- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyeeeeanlamıyoreeee
işte noktalama işaretleri ve türkçe karakterler kullanılsa yanlış anlaşılma olmayacakta.. gel de anlat!
kıskanıyor musun? dememiş chek, kıskanıyormuşsun gibi oldu demiş ablası.
Bak cnm ben sacimi boyattim esim cok begendi sonra ablam gorumcem eltim bize geldiler sacima baktılar begendiler esimde vardi ablam sende sacini sariya boyatsana yakışır dedi bende dedim sanane esi istiyosa boyatir karisma dedimNiyeeee
Acik birinin sacini fark edip, sacinimi boyattin hatta yakismis demek baska bisey, kapali birine sacini sariya boyatsana sana yakisir demek baska bisey... Haaa kötü niyet olmaya bilir ama yersiz... Boyasa ne olcak kapali zaten, acip onadami gösterecek, ne alaka yani...Benim eşim de ablama saçını mı boyattin diye sormuştu. Ablam saç rengini açmıştı bir iki ton. Ayy hiç aklıma gelmedi açıkçası benim böyle birşey. Tamam ablam kapalı değil ama. Bilemedim ki.
Ya neden kimse benim önceki mesajımı dikkatte almadı.
Biri alıntılayıp yorum yapsaydı diyecektim ki "ama kardeşim erkek heheheh"
Bak cnm ben sacimi boyattim esim cok begendi sonra ablam gorumcem eltim bize geldiler sacima baktılar begendiler esimde vardi ablam sende sacini sariya boyatsana yakışır dedi bende dedim sanane esi istiyosa boyatir karisma dedim
Yani şu çizggili kısım:) gerçi anladık artık eşiniz ablanıza demiş ama saçın saçım birbirine girmişti
anlamıyoreeee
Ablama yazmak istemiş olabilir mi acep?Eşinin "ablam" demesi de ilginç hiç duymadığım bi tabir
Hani kendinizden küçük birine ablacım yapma etme dersin de ablaya ablam dendiğini duymamıştım
Herhalde orada "ablama" diyecekti.Eşinin "ablam" demesi de ilginç hiç duymadığım bi tabir
Hani kendinizden küçük birine ablacım yapma etme dersin de ablaya ablam dendiğini duymamıştım
Ben dedim o anda esime sanane esi istiyosaboyatir sariya karisma sen dedim sustu herkes ablamda sonradan geldi niye ole dedin kiskaniyomusun gibi oldu dedi yok dedim kari gibi karismasin sacina dedim kalbinde bisey yok samimiyetten diyor dedi 8 yas var aralarında
Anladigim kadarıyla sizin ablanız açık sürekli gördüğü bir saçı değişmiş görünce farketmis olabilir bundan aklınıza birsey gelmesin zaten ama konu Sahibi ablam kapalı yazmış kapalı bir kadına saç önerisi banada saçma geldi sanki açık saçlarını hayal ediyormuş gibi. Bu kadar samimiyet yersiz bence de.Benim eşim de ablama saçını mı boyattin diye sormuştu. Ablam saç rengini açmıştı bir iki ton. Ayy hiç aklıma gelmedi açıkçası benim böyle birşey. Tamam ablam kapalı değil ama. Bilemedim ki.