- 3 Ağustos 2018
- 137
- 171
- 31
-
- Konu Sahibi sorun_esim
Ek yapıyorum.Yav cakal olun azicik
Sürekli siz baslatin bak aliti mi o da rutine baglar pes etmeyin
Tecrube konusuyor
Yani esim de yorgun olur is yeri stresli zaten, ben arabada, sokakta, yemekte, dis fircalarken dahi taciz eden bir tipim
Ah senin gözlerin, ah omuzlarina hastayim gibisine
yedi yillik evliyiz, su an cocuklar aramiza giriyor zirt pirt ama evliligin ilk zamanlarina göre cok daha istekli, alistirdim beyi, kivir kivirim yaninda valla aklinda yoksa da soktum hic grur demem haa, ne gruru yapmayin, cinsellik söz konusu olunca grur yapmak herzaman aleyhime islemistir
Birakin inat etmeyi ilk adimi siz adin o da zamanla alisacaktir
Yani böyle olma ihtimali de var
E seviştikten sonra ısıtıverin suyu yahu. Anlamadım saçma geldi bana. Anında yataktan fırlayıp duşa mı giriyorsunuz?Evet sertleşmesi oluyor. Uyamadan öncede işten eve gidince de oynaşmamız da oluyor.
Bazen mesela ilişkiye girmek istiyoruz. Kendiliğinden gelişiyor. Bu sefer termosifon takılı mıydı. Sıcak su var mıydı muhabbeti. İşten eve gidince hemen takıyoruz ama bazen unutuyoruz. Bu sefer suyun iki kişilik ısınması bekle. Isınana kadar kendiliğinden gelişen ilişki de yalan oluyor.
Bu bahsettiğin son 10 günlük süreç değil.
Termosifon ben buraya gelmeden ne olduğunu bilmiyorumdum. Bilmeyenler için su ısıtıcı :)
Gurur değil aslında. Pes ettim.
Sorun eşim ve cinsellik..
Fake değilim, ikinci üyeliğim..
5 yıl sonunda severek evlendik.. 11 aylık evliyiz.
Aramızda hep ten uyumu olduğuna inandık. Sevildiğimi de hep hissettim.
Uzaktan yürütülen bir ilişkiydi. Gelip bende kalırdı. Yakınlaşmalarımız olurdu.
Ama o zamanda biraz isteksizlik vardı son senelerde. .
Evlendiğimizde strese bağlı lekelenmelerim vardı. 1 hafta 10 gün sürdü.
İlk bir iki gün sarılmalar öpüşmeler devam etti.
Sonra işe başladı. Reglin bitti mi diye bile sormadı. Yine isteksizliğe vurdum bunu.
Konuştuk, beni sevmiyor musun, arzulamıyor musun diye sordum. Aldığım cevaplar bazen sana öyle geliyor,
bazen o gün ben istedim sen yok dedin ya, şu oldu ya bu oldu ya..
Örneklerle çoğaltmak istemiyorum.
Kısacası eşim ilişkiye girmek istemiyor diyemiyorum(belkide öyledir) . Üşeniyor resmen aklına gelmiyor.
Ben söylesem yakınlaşırsam geri çevirmez zaten. Ama bende artık sıkıldım söylemekten, neden istemiyorsun demekten.
En son ayın 8inde ilişkiye girdik. Bu sürede 1 gün evde değildik, 2 günde sular kesikti :)
Sertleşme sorunu yok, erken boşalma sorunu yok.
Böyle ilişkiye sık girmediği için zevk almıyorsun sanırım ondan mı girmek istemiyorsun diye
sorduğumda, hayır zevk almazsam neden gireyim diy cevap verdi. Sorun o zaten ilişkiye girmiyorsun zevk almıyorsun demek ki dedim:)
Normal günlerimize gelecek olursak , İkimizde işten geliriz.
Sarılırız birbirimize. Gıdıklar öper, koklar... Uyurken mutlaka sarılır koklar. Film izlerken de öyleyiz.. Gayet mutluyuz bir sıkıntımız yok yani.
İlgisiz desem değil, değer vermiyor desem değil...
Bunları yazarken bile üzülüyorum. Çünkü seviyorum ve sevildiğimi hissediyorum.
Konuya cevap verecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.
EDİT: yukarıda yazdığım bir cümleyi editlemek zorunda kaldım. Yorumlarda yazdım ama onlar okunmadan cevap yazılacağı için konu oraya kaysın, dağılsın istemedim.
Bence cinsellige gerek yok demedim farkindaysaniz bukadar abartilamamali dedim. Insanin cani nezaman isterse ozaman yapmalı ayni gün içinde 2kereden fazla yapamiyoruz diye aglaşanlar var. Iş güc var insan yorgun oluyo haftada 2kere yapsak bikere yapsak ne olur yani. Eşim ilişki dışında bana sevgisni gösterysa sarılıp öpüyosa bag kopmazki ne gerek var günaşiri iliskiyeŞaka yapıyor olmalısınız. Cinselliğe gerek yoksa neden evli kalalım ki?
Şöyle duvardan duvara vurmalı, sabah ezanına kadar süren, jartiyer giydiğim, ellerimin gözlerimin bağlandığı, zaman zaman public sex ile de renklendirilen, arabada, balkonda, teknede, benzin istasyonunda quick sex ile şahlandırılan bir cinsellik olmadan...
Yaşamak istemezdim.
Hmmm bizde de vardi o sorun ama duzeltmistik neyse sizinki de duzelmis. Cevrendekilere anlatma derken kastettigim şuydu; malesef bazilari karsidakini anlamiyor ruh halini falan. Aaa benim herif ustumden inmez ayol diyenlere denk gelme mazaallah. Umarim duzelir ben boyle olacagini düşünüyorum :) her ne kadar yeni evlilerin bol atraksiyonlu geceler geçirmesi beklense de bazen boyle olabilir.Yükseltici olmadığı için o açık olunca diğer elektirikli aletler açılmıyordu. Mesela kazanlı ütüyü açınca çok daha kötü oluyordu durum. Şuan o sıkıntı yok zaten.
Tamam işte bende diyorum ki güzel giyin, güzel kok, arada frikik filan ver. Yaklaşmak isterse de sen müsade etme. Biraz burnu sürtsün. Ama yine tık yoksa yani hala teklif gelmiyorsa ciddi bi problem vardır bence. Karşına alıp konuş, düzelmezse doktora gitmesi gerektiğini söyle. 11 aylık evlilik böyle bir sorun için çok erken. Şuan en azından 2 günde bir oluyor olması lazımdı..Tahrik ettikten sonra zaten bir şekilde oluyor. Demek istediğim şu. 10 gündür söylemedim ima etmedim. Tahrik etmedim. Ondan tepki yok.
O da iyiymiş.Ya bence cinsellik bu kadar abartilmamalı size sarilip öpmesi koklamasi bile cinsellik ne gerek var dk başi banyo yapmaya ya bana çok zor geliyo ilişkiye gir kalk abdest al pff
E seviştikten sonra ısıtıverin suyu yahu. Anlamadım saçma geldi bana. Anında yataktan fırlayıp duşa mı giriyorsunuz?
Şimdi cinsel ilişkide biraz şehvet, arzu olmalı. Öyle durup dururken hadi ilişkiye girelim, bak bu akşam yorulmadan ilişkiye girelim muhabbetleri işi bir görevmiş haline getirir ve genelde bu durumlarda ilişki olmaz.
Maalesefki de erkekler ilişkinin başlaması için kadından beklerler bunu. Çünkü o izledikleri filmlerde şimdiye kadar hep bunu gördüler. Kadın erkeği baştan çıkarır işve ile cilve ile ve ilişki gerçekleşir.
Bence eşiniz de biraz bu durumdan dolayı isteksiz. Siz biraz ufak heyecanlar katsanız sanki bu iş olacak gibi :) Yani eşinizi baştan çıkarmanız gerekli.
Bence sürekli dilleendirip , talepte bulunan kadınların genelde şikayeti bu oluyor.
Kendinizi uzaklastirin trip atmadan, hiç dile getirmeyin.
Seven öpen adam nasıl o işe gitmez anlamadımben kocamı öpmeye kalkarsam hafazanallah elini veren kolunu kaptırıyo azgın değil demek senin adam bi de renkli bi ilişki mi yok acaba
Yani böyle heyecanlı her gün başka bi maceraEşim titiz. O yüzden dediğin gibi hemen koşup duşa gidiyor. Dediğim gibi su sorunu çözüldü. 1 2 ay yükseltici alana kadar öyleydi.
Evet böyle şeyler ısmarlama olmaz. Birden gelişi verir. Benim konum tamamen "bu akşam banyo günümüz olsun" cümlesine takılı kaldı. Her ne kadar onun etrafında dönmesini istemesem de malesef öyle oldu. Oysa o aramızda sadece bir espiriydi ve mesajlaşırken cümlenin akışına göre söylenen bir durumdu. Zaten randevu almış olsaydım o akşam ilişkiye girerdik.
Benim için erkek önce teklif etsin, o istesin o ısrar etsin olayları olmadı. İçimden nasıl hissetiysem öyle davrandım.
Tavsiyeniz için teşekkürler.
Aslında dönüp durup aynı cevapları veriyorum.
Yeni geldi trip attım. Yeni geldi sorular sordum anlamaya çalıştım. Şuan bir şey demiyorum.
Renkli ilişki olması için ne gerekiyor. Ben safım herhalde
Tamam işte bende diyorum ki güzel giyin, güzel kok, arada frikik filan ver. Yaklaşmak isterse de sen müsade etme. Biraz burnu sürtsün. Ama yine tık yoksa yani hala teklif gelmiyorsa ciddi bi problem vardır bence. Karşına alıp konuş, düzelmezse doktora gitmesi gerektiğini söyle. 11 aylık evlilik böyle bir sorun için çok erken. Şuan en azından 2 günde bir oluyor olması lazımdı..
Aynen adamı öpmeye korkuyorum bendeSeven öpen adam nasıl o işe gitmez anlamadımben kocamı öpmeye kalkarsam hafazanallah elini veren kolunu kaptırıyo azgın değil demek senin adam bi de renkli bi ilişki mi yok acaba
Zaten hiç denk olmuyo böyle şeyler yaAynen adamı öpmeye korkuyorum bendebizde de bende istek yok ya