Esim ve arkadasim

ilk bakıldığında yanlış ve kabullenilmeyecek birşey gibi görülebilir ama kişilere ve yaşamlarına durumlarına bir bakıldığında benim aklım aldatmaya yönelik birşeye yatmıyor. sadece yaptıgı olgunlaşmadığından cahilliği
Çok küçük bir yanım senin gibi düşünüyor o yüzden rahat olmuyor içim ya cahillikse diyorum ama bu kadar salak bi adam değil ki bu hamile olduğum için altan alacağımı bile hesaplanmıştır belkide ama öyle olsa bana karşı da kötü davranır sevmese umursamaz bilmiyorum gerçekten bilemiyorum

bence en sağlıklı sonucu bi doktordan öğrenebilirsin bizler seni yanlış yönlendirip hislerini değiştirebiliriz canım hamilesinde zaten..

yuhh
tek eve çağırmak ne demek eğer çok sürpriz yapmak istiyorsa kocanı da al gel beraber sürpriz bir kutlama gibi bir şey yapalım der .
niye evde ve niye tek
bir kadınla bir adamın karısı yanlarında olmadan aynı evin içine girip düşünmelerinin yanlış anlanabileceğini düşünmemesine pek olanak vermiyorum

Merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var nerdeyse 1 yillik evliyim esimle severek evlendim ve şuanda 8 aylık hamileyim esim iyi bi insan bana şimdiye kadar hiç kötülüğü olmadı arada sırada olan kavgalarımız hep kıskançlık ve sosyal medya yüzündendi. Gelelim sorunumuzA hamileligim biraz zor geçtiği için ara ara anneme gidip kalıyorum esim yaklaşan evlilik yıldönümü muz için en yakın arkadaşıma günler onceden mesaj atıp eve çağırmış evde bi süpriz düşünürüz muhabbet ederiz falan yazmış ve tek gelmesi konusunda aşırı derecede ısrar etmiş kullandığı cümleler hitap şekli çok kötü arkadaşımda ısrarından rahatsız olup durumu bana aktardı bizim ona SÜPRİZ yapacağımızı falan sandığını söyledi mesajları gösterdi ne diyeceğimi bilemedim kıza mahcup olmakla birlikte esime karşıda inanılmaz sarsıldim yeminler edip art niyet olmadığını yanlış anlaşıldığını falan söyledi ama ben bi türlü inanamıyorum siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?

bu konular gerçek mi yahuu? yani bu erkekler bu kadat kıt akıllı mı? başka bir bahane bulamamış mı? ilginç yani inandırıcılıktan çok çok uzak

Canım öncelikle şimdi bunları bırak hele bebişi bir doğur sağlıkla sonra yapan adam zaten yapar. Baktın olmuyor bırakırsın.:KK39: Ama şimdi düşünecek masum bir bebek var ortada onu düşünün. Sizin böyle stresli olmanızdan kim bilir nasıl etkileniyordur. Eşiniz konusunda ben de diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Kesinlikle normal mesajlar değil bunlar. Siz de farkındasınız ama bazen insan ya doğru değilse diye avunmak ister. Rabbim yardımcınız olsun. Bebek sağlıkla dünyaya gelir inşallah :KK25:

Zaten bu toplumun erkeklerindeki mantık bu. Onlara yi davranan kadın olunca hemen başka türlü anlama Çekmek.
Mesajımın neresinde kadın suçlu yazıyor anlamayadım da?
Yazmadığım şeyi de iddia ediyorsunuz ya :)
Ne desem bilemedim.

Bu mesajları atabilmesi için aralarında bi samimiyet olması lazım yazınca öyle anladım .
Yanlış yorumladım o zaman , kusura bakmayın

biz kadın milleti yine karşıdaki kadını suçluyoruz yok samimiyet lazım falan.koca adam olsaymış da bunlar olmasaymış.tek suçlu kocan.arkadaşın akıllıymış

arkadaşlar allah aşkına abartmayalım bu kişiler 1 yıllık evli bu bayanın 8 aylık bebeğı var karnın da eşi onu çok seviyor ve o bundan emin bir erkeğin aldatması için bi ışık bi zeminin hazırlanmış olması lazım e ışık gördüğü kadın o kadın olsaydı o kadın karısına onu söylemezdi demekki ortada ışık yok e 1 yıllık evliler ne ara o aralarında ki samimiyetsizlik bozuldu zemin hazırlandı sebepler oldu vs zeminde yok ortada ve bi erkek aldatacaksa ışık görmediği bayanla mı aldatır gidip başkası olabilirdi zaten yaptığının yanlış olduğunun farkında olsa kalkıp düşünür ben bu arkadaşı çağırıyorum ama gelir eve sonra yanlış anlar gider beni ifşa ederse diye bunları düşünemiyor mu bu adam da kendini rezil edeceği hiç birşeyi oturtmadan aldatmaya calışır mı ne kadar yüzeysel bakıyorsunuz olaya az bu adamın amacı karısına ihanet etmek olamaz sadece bilinçsiz yanlış davranmış ve yanlış anlaşılmış. siz hiç eşlerinize güvenmiyormusunuz ? sevdiğine eminsiniz de hemen suçlamayada hazırmısınız biraz lütfen anlayışlı olun daha yeni evliler ne ara adamın aklından aldatmak geçsin bebeği olcakken bu adam bu kadar insafsız olamaz olabilir mi konu sahibi ? sen kocanı bizden iyi tanıyorsun yakışıyormu burdaki insanların kocan için böyle konuşmaları ?

ilk bakıldığında yanlış ve kabullenilmeyecek birşey gibi görülebilir ama kişilere ve yaşamlarına durumlarına bir bakıldığında benim aklım aldatmaya yönelik birşeye yatmıyor. sadece yaptıgı olgunlaşmadığından cahilliği
Başkası faceden eşine merhaba yazdı diye telefonunu kıran böyle kiskanc korumacı bir adam peki başkasının karısına böyle mesaj çektiğinde "tek gel yemem seni "o kadının kocasını düşünemiyor mu .ne cahilliggi allah aşkına hiç bir art niyeti olmayan adam esinnle beraber uğrayın.b İr konuşalım der .doğrusu budur.ya hangi yaşam standarrtlarinda olursa olsun ben kimsenin böyle arkasdasin kocası ile tek evde buluşacağını düşünmüyorum .kimsede gittmesin bu zamanda zaten. ana haberlerde neler duyuyoruz dimi.

arkadaşlar allah aşkına abartmayalım bu kişiler 1 yıllık evli bu bayanın 8 aylık bebeğı var karnın da eşi onu çok seviyor ve o bundan emin bir erkeğin aldatması için bi ışık bi zeminin hazırlanmış olması lazım e ışık gördüğü kadın o kadın olsaydı o kadın karısına onu söylemezdi demekki ortada ışık yok e 1 yıllık evliler ne ara o aralarında ki samimiyetsizlik bozuldu zemin hazırlandı sebepler oldu vs zeminde yok ortada ve bi erkek aldatacaksa ışık görmediği bayanla mı aldatır gidip başkası olabilirdi zaten yaptığının yanlış olduğunun farkında olsa kalkıp düşünür ben bu arkadaşı çağırıyorum ama gelir eve sonra yanlış anlar gider beni ifşa ederse diye bunları düşünemiyor mu bu adam da kendini rezil edeceği hiç birşeyi oturtmadan aldatmaya calışır mı ne kadar yüzeysel bakıyorsunuz olaya az bu adamın amacı karısına ihanet etmek olamaz sadece bilinçsiz yanlış davranmış ve yanlış anlaşılmış. siz hiç eşlerinize güvenmiyormusunuz ? sevdiğine eminsiniz de hemen suçlamayada hazırmısınız biraz lütfen anlayışlı olun daha yeni evliler ne ara adamın aklından aldatmak geçsin bebeği olcakken bu adam bu kadar insafsız olamaz olabilir mi konu sahibi ? sen kocanı bizden iyi tanıyorsun yakışıyormu burdaki insanların kocan için böyle konuşmaları ?

Kadın eşim de gelsin dediğinde adam "elbette o da gelebilir" dese haklısınız da, ısrarla sen tek gel demesini nasıl mantıklı bulabilirsiniz?

Başkası faceden eşine merhaba yazdı diye telefonunu kıran böyle kiskanc korumacı bir adam peki başkasının karısına böyle mesaj çektiğinde "tek gel yemem seni "o kadının kocasını düşünemiyor mu .ne cahilliggi allah aşkına hiç bir art niyeti olmayan adam esinnle beraber uğrayın.b İr konuşalım der .doğrusu budur.ya hangi yaşam standarrtlarinda olursa olsun ben kimsenin böyle arkasdasin kocası ile tek evde buluşacağını düşünmüyorum .kimsede gittmesin bu zamanda zaten. ana haberlerde neler duyuyoruz dimi.
bende böyle düşünüyorum
madem sadece konuşup eşine sürpriz yapmak istiyor kadının kocasının ne zararı olurdu
yada dışarıda buluşurlardı onun bile yanlış anlaşılabileceği düşünülür
ben niye arkadaşımın kocasıyla kafede buluşayım biri görse arkadaşım görse ne der değil ev

Kadın eşim de gelsin dediğinde adam "elbette o da gelebilir" dese haklısınız da, ısrarla sen tek gel demesini nasıl mantıklı bulabilirsiniz?
mantıklı bulmuyorum o da bulsaydı eminim yapmazdı. bu kadın dan ışık aldığına ve öyle bir işe cesaret edebilceğine dair mantıklı sebepler bulamıyorum sadece. kadın ışık aldığı biri olmuş olsaydı arkadaşı eşine söylemezdi. bi erkekte kendini rezil edeceği bir işe kalkışmaz eşi eminim böyle olcagını bile tahmin etseydi yapmazdı ama o kadar aptal bir şey ki yaptığı mantıklı hiç bir yanı yok bana eşinin bunu neden yaptığını bir gerekçeyle beraber söyleyebiliyormusunuz ?

Fikir almak isteyebilir ama sorun zaten TEK GELME konusunda ısrarı. Benim niyetim iyi olsaydı eşini de al gel hem çay içelim hem düşünelim neler yapabiliriz derdim mesela.

Hamile olmasanız çok ağır konuşabilirdim ama tutuyorum kendimi.
Ben hiçbir iyi niyet göremiyorum üzgünüm.

Merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var nerdeyse 1 yillik evliyim esimle severek evlendim ve şuanda 8 aylık hamileyim esim iyi bi insan bana şimdiye kadar hiç kötülüğü olmadı arada sırada olan kavgalarımız hep kıskançlık ve sosyal medya yüzündendi. Gelelim sorunumuzA hamileligim biraz zor geçtiği için ara ara anneme gidip kalıyorum esim yaklaşan evlilik yıldönümü muz için en yakın arkadaşıma günler onceden mesaj atıp eve çağırmış evde bi süpriz düşünürüz muhabbet ederiz falan yazmış ve tek gelmesi konusunda aşırı derecede ısrar etmiş kullandığı cümleler hitap şekli çok kötü arkadaşımda ısrarından rahatsız olup durumu bana aktardı bizim ona SÜPRİZ yapacağımızı falan sandığını söyledi mesajları gösterdi ne diyeceğimi bilemedim kıza mahcup olmakla birlikte esime karşıda inanılmaz sarsıldim yeminler edip art niyet olmadığını yanlış anlaşıldığını falan söyledi ama ben bi türlü inanamıyorum siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?
senin en yakın arkadasının numarası eşinde ne geziyo arkadaslarınızla eşinizin arasındaki seviyeyi siz koruyacaksınız numara alıp verme işi sacma bence ayrıca ben olsam inanmış gibi yapıp hareketlerini takip ederdim çünkü su an kesin bişey yok yürütülen fikirlerden ve mesajdan baska bence yakın takibe al ona farkettirmeden ayrıca annen sizde kalsın sen niye onlara gidiyon ya da eşinde gelsin seninle kalsın bak açık konusayım en çok aldatmalar hamilelik dönemlerinde oluyo çok dikkatli ol hamileyim diye salma kendini bacım

yanlız bırakma evde yokluğunu hissettirme ona süslen bakım yap kendine güzel seyler giyin ne biliyim kur yap yani erkeği boş bırakmaya gelmez elinden geleni ardına koyma bilmem anlatabildim miHoppa

X