- 3 Eylül 2019
- 118
- 234
- 39
-
- Konu Sahibi sorun_esim
sesli güldüm canım yaaaOwww umuma açık bi yerde sevişen görsem, public felan dinlemem bir azar basardım heraldeumarım denk gelmeyiz
Ben de derdim ki bu tarafa bakma rahatsız oluyorsanOwww umuma açık bi yerde sevişen görsem, public felan dinlemem bir azar basardım heraldeumarım denk gelmeyiz
Yemin ediyorum sanki eşimi tarif ediyorsun aynı ooo aynııııı ondada ben demezsem tık yok en son 11eylüldü birlikteliğimiz ama aynı sendeki gibi öper sarılır okşar ben hasta olunca uyumaz bana bakar sevgisinden şüphem yok ama cinsel istrğide yok çok garipSorun eşim ve cinsellik..
Fake değilim, ikinci üyeliğim..
5 yıl sonunda severek evlendik.. 11 aylık evliyiz.
Aramızda hep ten uyumu olduğuna inandık. Sevildiğimi de hep hissettim.
Uzaktan yürütülen bir ilişkiydi. Gelip bende kalırdı. Yakınlaşmalarımız olurdu.
Ama o zamanda biraz isteksizlik vardı son senelerde. .
Evlendiğimizde strese bağlı lekelenmelerim vardı. 1 hafta 10 gün sürdü.
İlk bir iki gün sarılmalar öpüşmeler devam etti.
Sonra işe başladı. Reglin bitti mi diye bile sormadı. Yine isteksizliğe vurdum bunu.
Konuştuk, beni sevmiyor musun, arzulamıyor musun diye sordum. Aldığım cevaplar bazen sana öyle geliyor,
bazen o gün ben istedim sen yok dedin ya, şu oldu ya bu oldu ya..
Örneklerle çoğaltmak istemiyorum.
Kısacası eşim ilişkiye girmek istemiyor diyemiyorum(belkide öyledir) . Üşeniyor resmen aklına gelmiyor.
Ben söylesem yakınlaşırsam geri çevirmez zaten. Ama bende artık sıkıldım söylemekten, neden istemiyorsun demekten.
En son ayın 8inde ilişkiye girdik. Bu sürede 1 gün evde değildik, 2 günde sular kesikti :)
Sertleşme sorunu yok, erken boşalma sorunu yok.
Böyle ilişkiye sık girmediği için zevk almıyorsun sanırım ondan mı girmek istemiyorsun diye
sorduğumda, hayır zevk almazsam neden gireyim diy cevap verdi. Sorun o zaten ilişkiye girmiyorsun zevk almıyorsun demek ki dedim:)
Normal günlerimize gelecek olursak , İkimizde işten geliriz.
Sarılırız birbirimize. Gıdıklar öper, koklar... Uyurken mutlaka sarılır koklar. Film izlerken de öyleyiz.. Gayet mutluyuz bir sıkıntımız yok yani.
İlgisiz desem değil, değer vermiyor desem değil...
Bunları yazarken bile üzülüyorum. Çünkü seviyorum ve sevildiğimi hissediyorum.
Konuya cevap verecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.
EDİT: yukarıda yazdığım bir cümleyi editlemek zorunda kaldım. Yorumlarda yazdım ama onlar okunmadan cevap yazılacağı için konu oraya kaysın, dağılsın istemedim.
Oha be vay beHeyt bee bizde kendimizi sevişiyor sanıyoruz.Üstad önünde saygıyla eğiliyorum. Libidondan bize de yolla biraz
Yemin ediyorum sanki eşimi tarif ediyorsun aynı ooo aynııııı ondada ben demezsem tık yok en son 11eylüldü birlikteliğimiz ama aynı sendeki gibi öper sarılır okşar ben hasta olunca uyumaz bana bakar sevgisinden şüphem yok ama cinsel istrğide yok çok garipnapsak kız bilemedim hani sapıkda değilim ama arada bi olmalıki evlilik oldugumuzu hisedim..
Yani şimdi çoluk çocuk var, cinsel hayatımı renklendircem diye her yerde bi anı bırakmaya gerek yok heralde. Meraklı milletiz biz bakarızBen de derdim ki bu tarafa bakma rahatsız oluyorsan
Bizde de tam tersi, eşim sana da sarılmaya gelmiyor diyor, sakin sakin sarılıp oynaşamıyorum benSeven öpen adam nasıl o işe gitmez anlamadımben kocamı öpmeye kalkarsam hafazanallah elini veren kolunu kaptırıyo azgın değil demek senin adam bi de renkli bi ilişki mi yok acaba
Marmariste denizin ortasında dakikalaaarca yiyişen siz miydinizBen de derdim ki bu tarafa bakma rahatsız oluyorsan
11 gün yeni evli sayılacak biri nasıl durur11. günüm kutlu olsun.
Ovü sonrası zevk tavan ama o önemli 5gün kıpırdayasımız gelmiyo allah sonumuzu hayır etsin:)Sen ondan bıkmışsın.Yanlış anlama ama bebek için sevişmek çok sıkıcı. Bebeğe odaklandigi için zevk alamıyor insan.
enerjine ihtitiyacım varYav cakal olun azicik
Sürekli siz baslatin bak aliti mi o da rutine baglar pes etmeyin
Tecrube konusuyor
Yani esim de yorgun olur is yeri stresli zaten, ben arabada, sokakta, yemekte, dis fircalarken dahi taciz eden bir tipim
Ah senin gözlerin, ah omuzlarina hastayim gibisine
yedi yillik evliyiz, su an cocuklar aramiza giriyor zirt pirt ama evliligin ilk zamanlarina göre cok daha istekli, alistirdim beyi, kivir kivirim yaninda valla aklinda yoksa da soktum hic grur demem haa, ne gruru yapmayin, cinsellik söz konusu olunca grur yapmak herzaman aleyhime islemistir
Birakin inat etmeyi ilk adimi siz adin o da zamanla alisacaktir
Yani böyle olma ihtimali de var
Ya dus ve su muhabbetine takilmayin bu kadar yahu. Sevisecek misiniz yillik fizibilite plani mi yapiyorsunuz. Sevisin gitsin nolcak.
enerjine ihtitiyacım var.akşam bir muhabbet geçti aramızda eşimle ,ona kalsa hergün hayır demez ama doğum dan sonra nedense bende isteksizlik başladı yani aylarca yıllarca belki yapmazsam aramam, bu arada çocuğum 1,5 yaşında ,ilaç mı alsam diye düşündüm , evde çok müsait değil ,belki onun psikolojisi olabilir ne biliyim ya .
Sorun eşim ve cinsellik..
Fake değilim, ikinci üyeliğim..
5 yıl sonunda severek evlendik.. 11 aylık evliyiz.
Aramızda hep ten uyumu olduğuna inandık. Sevildiğimi de hep hissettim.
Uzaktan yürütülen bir ilişkiydi. Gelip bende kalırdı. Yakınlaşmalarımız olurdu.
Ama o zamanda biraz isteksizlik vardı son senelerde. .
Evlendiğimizde strese bağlı lekelenmelerim vardı. 1 hafta 10 gün sürdü.
İlk bir iki gün sarılmalar öpüşmeler devam etti.
Sonra işe başladı. Reglin bitti mi diye bile sormadı. Yine isteksizliğe vurdum bunu.
Konuştuk, beni sevmiyor musun, arzulamıyor musun diye sordum. Aldığım cevaplar bazen sana öyle geliyor,
bazen o gün ben istedim sen yok dedin ya, şu oldu ya bu oldu ya..
Örneklerle çoğaltmak istemiyorum.
Kısacası eşim ilişkiye girmek istemiyor diyemiyorum(belkide öyledir) . Üşeniyor resmen aklına gelmiyor.
Ben söylesem yakınlaşırsam geri çevirmez zaten. Ama bende artık sıkıldım söylemekten, neden istemiyorsun demekten.
En son ayın 8inde ilişkiye girdik. Bu sürede 1 gün evde değildik, 2 günde sular kesikti :)
Sertleşme sorunu yok, erken boşalma sorunu yok.
Böyle ilişkiye sık girmediği için zevk almıyorsun sanırım ondan mı girmek istemiyorsun diye
sorduğumda, hayır zevk almazsam neden gireyim diy cevap verdi. Sorun o zaten ilişkiye girmiyorsun zevk almıyorsun demek ki dedim:)
Normal günlerimize gelecek olursak , İkimizde işten geliriz.
Sarılırız birbirimize. Gıdıklar öper, koklar... Uyurken mutlaka sarılır koklar. Film izlerken de öyleyiz.. Gayet mutluyuz bir sıkıntımız yok yani.
İlgisiz desem değil, değer vermiyor desem değil...
Bunları yazarken bile üzülüyorum. Çünkü seviyorum ve sevildiğimi hissediyorum.
Konuya cevap verecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.
EDİT: yukarıda yazdığım bir cümleyi editlemek zorunda kaldım. Yorumlarda yazdım ama onlar okunmadan cevap yazılacağı için konu oraya kaysın, dağılsın istemedim.
Her erkek bir değildir. Eşinizin normal halinin böyle olduğunu kabul edin. Yani sizi istememe gibi bi durum olsaydı eve gelince sarılıp öpmez bahsettiğiniz şeyleri yapmazdı. Ama bu sıklıkta bir ilişki sizi mutlu etmiyorsa bunu onu iğnelemeden açıkça konuşun. Beklentilerinizi anlatın. Suçlayıcı olmadığı sürece geri dönüşün güzel olacağını düşünüyorum.
Bir çok kez denedim konuşmayı. İğnelemeden sorup anlamaya çalıştım.
Benim abarttığımı herşeyin normal olduğunu söyledi. 10 gündür yapmadık, farkında mısın diye sorsam, şu oldu bu oldu şu sebepten bu sebepten diye bir sürü şey sıralar..
Eşimin konuşarak da değişeceğini sanmıyorum. Çünkü ortada bir problemin olmadığını düşünüyor. 10 gün oldu desem, ooo bide gün mü saydın der.. Ona göre her şey normal çünkü
Fikirlerinizi almak istedim.
Teşekkür ederim..
10 gün beklemişsiniz biraz daha bekleyin bakalım ne zaman gelecek, merak ettim ben de,Bir çok kez denedim konuşmayı. İğnelemeden sorup anlamaya çalıştım.
Benim abarttığımı herşeyin normal olduğunu söyledi. 10 gündür yapmadık, farkında mısın diye sorsam, şu oldu bu oldu şu sebepten bu sebepten diye bir sürü şey sıralar..
Eşimin konuşarak da değişeceğini sanmıyorum. Çünkü ortada bir problemin olmadığını düşünüyor. 10 gün oldu desem, ooo bide gün mü saydın der.. Ona göre her şey normal çünkü
Fikirlerinizi almak istedim.
Teşekkür ederim..
10 gün beklemişsiniz biraz daha bekleyin bakalım ne zaman gelecek, merak ettim ben de,
ama normali buysa 10 gün çok uzun bir süre, üstelik yeni evli ve çocuksuz bir çift için,
peki ilk aylarda da böyle miydi?
çok uzun bir süre, spor yapıyor mu? kilolu mu?Evet hep böyleydi.. Yeni bir şey değil yani.. Bugün 11. gün. Bugünde maçı var. Yarın 12. günden günü açıcam
çok uzun bir süre, spor yapıyor mu? kilolu mu?