Sivilceli Ciltler esim ve bitmeyen sivilceleri ,akneleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
38
selam kizlar esimle tanisdigimde yüzünde cok az sivilceler vardi yok oldu sonra ,ama nisanlilik döneminde medical bir yerde calismisdi artik ordanmi alerji oldu bilemicem ama sirti komple sivilce olmus bu dönemde...simdi 7 yillik evliyiz denize felan gitmek istemiyor sirtinda akne -ciban büyüklügünde sivilceler var yüzündede sürekli yag bezeleri olusuyor oda oynuyor haliyle mikrop ilerliyor....dermatoloji ye ve cilt doktorunca cok gittik 1-2 ay kullandi kremlerini ama hic bir azalma olmayinca birakti ,dogal bir yöntem varmidirki???

bence doğal yöntemler eşinin bu sorunu için yetersiz kalabilir..siz yine iyi bir cildiye uzmanına gideceksiniz..aynı dert bende de vardı..ergen gençler gibi aknelerle uğraşmaktan bıkmıştım..hatta roaccutane tedavisi bile olmuştum ona rağmen yineledi..fakat tekrar düşük doz roaccutane tedavisi oldum ve kurtuldum..eşinin durumu cilt tipiyle ilgili olabilir..yüz yıkama ve duş için bununla ilgili ürünler kullanın..çıkacakları etkilemese bile çıkan aknelere etkisi olur mutlaka..kurtsan ın kükürt ve katranlı sabunu var bunu kullanabilirsiniz..en önemlisi dr.a devam edin bıkmayın..

sana mucize bir isim vereyim çoook iyi bir doktor canım.

iranlı bir doktor. şehriyar nazari. 500 evler şafak hastanesinde çalışıyor ayrıca kendi muayenesi var ama oraya 100 tl vermek yerine hastanaye gidebilirsin.

ayrıca yıkanırken durulanma suyuna sirke döksün. hamama gidip güzelce kese olsun ve beyaz sabunla köpüklensin. sivilceleri kurur.

geçmiş olsun...

şehriyar nazari hakkaten çok iyi bir doktor, çevremde memnun olan hastaları var..
başta kardeşim onun hastasıydı, saç ile ilgili sorunu vardı,çok şükür problemini çözdü..

Bu iyi oldu cnm Sağolasn

sirkeyle sil hemde hergün
haftada 1 kere yaşmayayı suyla karıştır,maske yap

roaccutane kesin ve bence tek çözüm.yaz gelmeden güneş kendini göstermeden başlasın bence tedaviye

doğal çözümlerden ziyade cilt dr una gidip 4-6 aylık akne tedavisine başlamalısınız bence. aşırı bir sivilcelenme varsa krem falan fayda etmiyor, bir de cilt yağlıysa dr lar kesinlikle hamam sauna gb yerleri önermiyorlar bu tür sıcak ve nemli yerler yağ bezlerinin aşırı çalışmasına sebep olup sivilceleri arttırıyor. raucotne ya da zoratenin derdinize çare olacaktır inşallah, birde güneş koruyucu kremi sakın ihmal etmeyin. dilerim şifa bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…