlenip
sorun yaşıyorlar ama siz de ikinci kez hem de çocukla evlenmişsiniz

Siz de empati yapamıyorsanız adam ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…