eşim ve geçmişlerimiz

sizde bir annesiniz nasıl kalbiniz bu kadar katı
bırakın çocuk babasıyla görüşsün ankaraysa ankara
annesi düşünmemişse düşünmesin

yaaa çocuğum zaten bende babaya 2günlüğüne gitti anlaşılmıyorum galiba ben ve ikinci gün gelcem diye tututurdu buuu olay

Normalde çocuğunuza nasıl davranır, evlenirken onu istememe gibi durumları oldu mu??
Bir de neden almaya gitmenize kızdı ki, sebep olarak ne gösterdi de gitme dedi?? İnat mı yoksa altında başka bir durum mu var.

Normalde çocuğunuza nasıl davranır, evlenirken onu istememe gibi durumları oldu mu??
Bir de neden almaya gitmenize kızdı ki, sebep olarak ne gösterdi de gitme dedi?? İnat mı yoksa altında başka bir durum mu var.
oğluma ne iyi ne kötü davranır sebep tabiki beni kıskanmasııı istememe gibi bir konuyu ima bile etse evlenmezdim asla

babasız büyümüş bir insan olarak, size yazıklar olsun diyorum bir de anne olacaksınız. bir çocuğu baba sevgisinden mahrum bırakıyorsunuz. bir de bu durumu savunuyorsunuz.
kızı nereye giderse gidecekse evlenmemeliydi o zaman bende babasız büyüdüm bir yerim eksik değil

sadece şunu sormak istiyorum anne beni al diye ağlayan bir ..evladı bırakıp nasıl evlenirsinizz.. eski kocanızla anlaşamadınızmı.. ayrılın tamam.. ama ikinci evlilik nedenn.. neden neden..

oğluma ne iyi ne kötü davranır sebep tabiki beni kıskanmasııı istememe gibi bir konuyu ima bile etse evlenmezdim asla

kendini çocuğunuzla eşit mi görüyormuş da kıskanıyor acaba...
Sizi seven insan çocuğunuzu da sever, kıskanması çok saçma tabii ki çocuğu herşeyden öncedir bir anne için
ha kendi çocuğu yanında değil sizinki yanında diye düşünüyor belki. Başta velayet babada olup siz istemediğiniz için mi ayrıldı yoksa zaten annede miydi velayet baştan beri??
Eğer zaten annede ise baştan beri, sizle evlense de evlenmese de zaten bu durum böyle olacaktı. sizin sebep olduğunuz bir şey yok o duruma
şimdiden sonra almaya kalksa annesi vermez herhalde değil mi??

saçmalıyosun çocuktan vazgeçilirmi sen velayetinde olduğu halde dayanamıyorsun
evlendi diye adam sizin esirinizmi

oğlunu sevmeyen bi adamla sen nasıl evli kalabiliyorsun..

Senin yazdiklarindan anladigim Kadar bu Adam senin evvelki esinden olan cocugunla ilgilenmiyor Sevgi vermiyor ,eger durum böyleyse cocugunla senin ilgilenmen gerek ,cocugun babasinin yanindan senin yanina gelmek istiyorsa alman gerekir ne olursa olsun ,esin senin ogluna isinamamis olabilir ama o senin oglun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…