eşim ve geçmişlerimiz

seheralper

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
68
13
40
merhaba hanımlar ihtiyacım var bugün size : eşimle ikinci evliliklerimiz onun kızı benim oğlum var benim oğlum yanımda onun kızı ankarada önceleri burdaydı görüp geliyordu 4ay önce taşındılar benim oğlum babasındaydıı beni al anne diye ağladı bi akşam gezmeye gittiğinde babasına alayım geleyim çocuk ağlıyo dedim asla gidemessin dedii bana şehir içi tm dedim evim eşim için şimdi kızını görmeye gidicekmiş ankaraya 23nisana izin vermem dediim ve bilet almış gidicem diyoo ve 2gündür kavgalarımız dehşet yıprandık ben onun alkolunu çok çektim ilgisliğini hatta beraber olamıyoo rahatsız onu sevdiğim için onadakatlandıım hep ondan bu fedakarlığı bekledim ama gidicem kabullenmiyoran bitsin dedii boşanmaya geldik yenii ev aldık dayadım döşedim mutluydum herşeyi sildi ezdi geçtii ne yapmalaıyım sussam çiğnedi eskisi gibi davranamam gitmessem senin çocuğuna zehir ederim diye cevapladıı çok kötüyüm

kötü olmuş ama bu şekılde bencilce davranması kabul edilemez....

tavrını koy,onun çocuguysa senin de çocugun

seni bu konuda kısıtlayamaz

dayadığım döşediğime değil tabikii ben yaptığım fedakarlıklardan sonra bir tek sorun ettiğim şeyi yıkma pahasına yapmasıı hayatımın tepe taslak olması

evet beni göndermiyorsa şehir içine ben onu ankaraya nasıl göndereyim

"Evin eşin için" "anne beni al" diye ağlayan çocuğuna "tamam gitmem" demişsin ya hani,

"çocuğunun ahı" diyorum ben de "vicdanım, insanlığım için".

Çocuğunsuz durdun kocasız duramıycaksın demek. İşte böyle şeyler de var.

Şuan ne kadar sinirle hınçla kaplı olduğumu anlatamam. Çocuk neden ağladı kim bilir "anne beni al" diye. Allahım sabır ver şuan var ya bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Yavrum benim noldu da ağlıyodu aç mıydı açıkta mıydı babası mı dövdü yoksa daha mı beter bişeyden ürktü de ağladı "beni al" demiş ya var ya biraz daha konuşursam kendimi kaybedicem allaha havale ediyorum.

Allah büyük diyorum.

bende okuyamadım bile karmakarışık.keşke nokta virgül kullansaydı konu sahibi.

çocuğum babadaydıı ve ayrıca babanneleri el üstünde tutuyor gelcem dedii buuu çocuğum kötü durumda olsa tabikii dinlemezdim ama çocuk ağlamasıı bu bu şekilde yargılamanız vicdana sığmaz ben onu almak için 5yıl nikahlı kaldım evli değil kaçırdılar aldım savaştım onsuz yaşamamak için yaşadıklarım inanalmaz çektiklerim ve alabildiğim gün bitirim bu yargısız infaz şimdide bu yıklıyoo artık çıkmazdayım kötüyüm

Ayrıca sonunu okumamıştım şimdi okudum. Demek senin çocuğuna zehir ederim diyo.

Yazıklar olsun size. Sen benim çocuğuma neyi zehir edebilirsin kimsin demedin de napıym dşyosun öyle mi.

Ben o çocuğun yerinde olsam, sana bi yudum su vermem. Bilsem ki benim bir sözümle şifa bulucaksın, ana diyip de yüzüne bakmam. Yazıklar olsun yazıklar olsuun hiç bişey yok sana söylenecek..

çocukları araya koymayın ilişknizde. neden karşılıklı görmeyi yasaklamak yerine, karşılıklı izin vermiyorsunuz? sizin oğlunuz yanınızda, babaya gezmeye gitmş anladığım kadarıyla, ama onun çocuğu başka şehirde ve kısa süreliğine görüyor. ki genelde annelerde kalıyor çocuklar. onun normalde yanınızda olan ama o sırada babasına gitmiş oğlunuzu gidip almanıza izin vermemesiyle, sizin onun ayrı yaşadığı çocuğunu gidip görmesine izin vermemeniz aynı değil.

pek çok şey birikiyor kavgalarda. genelde de erkekler düşüncesizlik ediyorlar. bu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama konuşup çocukları kavgaların dışında tutaağınızla ilgili anlaşabilirsiniz. yok bunu kaldıramayacaksa, sizi hiç anlamak istemiyorsa yol verin gitsin.mutlu olmak sizin de hakkınız. inşallah çalışıyorsunuzdur.

Hay senin klavyene saglik.
Budur yani..

anladığınız için teşekkür ederim suskun mu kalmalıyım artık onun inadı inat gidicek çiğnicek ben eskisi gibi olamıcam artık ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…