- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 40
-
- Konu Sahibi Beyza_2015
arkadaşınıza aferin.. hoş aklı başında birinin yapması gerekeni yapmışta.. eşinizin aklının başı yerine nerde olduğunu kestiremedim.. yani hemde arkadaşınıza mantık yok akıl yok.. yok ta yokMesajların içeriğinde kızı benim olmadığım bi gün eve çağırmış yıldönümü için evde neler yapabiliriz fikirlerimizi paylaşırız muhabbet ederiz falan yazmış arkadaşım da esimle gelirim oda bize fikir verir yazınca tek gelirsin sanmıştım ne olur tek gel seni yemem merak etme falan diye bayağı ısrar etmiş her mesajda da benim haberim asla olmasın yazmış doğum olmasa öldüresiye kavga edicem de bebeğim için bekliyorum
Merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var nerdeyse 1 yillik evliyim esimle severek evlendim ve şuanda 8 aylık hamileyim esim iyi bi insan bana şimdiye kadar hiç kötülüğü olmadı arada sırada olan kavgalarımız hep kıskançlık ve sosyal medya yüzündendi. Gelelim sorunumuzA hamileligim biraz zor geçtiği için ara ara anneme gidip kalıyorum esim yaklaşan evlilik yıldönümü muz için en yakın arkadaşıma günler onceden mesaj atıp eve çağırmış evde bi süpriz düşünürüz muhabbet ederiz falan yazmış ve tek gelmesi konusunda aşırı derecede ısrar etmiş kullandığı cümleler hitap şekli çok kötü arkadaşımda ısrarından rahatsız olup durumu bana aktardı bizim ona SÜPRİZ yapacağımızı falan sandığını söyledi mesajları gösterdi ne diyeceğimi bilemedim kıza mahcup olmakla birlikte esime karşıda inanılmaz sarsıldim yeminler edip art niyet olmadığını yanlış anlaşıldığını falan söyledi ama ben bi türlü inanamıyorum siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?
ya kız evli adam bırak karısını kadının kocasından dahi korkmamış.. hani adam manyağın teki olsa kadın kocasına söylese al sana cinayet.. şahsen benim kocam adamı parçalar sen ne niyetle böle bişey yapıyon..Yuh yani, hamileliğiniz yüzünden birkaç aydır cinsel hayatınız bozuldu diye adamın başına mı vurdu acaba?
Hadi arkadaşınız biraz gevşek bi kız olsa, diyeceğim ki ondan yüz buldu. E hem evliymiş, hem de açık açık size söyleyecek kadar iyi niyetli...
Bu adamda hiç mi eşim duyarsa korkusu yok?
Keşke arkadaşınızla konuşup, eşinizi deneseydiniz, başka türlü anlamanın bi yolu yok çünkü...
Mesajların içeriğinde kızı benim olmadığım bi gün eve çağırmış yıldönümü için evde neler yapabiliriz fikirlerimizi paylaşırız muhabbet ederiz falan yazmış arkadaşım da esimle gelirim oda bize fikir verir yazınca tek gelirsin sanmıştım ne olur tek gel seni yemem merak etme falan diye bayağı ısrar etmiş her mesajda da benim haberim asla olmasın yazmış doğum olmasa öldüresiye kavga edicem de bebeğim için bekliyorum
işn cok zor canım ben olsam hiç güvenim kalmaz ve kesinlikle art niyeti var yoksa neden arkadasının esinden rahatsız olsun kiMesajların içeriğinde kızı benim olmadığım bi gün eve çağırmış yıldönümü için evde neler yapabiliriz fikirlerimizi paylaşırız muhabbet ederiz falan yazmış arkadaşım da esimle gelirim oda bize fikir verir yazınca tek gelirsin sanmıştım ne olur tek gel seni yemem merak etme falan diye bayağı ısrar etmiş her mesajda da benim haberim asla olmasın yazmış doğum olmasa öldüresiye kavga edicem de bebeğim için bekliyorum
arkadaşlardan biri mantıklı bir soru sormuş eşin alkol alıyormu,,,Esim yeminler etti Kuran a el basarım dedi bastirtmadim çünkü inanmadım bebeğin üstüne yemin etti yalvardı cümlelerin yanlış anlaşıldığını söyledi bende evimizde birbirimize özel ne varsa çöpe attım konuşmuyorum hala bi kaç gün intihar meyilli sözler söyledi en yakın arkadaşının sana söyleyeceğini bilmem mi ben o kadar salak miyim falan filan hala yalvarislarda kız arkadaşım ailece arkadaşımız dostumuz annemlerle özellikle
Ya bi de aklıma gelmişken, hani olur ya; bu arkadaşın güvenilir biri mi gerçekten, öncesinde kocanıza kaş göz yapmış, ona farklı yaklaşmış olabilir mi? Evliliği iyi mi, mutlu mu, kocanda gözü var mı? Hani kocanı kendin tanıyorsun, bir erkek bir kadına ilk mesajını bu kadar rahat atamaz sanki, yani tek geleceğini düşündüm falan. Sanki öncesi varmış gibi bu muhabbetin.
Herşey olabilir herşey. Müge Anlı bize bu hayatta herşeyin olabileceğini gösterdi. Emin olman gerek...
Ya da eşin gerçekten on numara beş yıldız hıyar.