- 3 Ekim 2014
- 68
- 13
- 40
-
- Konu Sahibi seheralper
dayadığım döşediğime değil tabikii ben yaptığım fedakarlıklardan sonra bir tek sorun ettiğim şeyi yıkma pahasına yapmasıı hayatımın tepe taslak olmasıBi sarhoşa çovuğunuzu değişirseniz olacağı bu...
Çocuğum anne gel diye ağlayacak ben beyzadem izin vermiyo diye gitmicem. Ne biçim annesiniz siz?
Çocuğunuz orda ağlarken üzülmediniz de, dayayıp döşediğiniz eve mi üzülüyosunuz?
evet beni göndermiyorsa şehir içine ben onu ankaraya nasıl göndereyimBöyle bir anlatım şekli yok ya paragrafımsı cümle içiçe girmiş karmaşık kelimeler.
Eşinizle eski evliliğinizden olan çocuklarınız yüzünden kavga ediyorsunuz ve sebebi de eski eşlerin görülecek olması mı?bu yüzden kıstasa kıstas izin vermiyorsunuz. anlamışmıyım acaba
Haklısınız ama sanki o da size inat yapmış gibi, e böyle yaparsanız çocuklarınıza yazık olacak arada kalacaklar,düzgünce oturun konuşun.evet beni göndermiyorsa şehir içine ben onu ankaraya nasıl göndereyim
Siz başta yanlış yapmışsınız zaten. Fedakarlık yapmanız gereken kişi eşiniz değil çocuğunuzdu.dayadığım döşediğime değil tabikii ben yaptığım fedakarlıklardan sonra bir tek sorun ettiğim şeyi yıkma pahasına yapmasıı hayatımın tepe taslak olması
Böyle bir anlatım şekli yok ya paragrafımsı cümle içiçe girmiş karmaşık kelimeler.
Eşinizle eski evliliğinizden olan çocuklarınız yüzünden kavga ediyorsunuz ve sebebi de eski eşlerin görülecek olması mı?bu yüzden kıstasa kıstas izin vermiyorsunuz. anlamışmıyım acaba
oraya gidemez burdayken görüyoduu artk bi hayatı var evliliği var kurduğukızını görmesinde ne sakınca var anlamadım niye izin vermiyorsunb
Bi sarhoşa çovuğunuzu değişirseniz olacağı bu...
Çocuğum anne gel diye ağlayacak ben beyzadem izin vermiyo diye gitmicem. Ne biçim annesiniz siz?
Çocuğunuz orda ağlarken üzülmediniz de, dayayıp döşediğiniz eve mi üzülüyosunuz?
anladığınız için teşekkür ederim suskun mu kalmalıyım artık onun inadı inat gidicek çiğnicek ben eskisi gibi olamıcam artık ne yapmalıyımçocukları araya koymayın ilişknizde. neden karşılıklı görmeyi yasaklamak yerine, karşılıklı izin vermiyorsunuz? sizin oğlunuz yanınızda, babaya gezmeye gitmş anladığım kadarıyla, ama onun çocuğu başka şehirde ve kısa süreliğine görüyor. ki genelde annelerde kalıyor çocuklar. onun normalde yanınızda olan ama o sırada babasına gitmiş oğlunuzu gidip almanıza izin vermemesiyle, sizin onun ayrı yaşadığı çocuğunu gidip görmesine izin vermemeniz aynı değil.
pek çok şey birikiyor kavgalarda. genelde de erkekler düşüncesizlik ediyorlar. bu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama konuşup çocukları kavgaların dışında tutaağınızla ilgili anlaşabilirsiniz. yok bunu kaldıramayacaksa, sizi hiç anlamak istemiyorsa yol verin gitsin.mutlu olmak sizin de hakkınız. inşallah çalışıyorsunuzdur.