Eşim ve Cinsel Hayatımız

Heralde üşengecim biraz da. Ama ne bileyim ya istek varken durduruyorum kendimi. Kendi kendime ertesi güne randevu veriyorum mesela Başlayınca iyi gidiyo da işte başlayamıyorum Enerji içeceği deneyim bi
Kız durdurma kendini hem eşin hem sen mutlu oluyosun düşünsene bence çok güzel bi şey gençken fırsat varken değerlendirrrr

Bence kendi kendini tatmin ediyor belli aralıklarla.
Uğraşmak istemiyor simdi önden seviş sondan seviş tatmin et tatmin ol falan.
30/60 dk süren atraksiyon yerine 5 dk süren sükunet tercih ediyor nasılsa sonu hep aynı şeye çıkıyor.
Labirentte uğraşmaktansa düzlükte oynamayı tercih ediyor isteksizlikten değil yani.
Hiç istemeseniz neden istemiyorsun demez o da kendi işini kendi görsün der.
Bencillik bu, başka birsey değil.

Belki de haklısınız ama böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Umarım öyle de değildir.

Seviyor ama ilişki olmuyor diyorsanız, istemiyor demek ki, ilişkiyi.
Sıkılmış belki sizden, çok üzerine gitmeyin vücudunuzda geçici değişikliklere gidin.
Saç şekli, rengi v.s., hergün alışılagelmiş giyim tarzınızı biraz değiştirin mesela. Seksi giyinin demiyorum bakın.
Gömlek giyin mesela, yada farklı tarzda bir şeyler deneyin. Bir fular takın boynunuza... Bilemiyorum.
Anlatabildiğimi düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Üstüne gitmiyorum. Artık konuşmayı da denemiyorum.

Canim bi senedir görevimi yerine getryrm ovülasyon dönemlerimde iyice bıtkınlık geldi bana cocuk olsa eski zevkli hallere geri döncez ama yok :)
Sen ondan bıkmışsın. Yanlış anlama ama bebek için sevişmek çok sıkıcı. Bebeğe odaklandigi için zevk alamıyor insan.

Hahahah, bizzat kendi öz ülkemizin benzin istasyonunda cereyan etti. Ama tabii her gün yapılacak bir şey değil bu. Nadiren, bir anı olarak
Vay canına. Cesaretinizden ötürü sizi tebrik etmek isterdim ama kız anası olarak, yaşınızı umursamadan, yavrum evladım, lütfen dikkat et diyen evhamlı yanım ağır basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…