Esim ve arkadasim

ya bence yüzleştirin eşinizle arkadaşınızı . şimdiye kadar bir yamuğu olmamış . tamam eve çağırması ,tek gel demesi falan öküzlükte ne bileyim ya ben bile ikilem de kaldım . severek mi evlendiniz ?

kocan cidden sapıtmış
başka bi açıklaması olamaz
eşim arkadaşıma mesaj atmış normal bi konuda geldi bana söyledi xx le şu konuda biraz konuştuk haberin olsun diye
normali bu olmalı
arkadaşının yerinde olsam eşime bile söylerdim yani
ne kadar zor durumda kalmış yazık

Cinsel hayatımızda problem olmadı hatta olmasın diye benim icin zorda olsa devam ettirdim arkadaşıma sonsuz güveniyorum gerçekten öyle kötü biri dil benim evlilik yıldönümüm le onun doğum günü çok yakın bi tarih oda bizim ona SÜPRİZ yapacağımızı düşünmüş ben esimin cesareti karşında dehşete düştüm

E
Severek evlendik koluna adımı yazan kocaman bi dövme yaptırdı şimdiye kadar beni kimseye ezdirmedi ama bu yaptığı nA aklım ermiyor

Arkadaşınız ile eşinin normal şartlarda iliskisi ve konuşmaları nasıl?
Birbirlerinde telefonları varsa görüşüyor olmalılar birbirleriyle normal zamanda?

Arkadaşın da evliymiş üstelik. Eşine söylese senin eşine neler yaparlar düşünebiliyor musun? Ne demek eşinle değil yalnız gel yaa. Biri bana böyle alenen dese hemen eşime söylerdim, kıyameti koparırdım. Arkadaşın çok iyi bir insan seni kendinden önce düşünüp sana söylemiş.

Arkadaşlar aile dostumuz benim ailece görüştüğüm bi arkadaşım ayrıca iş yapıyorduk ofisimiz vardi telefonu olması normal hatta tek normal olan bu
Benim sorguladığım bu değil.
Eşinin arkadaşına böyle bir Mesajı atabilmesi için belli bir samimiyetin üstünde ilişkileri olması gerek.
Son derece mesafeli iken gel sürpriz hazırlayalım ama tek gel demesinin sebebini arıyorum.
Illa art niyet olmamalı diye düşünmek istediğim için sordum.
Yoksa banane kimin kimde telefonu var..

Bu kadar aptal olamaz ya, aldatmak istese basit kadın kıtlığı mı var memlekette, senin arkadaşınla, sizin evde böyle bir şeye cesaret edebileceğini sanmıyorum.
Çok tuhaf hakkaten. Aklından ne geçiyordu senin? Ben arkadaşımın eşini, ısrarla yalnız olarak eve çağırsam sen ne düşünürdün diye sormadınız mı?

kardeş sen onları bir yüzleştir bence.
Yuzlestirmek sıkıntı değil ama arkadaşıma güveniyorum yuzlestirirsem eşi duyacak ki bence duymalı kavga gürültü benim ailem duysa rezillik artı zor günler geçiriyorum her an doğurabilir im ve esimi biraz tanıdıysam önce inkar etti yalvardı eğer gerçekten art niyetliyse ki bence öyle kıza saldıracak buda benim arkadaşımla aramı bozar onun huzurunu kaçırır yapamam bunu

Sordum bana facede tanımadığım biri merhaba yazsa telefonumu duvarda kıran bi adamsın birinin karısına nasıl böyle bişe yazarsın dedim özür dileyip yalvarıyo kötü niyetinin olmadığını söylüyor bildiğin inkar ediyo mesajlar yanlış anlaşıldı falan filan inkar yemin yalvaris modu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…