Eşim ve Cinsel Hayatımız

sorun_esim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
29
19
34
Sorun eşim ve cinsellik..
Fake değilim, ikinci üyeliğim..

5 yıl sonunda severek evlendik.. 11 aylık evliyiz.
Aramızda hep ten uyumu olduğuna inandık. Sevildiğimi de hep hissettim.
Uzaktan yürütülen bir ilişkiydi. Gelip bende kalırdı. Yakınlaşmalarımız olurdu.
Ama o zamanda biraz isteksizlik vardı son senelerde. .

Evlendiğimizde strese bağlı lekelenmelerim vardı. 1 hafta 10 gün sürdü.
İlk bir iki gün sarılmalar öpüşmeler devam etti.
Sonra işe başladı. Reglin bitti mi diye bile sormadı. Yine isteksizliğe vurdum bunu.
Konuştuk, beni sevmiyor musun, arzulamıyor musun diye sordum. Aldığım cevaplar bazen sana öyle geliyor,
bazen o gün ben istedim sen yok dedin ya, şu oldu ya bu oldu ya..

Örneklerle çoğaltmak istemiyorum.
Kısacası eşim ilişkiye girmek istemiyor diyemiyorum(belkide öyledir) . Üşeniyor resmen aklına gelmiyor.
Ben söylesem yakınlaşırsam geri çevirmez zaten. Ama bende artık sıkıldım söylemekten, neden istemiyorsun demekten.

En son ayın 8inde ilişkiye girdik. Bu sürede 1 gün evde değildik, 2 günde sular kesikti :)
Sertleşme sorunu yok, erken boşalma sorunu yok.
Böyle ilişkiye sık girmediği için zevk almıyorsun sanırım ondan mı girmek istemiyorsun diye
sorduğumda, hayır zevk almazsam neden gireyim diy cevap verdi. Sorun o zaten ilişkiye girmiyorsun zevk almıyorsun demek ki dedim:)

Normal günlerimize gelecek olursak , İkimizde işten geliriz.
Sarılırız birbirimize. Gıdıklar öper, koklar... Uyurken mutlaka sarılır koklar. Film izlerken de öyleyiz.. Gayet mutluyuz bir sıkıntımız yok yani.
İlgisiz desem değil, değer vermiyor desem değil...

Bunları yazarken bile üzülüyorum. Çünkü seviyorum ve sevildiğimi hissediyorum.

Konuya cevap verecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.

EDİT: yukarıda yazdığım bir cümleyi editlemek zorunda kaldım. Yorumlarda yazdım ama onlar okunmadan cevap yazılacağı için konu oraya kaysın, dağılsın istemedim.

GÜNCELLEME : 11. SAYFA

Son düzenleme:
"Bugün banyo gunumuz olsun mu?" diye sormayin bence daha farkli ifade sekilleri deneyin
Adam cok yogun ve yorucu bi is mi yapiyor?
Daha yeni evlisiniz aslinda üsenmesi de ilginc

80ler dizini izlerken öyle demişlerdi. Eşimle karşılıklı bu ifadeyi kullandık.
İllaki beden olarak yoruluyoruz işlerimizde. Ama çok yorucu işler değil.

Sormayın.Önceden ısmarlamayın.Planlamayin kısacası.Siz başlatın.Siz yönetin.Buna da dur diyecek değil ya.

Sormayın.Önceden ısmarlamayın.Planlamayin kısacası.Siz başlatın.Siz yönetin.Buna da dur diyecek değil ya.

Yukarıda belirttiğim gibi zaten dur demez. Geri çevirmez. Ama artık inanın sıkıldım. 10 gündür 1 kere mesajla söyledim. Ondan sonra hiç ses etmedim. Oda hiç söylemedi. Zaten sorunum bu :)
O gün, gün içinde mesajlaşırken onu söyledim. Yani aslında üstünde durulacak mevzu o değil :)

Ya bence cinsellik bu kadar abartilmamalı size sarilip öpmesi koklamasi bile cinsellik ne gerek var dk başi banyo yapmaya ya bana çok zor geliyo ilişkiye gir kalk abdest al pff
Şaka yapıyor olmalısınız. Cinselliğe gerek yoksa neden evli kalalım ki?

Şöyle duvardan duvara vurmalı, sabah ezanına kadar süren, jartiyer giydiğim, ellerimin gözlerimin bağlandığı, zaman zaman public sex ile de renklendirilen, arabada, balkonda, teknede, benzin istasyonunda quick sex ile şahlandırılan bir cinsellik olmadan...

Yaşamak istemezdim.

Aynen. Sürekli siz başlattıktan sonra ne anlamı var ki

aha aynı ben

Banyo gunu ne demek? Gunde ıkı kere dus alıyoruz bız. Bu kk sayesınde banyo olmaya usenenlerı okuyunca cok sasırıyorum alısamadım

Siz şaşırmaya devam edin o zaman. Çünkü benim konumun onunla bir ilgisi yok. 10 gündür ilişkiye giremediğim içi duş almadığımı falan düşündünüz herhalde.

Herkes cinselliğe aynı derecede düşkün olacak, ihtiyaç duyacak gibi bir durum yok. Bunun size olan sevgisiyle değil, kendi yapısıyla alakası var bence. Bunun sizi rahatsız etmesini anlıyorum, çünkü sizin ritminiz farklı. Belki bir cinsel terapiste gitmelisiniz. Eşiniz değişir mi değişmez mi bilemem ama en azından birbirinizi daha iyi anlar, bazı şeyleri kafanızda farklı yorumlamazsınız.

Evet belki de. Eşim böyle bir sorun olduğunu düşünüyor. Bu yüzden terapiste gidemeyiz. Konum olarakta bunu yapabilecek yerde değiliz.

Siz şaşırmaya devam edin o zaman. Çünkü benim konumun onunla bir ilgisi yok. 10 gündür ilişkiye giremediğim içi duş almadığımı falan düşündünüz herhalde.
Ilıskıye gırmeyı , banyo olmaya usendıklerı ıcın erteleyen bır grup var burada?

Heyt bee bizde kendimizi sevişiyor sanıyoruz. Üstad önünde saygıyla eğiliyorum. Libidondan bize de yolla biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…