- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- Konu Sahibi ogretmenhanimkiz8888
Ben de aynı yere vurgu yaptım. Mesleğini yapamaz demedim. Öğretmenlik boşuna kutsal bir meslek değil, gelecek söz konusu. Kendinizle birlikte başka insanların, çocukların geleceği sırtınıza biniyor. Kendi yükü ağır gelirken, bu yükte eklenecek. Kaldıramayıp kendine kötülük yapan öğretmenler de oldu.evet tuhafıma gitti. buradaki asıl mesele bu değil çünkü. kayınvalidenizinki psikolojiden ziyade özel hayatını işine yansıtmaktır.herkesin zorlu geçen özel hayatı olabilir önemli olan onu işine çevrene yansıtmamaktır o yansıtmış ve bundan pişman olmuş. Herkesin sorunlarını yaşama şekli ve bunlarla baş etme yolu farklıdır.bu başka bir şey. konu sahibine gelirsek psikolojik rahatsızlığı varsa tedavisini de olur (belki de oluyordur) işini de gayet iyi yapar.hiçbir psikolojik rahatsızlığı olmayıp iki lafı bir araya getiremeyen nice meslek sahibi var. her fırsatta insanların psikolojik durumunun vurgulanması bundan dolayı yeterliliğinin sorgulanması hoş gelmiyor bana. çalıştığım yerde 4 arkadaşım ( bunlar benim bildiğim bilmediklerim de vardır.) psikolojik tedavi görüyor ilaç kullanıyor ve hiç de bir sıkıntı oluşmadı işlerini yapıyorlar çok da başarılılar.
Her sorun aşılır ama mutluysak..