- 19 Ekim 2007
- 771
- 252
-
- Konu Sahibi seheralper
yaaa çocuğum zaten bende babaya 2günlüğüne gitti anlaşılmıyorum galiba ben ve ikinci gün gelcem diye tututurdu buuu olay
oğluma ne iyi ne kötü davranır sebep tabiki beni kıskanmasııı istememe gibi bir konuyu ima bile etse evlenmezdim aslaNormalde çocuğunuza nasıl davranır, evlenirken onu istememe gibi durumları oldu mu??
Bir de neden almaya gitmenize kızdı ki, sebep olarak ne gösterdi de gitme dedi?? İnat mı yoksa altında başka bir durum mu var.
kızı nereye giderse gidecekse evlenmemeliydi o zaman bende babasız büyüdüm bir yerim eksik değilbabasız büyümüş bir insan olarak, size yazıklar olsun diyorum bir de anne olacaksınız. bir çocuğu baba sevgisinden mahrum bırakıyorsunuz. bir de bu durumu savunuyorsunuz.
oğluma ne iyi ne kötü davranır sebep tabiki beni kıskanmasııı istememe gibi bir konuyu ima bile etse evlenmezdim asla
bir yerin eksik ama sen farkında değilsin malesef.kızı nereye giderse gidecekse evlenmemeliydi o zaman bende babasız büyüdüm bir yerim eksik değil
oğlum kavgalara asla şahit olmadıı çocuğum zaten yanımda kimse için onu terk etmediim ayrıca onu başka şehre göndermem asla o bıraktıysa dayanabilicek demektii şimdi evli adam kızı nereye o nereye olamaz buuu
oğlunu sevmeyen bi adamla sen nasıl evli kalabiliyorsun..ben çalıştım hep baktım ben ilgilendim o evde muhattap olmaz oğlumla çok nadir birşey söylemesi gerekirse neden uzaksın diyorum bu hafta tartışmalarda babası yüzünden dedii buuu onu sevmediğini biliyorum ben ama ne iyi ne kötüü davranıyor hiç yokmuş gibii
Bence çok şeyin eksik mesela insanlığın, Vicdanın vb...kızı nereye giderse gidecekse evlenmemeliydi o zaman bende babasız büyüdüm bir yerim eksik değil
Yanılıyorsunuz, aksine çok büyük eksikleriniz var.kızı nereye giderse gidecekse evlenmemeliydi o zaman bende babasız büyüdüm bir yerim eksik değil
şimdii tabiki knular kısa kesiliyor anlatırken siz evet biraz daha anlayışlı olmusunuz ben yapamadım ama oğlum aynı evin içinde ve yokmuş gibi davranıyor ne iyi ne kötü 2buçuk senedir benim oun kızına daha iyi bakabilmem için aynı evin içindeki çocuğa biraz sevgi verip beni mmutlu etseydii bende sizin yaptığınızı yapardım ve eşim kızını 3 aylıkken kızıp bırakmış çocuk yaşına giridikten sonra dönmüş.sadece inat uğruna ve dışarılara gitmiş işlere hep 6 ay falan arayla o zaman ben yoktum hayatında sadece siniri için kızını görmeyen adam şuan tutturuyoo ve kızı 15 tatilde geldi ve gördüü ben çocğumu bırakmadım hiç yanlız o hep bırakmış şimdi sorun nee