Eşim ve ben sorun iletisimsizlik mi?

ki kayınvalidem kızının hamile oldugunu duyunca, herkes cocuk yapıyo sen yapadın diyo yüzüme gülerek. KOcamı gördğgğm var onun sayesınde habire iş için cagırıyo onu. :KK43: mutsuzum esşimi cok seviyorum, ama onun sevdiginden süphesizim, hiç haklısın bile demiyo, hep haksız olan ben. Kendimden süphe eder oldum artık.

ki ablasının yaptıgı aileme karsı olan terbiyesızlikleri hic dile bile getirmedim onlara karsı.

eşinde hata var sınır koymalı ve denge kurmalı. ''anacı erkek''
ona yapabileceklerinin veya yapamayacaklarının sınırını belirtmen gerek mesela artık annenle çok sık görüşmek istemiyorum ama o senin annen sana kesinlikle engel olma niyetinde değilim sen gidip görmelisin demeyi denesen.

Bence telefonun hep yaninda olsun, ne zaman kv geliyorsa yada sen ona gidiyorsan telefonundan ses kaydi yap. Illaki gene yasanir cünkü bu tarz bir diyalog. Esin inanmiyorsa bu sekilde kanitlayabilirsin. Esin annesine konduramiyor demekki.. Anneler hassas bir konu oluyor cogunlukla. Direk yanlis anlasiliyor.

valla illegal falan ama yararlanın şu teknojinin nimetlerinden.
yeri geldiğinde yerin dibine sokarsın

Em buyuk yanlışın esine anlatmak. Yanlis taktik uyguluyorsun ve esini kendinden soğutuyorsun.

Sende kaynanan gibi yap.

Misal kocanin yaninda annem annem deyip dediklerini yap. Sanki cok seviyor ve cok sayiyorsun gibi. Kocan yokkende s.kleme. nasil ki o yapiyorsa aynisini. Hatta kv ni gorumceni kocana iyile. Sansinki sen onlari seviyorsun. Sevmesen bile. Yalnizkende umursama. Dediklerini salla gitsin. Kayitsiz kal.

Kocana zart zurt sikayet edersen ailesini o da sana cephe alir. Kafani kullansana be tatlim.

Aynen yalnızken sallama kvyi, kocanın yanında iyi davran, arkasından pohpohla hatta :) O kadar iyilik yapıyorsun kadına bak yaaa!

Eşine çok fazla anlatma ama çokta taviz verme baksana seni HAKLI bulmuyor sende ona hal ettiği Değeri ver de bakalım nasılmış anlasın ..
Kv cevabını ver kendini ezdirme ses sustukça o iyice yüz Alıp seni ezmeye Çalışır eşinde laf edince deki ben kimsenin nazını çekmeye gelmedim,
senle evlendim annenle değil !
ne demek evdekileri Alıp götürmek filan ben olsam kızardım çok haddini aşmış

Arkadaşım sen yanlış yapmışsın baştan kaynananlara gitmeyi verdiği esin de ister gitsin ister gitmesin sanane ınan kendi annen bunları söylese hemen cevap verirdin kendini ezdirme annen senin millet ezsin diye mi dogurdu

X