- 2 Ağustos 2013
- 34.285
- 102.387
-
- Konu Sahibi sorun_esim
Aynen çok nadirdir heralde. Ben değişiğim biraz. Aşırı istek oluyo ama nedense bir anda boşver diyorum kendi kendime yaklaşmıyorum eşime çok ilginçZaten hiç denk olmuyo böyle şeyler ya
Üşengeçlik mi acaba oAynen çok nadirdir heralde. Ben değişiğim biraz. Aşırı istek oluyo ama nedense bir anda boşver diyorum kendi kendime yaklaşmıyorum eşime çok ilginç
Heralde üşengecim biraz da. Ama ne bileyim ya istek varken durduruyorum kendimi. Kendi kendime ertesi güne randevu veriyorum meselaÜşengeçlik mi acaba oenerji içeceği falan içsen belki iyi gelebilir
Kız durdurma kendini hem eşin hem sen mutlu oluyosun düşünsene bence çok güzel bi şey gençken fırsat varken değerlendirrrrHeralde üşengecim biraz da. Ama ne bileyim ya istek varken durduruyorum kendimi. Kendi kendime ertesi güne randevu veriyorum meselaBaşlayınca iyi gidiyo da işte başlayamıyorum Enerji içeceği deneyim bi
Bugün üye olmuşsun Bizi nerden tanıyon bakim patronC captain priceAlys 1Sen MissCherryBlossom HanimKelesimiGetir Eses07 Bibibella
aklımda kalan bir kaç ismi ekledim.
Belki de yönlendirmek benim elimde. Bilgisizim sanırım
Canim bi senedir görevimi yerine getryrm ovülasyon dönemlerimde iyice bıtkınlık geldi bana cocuk olsa eski zevkli hallere geri döncez ama yok :)O da iyiymiş.
Niye kız sadece bebek için mi cinsellik yaşanır.
Bugün üye olmuşsun Bizi nerden tanıyon bakim patron
Bence kendi kendini tatmin ediyor belli aralıklarla.
Uğraşmak istemiyor simdi önden seviş sondan seviş tatmin et tatmin ol falan.
30/60 dk süren atraksiyon yerine 5 dk süren sükunet tercih ediyor nasılsa sonu hep aynı şeye çıkıyor.
Labirentte uğraşmaktansa düzlükte oynamayı tercih ediyor isteksizlikten değil yani.
Hiç istemeseniz neden istemiyorsun demez o da kendi işini kendi görsün der.
Bencillik bu, başka birsey değil.
İşte bende kendime diyorum salak gibi kendimi niye durduruyorsamKız durdurma kendini hem eşin hem sen mutlu oluyosun düşünsene bence çok güzel bi şey gençken fırsat varken değerlendirrrr
Seviyor ama ilişki olmuyor diyorsanız, istemiyor demek ki, ilişkiyi.
Sıkılmış belki sizden, çok üzerine gitmeyin vücudunuzda geçici değişikliklere gidin.
Saç şekli, rengi v.s., hergün alışılagelmiş giyim tarzınızı biraz değiştirin mesela. Seksi giyinin demiyorum bakın.
Gömlek giyin mesela, yada farklı tarzda bir şeyler deneyin. Bir fular takın boynunuza... Bilemiyorum.
Anlatabildiğimi düşünüyorum.
Sen ondan bıkmışsın.Canim bi senedir görevimi yerine getryrm ovülasyon dönemlerimde iyice bıtkınlık geldi bana cocuk olsa eski zevkli hallere geri döncez ama yok :)
Rica ederim canım sen kendine sıkıntı yapma yeter. Su akar yatağını bulur merak etme.Teşekkür ederim. Üstüne gitmiyorum. Artık konuşmayı da denemiyorum.
Şimdiye kadar gören olmadı. Kısmet bu işler. Belki ileride gören olur.Public sex mi? Trendler sürekli değişiyor takip etmek zorda, kamusal alan da nasıl sevişiyorsunuz?gören olmuyor mu? Biz çok monoton bir çiftmişiz kk bana bunu gösterdi
Hahahah, bizzat kendi öz ülkemizin benzin istasyonunda cereyan etti. Ama tabii her gün yapılacak bir şey değil bu. Nadiren, bir anı olarakUmarım ülkemizin benzin istasyonları değildir onlar. Can güvenliğiniz açısından şey ettim.
Vay canına. Cesaretinizden ötürü sizi tebrik etmek isterdim ama kız anası olarak, yaşınızı umursamadan, yavrum evladım, lütfen dikkat et diyen evhamlı yanım ağır basıyor.Hahahah, bizzat kendi öz ülkemizin benzin istasyonunda cereyan etti. Ama tabii her gün yapılacak bir şey değil bu. Nadiren, bir anı olarak
Hahahah, bizzat kendi öz ülkemizin benzin istasyonunda cereyan etti. Ama tabii her gün yapılacak bir şey değil bu. Nadiren, bir anı olarak
Owww umuma açık bi yerde sevişen görsem, public felan dinlemem bir azar basardım heraldeŞimdiye kadar gören olmadı. Kısmet bu işler. Belki ileride gören olur.
Ama zaten heyecanı orda