- 9 Ocak 2014
- 7.306
- 9.106
-
- Konu Sahibi sorun_esim
zayıflar cinsel yönden daha aktif diye biliyordum,Hayır spor yapmıyor. Haftada 1 maça gidiyor. Ara vermişlerdi. Geçen hafta 1 kere gitti.
Zayıf. Dün buradaki önerilerle spora mı başlasan dedim. Beni beğenmiyor musun dedi. Yok kilo alırdın biraz dedim..
Nazlıdır benim eşim..
ben sizi anliyorum.aynılarını ben yasadim doğumdan sonra.hep mi yanascam neden onun aklina gelmiyor diyordum.tabiki ben yanasinca oluyorda o niye yanaşmıyor diyordum.ama baktım is bana düşüyor.koca benim değil mi dedim neyin gururu ha o ha ben sonuca odaklandım.bi sure sonra o da kendine geldi.bence sizde takılmayın o mu baslatiyor siz mi ...sonuca bakinTahrik ettikten sonra zaten bir şekilde oluyor. Demek istediğim şu. 10 gündür söylemedim ima etmedim. Tahrik etmedim. Ondan tepki yok.
zayıflar cinsel yönden daha aktif diye biliyordum,
nazlı diyince şunu düşündüm, acaba eşiniz alıngan mı, siz bir iki reddettiyseniz o yüzden mi yanaşmak istemiyor acaba
ben sizi anliyorum.aynılarını ben yasadim doğumdan sonra.hep mi yanascam neden onun aklina gelmiyor diyordum.tabiki ben yanasinca oluyorda o niye yanaşmıyor diyordum.ama baktım is bana düşüyor.koca benim değil mi dedim neyin gururu ha o ha ben sonuca odaklandım.bi sure sonra o da kendine geldi.bence sizde takılmayın o mu baslatiyor siz mi ...sonuca bakin
katılıyorum bende öyle istiyordum ama bu biraz kişinin libidosu karakteri isteği ile ilgili@miss-sunshine
Yok tamamen üşengeçliğinden. Reddetma olayı falan yok yani.
Benim ki gurur değil. Gurur olsa hiç yapmazdım. Beklenti. İnsan arzulanmak istiyor sadece..
kendi isteğiyle yanaşmış en azından, bundan sonra daha dikkatli olur belki,Güncelleme
Dün maça gitmedi ği için yakınlaşmak istedi. Ben sana kırgınım dedim. Anlamaya çalışıyorum. Ama neden soruları kafamdan atamıyorum dedim.
11 gün oldu dediğimden. 11 gün olmamış. Pazartesi günü yapmışız. Ne 11 günü. Pazartesi yapmadık dedim. He pazardı o zaman dedi. Farkında değil miş. Nasıl farkında olmazsın ki dedim. Hiç mi ihtiyaç duymuyorsun dedim. Çok yoğunmuşuz bu hafta farkına varamamış. İnsan istedikten sonra fırsat yaratır dedim. Saatlerce yapmaya gerek yok her zaman dedim.... Gerekirse liste yapalım ona uyalım dedi. Görev gibi olsun istemiyorum dedim. Böyle şeylerin içten gelmesi gerektiğine inanıyorum dedim. Daha çok dikkat edecekmiş kapandı konu.
kendi isteğiyle yanaşmış en azından, bundan sonra daha dikkatli olur belki,
dün gece isteğine cevap verdiniz mi peki?
Bizde de aynı böyle oldu. Sonuç olarak hep biraz düzeldi sonra yine aynı. Ben de utanıyorum artık söylemeyeGüncelleme
Dün maça gitmedi ği için yakınlaşmak istedi. Ben sana kırgınım dedim. Anlamaya çalışıyorum. Ama neden soruları kafamdan atamıyorum dedim.
11 gün oldu dediğimden. 11 gün olmamış. Pazartesi günü yapmışız. Ne 11 günü. Pazartesi yapmadık dedim. He pazardı o zaman dedi. Farkında değil miş. Nasıl farkında olmazsın ki dedim. Hiç mi ihtiyaç duymuyorsun dedim. Çok yoğunmuşuz bu hafta farkına varamamış. İnsan istedikten sonra fırsat yaratır dedim. Saatlerce yapmaya gerek yok her zaman dedim.... Gerekirse liste yapalım ona uyalım dedi. Görev gibi olsun istemiyorum dedim. Böyle şeylerin içten gelmesi gerektiğine inanıyorum dedim. Daha çok dikkat edecekmiş kapandı konu.
aslında çoluk çocuk yok, hafta en az 2 olması lazım, hadi bilemedin en en az 1Evet. Kırgınım ben sana istemiyorum dedim. Üzgün olduğumu ifade etmeye çalıştım. Nazlandım aslında sert konuşmadım..
Farkında değil.. Yani ona yetiyor demek ki. Kendi kendine bir şey yaptığını da zannetmiyorum. Belki de yapıyordur ben zannetmiyorum.
bence söylemek yerine yatakta öpüşüp koklaşıyorsunuz madem, öpüşmeyi uzatın ve daha ateşli öpüşmeye başlayın, onda da hareketlenme olacaktır, açık olacak ama öpüşürken eşinizi okşayın,
Bizde de aynı böyle oldu. Sonuç olarak hep biraz düzeldi sonra yine aynı. Ben de utanıyorum artık söylemeye
siz yaklaşınca ilerisi geliyorsa, reddetmiyorsa, boşverin yaklaşın, sonuca odaklanın,Zaten söylemiyorum ki. Dediniz gibi eşime yaklaşıyorum öpüyorum okşuyorum o şekilde başlıyor.. Bu 10 gündür sadece durup izledim. o öperken öptüm. O sarılırken sarıldım. İlerisi için bir hamlede bulunmadım.
Sonuç olarak çıkardığım adamın yapısı bu.. Değişir mi değişmez mi bilemiyorum. Değişse de harikalar yaratacak düzeyde olmaz zaten.
ya anlamadığım bi erkek neden red eder ki bi kere bende bu durumu yaşadım çok kırıcı.iste o zaman bi daha cinsellik yok diye ant iciyorumsiz yaklaşınca ilerisi geliyorsa, reddetmiyorsa, boşverin yaklaşın, sonuca odaklanın,
bizimki reddeder o yüzden her zaman cesaret edeniyorum, reddedilmek istemediğim için
keşke sadece 1 kere olsaydıya anlamadığım bi erkek neden red eder ki bi kere bende bu durumu yaşadım çok kırıcı.iste o zaman bi daha cinsellik yok diye ant iciyorum
bunu bulamayanlar var deyin sizdekeşke sadece 1 kere olsaydı
aslında ilişki sayımız iyi ama ben daha fazlasını istiyorum, eşime de çok geliyor,bunu bulamayanlar var deyin sizde