- 18 Eylül 2019
- 29
- 19
- 34
-
- Konu Sahibi sorun_esim
"Bugün banyo gunumuz olsun mu?" diye sormayin bence daha farkli ifade sekilleri deneyin
Adam cok yogun ve yorucu bi is mi yapiyor?
Daha yeni evlisiniz aslinda üsenmesi de ilginc
Sormayın.Önceden ısmarlamayın.Planlamayin kısacası.Siz başlatın.Siz yönetin.Buna da dur diyecek değil ya.
Şaka yapıyor olmalısınız. Cinselliğe gerek yoksa neden evli kalalım ki?Ya bence cinsellik bu kadar abartilmamalı size sarilip öpmesi koklamasi bile cinsellik ne gerek var dk başi banyo yapmaya ya bana çok zor geliyo ilişkiye gir kalk abdest al pff
Aynen. Sürekli siz başlattıktan sonra ne anlamı var kiYukarıda belirttiğim gibi zaten dur demez. Geri çevirmez. Ama artık inanın sıkıldım. 10 gündür 1 kere mesajla söyledim. Ondan sonra hiç ses etmedim. Oda hiç söylemedi. Zaten sorunum bu :)
O gün, gün içinde mesajlaşırken onu söyledim. Yani aslında üstünde durulacak mevzu o değil :)
Şaka yapıyor olmalısınız. Cinselliğe gerek yoksa neden evli kalalım ki?
Şöyle duvardan duvara vurmalı, sabah ezanına kadar süren, jartiyer giydiğim, ellerimin gözlerimin bağlandığı, zaman zaman public sex ile de renklendirilen, arabada, balkonda, teknede, benzin istasyonunda quick sex ile şahlandırılan bir cinsellik olmadan...
Yaşamak istemezdim.
Banyo gunu ne demek? Gunde ıkı kere dus alıyoruz bız. Bu kk sayesınde banyo olmaya usenenlerı okuyunca cok sasırıyorum alısamadım
Siz mi eşinizi bağlasanız acaba:)aha aynı ben
Konu sahibi bunu bir deyim olarak kullanıyor anladığım kadarıylaBanyo gunu ne demek? Gunde ıkı kere dus alıyoruz bız. Bu kk sayesınde banyo olmaya usenenlerı okuyunca cok sasırıyorum alısamadım
Herkes cinselliğe aynı derecede düşkün olacak, ihtiyaç duyacak gibi bir durum yok. Bunun size olan sevgisiyle değil, kendi yapısıyla alakası var bence. Bunun sizi rahatsız etmesini anlıyorum, çünkü sizin ritminiz farklı. Belki bir cinsel terapiste gitmelisiniz. Eşiniz değişir mi değişmez mi bilemem ama en azından birbirinizi daha iyi anlar, bazı şeyleri kafanızda farklı yorumlamazsınız.
kırmızı gecelik tavsiyesi gelsin öyle:)Siz mi eşinizi bağlasanız acaba:)
Konu sahibi bunu bir deyim olarak kullanıyor anladığım kadarıyla
Ilıskıye gırmeyı , banyo olmaya usendıklerı ıcın erteleyen bır grup var burada?Siz şaşırmaya devam edin o zaman. Çünkü benim konumun onunla bir ilgisi yok. 10 gündür ilişkiye giremediğim içi duş almadığımı falan düşündünüz herhalde.
Heyt bee bizde kendimizi sevişiyor sanıyoruz.Şaka yapıyor olmalısınız. Cinselliğe gerek yoksa neden evli kalalım ki?
Şöyle duvardan duvara vurmalı, sabah ezanına kadar süren, jartiyer giydiğim, ellerimin gözlerimin bağlandığı, zaman zaman public sex ile de renklendirilen, arabada, balkonda, teknede, benzin istasyonunda quick sex ile şahlandırılan bir cinsellik olmadan...
Yaşamak istemezdim.