esim ve ablam biraraya gelince kendimi kucuk hissediyorum

Benim eşim de ablama saçını mı boyattin diye sormuştu. Ablam saç rengini açmıştı bir iki ton. Ayy hiç aklıma gelmedi açıkçası benim böyle birşey. Tamam ablam kapalı değil ama. Bilemedim ki.

arkadaşın dedği gibi ablanın yanında eşine sanane demen hoş olmamış,ablan alınabilir, eşini uyar sakin bir zamanda, eşin başlatıyor anladığım kadarıyla,

işte noktalama işaretleri ve türkçe karakterler kullanılsa yanlış anlaşılma olmayacakta.. gel de anlat!
kıskanıyor musun? dememiş chek, kıskanıyormuşsun gibi oldu demiş ablası.

Onu yazdıktan sonra farkettim canım :)
Ama yine de kıskanma ile ilgili bişey düşünmüş ki ablası dile getirmiş
Yoksa ablası bu adam neden böyle bir şey dedi ki milletin içinde diye düşünür, kızmazdı kardeşine
Çünkü tek onlar yokmuş eşinin kardeşi vs varmış

Konu sahibi bence bu konuyu kapattırın.İçinize kurt düşerse istemsizde olsa belli etmeye başlarsınız. Gereksiz samimi olmuşlar bence ötesi yok

Bak cnm ben sacimi boyattim esim cok begendi sonra ablam gorumcem eltim bize geldiler sacima baktılar begendiler esimde vardi ablam sende sacini sariya boyatsana yakışır dedi bende dedim sanane esi istiyosa boyatir karisma dedim

Yani şu çizggili kısım:) gerçi anladık artık eşiniz ablanıza demiş ama saçın saçım birbirine girmişti:KK70:

Benim eşim de ablama saçını mı boyattin diye sormuştu. Ablam saç rengini açmıştı bir iki ton. Ayy hiç aklıma gelmedi açıkçası benim böyle birşey. Tamam ablam kapalı değil ama. Bilemedim ki.
Acik birinin sacini fark edip, sacinimi boyattin hatta yakismis demek baska bisey, kapali birine sacini sariya boyatsana sana yakisir demek baska bisey... Haaa kötü niyet olmaya bilir ama yersiz... Boyasa ne olcak kapali zaten, acip onadami gösterecek, ne alaka yani...:KK14:

Bak cnm ben sacimi boyattim esim cok begendi sonra ablam gorumcem eltim bize geldiler sacima baktılar begendiler esimde vardi ablam sende sacini sariya boyatsana yakışır dedi bende dedim sanane esi istiyosa boyatir karisma dedim

Yani şu çizggili kısım:) gerçi anladık artık eşiniz ablanıza demiş ama saçın saçım birbirine girmişti:KK70:

Eşinin "ablam" demesi de ilginç hiç duymadığım bi tabir
Hani kendinizden küçük birine ablacım yapma etme dersin de ablaya ablam dendiğini duymamıştım

Eşinin "ablam" demesi de ilginç hiç duymadığım bi tabir
Hani kendinizden küçük birine ablacım yapma etme dersin de ablaya ablam dendiğini duymamıştım
Herhalde orada "ablama" diyecekti.
Allahım bir virgül, bir harf için kriptoloji uzmanlarına döndük:KK45:

Pamukkız masallardaki gibi elmayı sana yedirip uyutmasınlar dikkat!!!

Ablanla eşinin ilişkisi biraz abartılı, benim eşimde kızkardeşlerimle iyi geçinir ama mutlaka bir sınırı vardır. Burada bir konu vardı eşim ve ablam diye bilen çok iyi bilir konuyu, senin saçın boyanıyor eşin baldızına yorum yapıyor, ilginç...

Konusahibini iyice paraniyak edicez... Hahaha... Bakin kötü niyet yoktur yanlis algilamayin yani insallah... Aralarinda sekiz yas varmis masum bi hayranlikta olabilir, gercekten abla samimiyetide, ama esinizi uyarin, daha karakteri oturmamis sanirim, nerede nasil davranilcagini ögrenmesi lazim... Bunu enistenin yaninda söyleseydi hic hos olmaya bilirdi, eniste neler düsününebilir dimi? Siz güzelce uyarin... Samimiyetinde bi siniri vardir...saygilar...:KK14:

yani tamam öyle demesi hoş değil de
erkeklerin ağzının ayarı yok
ablanla iyi geçincem diye uğraşıyorsa saçmalamış olabilir
ki bu uğraşısının temel sebebi de sen olabilirsin bence
boşuna kurma yani doğrusu...

Esiniz siz baskasinin kocasiyla bu denli sakalassaniz, 'sana ucgen vucut yakisir' vs deseniz ne dusunecekse...

Siz de aynisini dusunmelisiniz.

Ve de ablaniz...

Kendi erkek arkadasi veya kocasi sizinle bu denli icli disli olsa kiskanacakmis ki sizden de bunu beklemis, 'kiskaniyorsun gibi oldu' demek bu ihtimalin farkinda olmak ama tepki vermemektir.

Bunun normali cok ciddi tavir koymaktir ama ablaniz pek rahat...

Esiniz de onun gibi olcusuz...

Sizin yaninizda aileden bir kadinla boyle ayarsiz samimiyet kuran adam...

Sizin olmadiginiz ortamlarda neler yapiyordur diye dusunmeden de edemedim.

Elbette bunlar anlattiklarinizin kafamizda olusturdugu tablo, varsayimlarimiz...

Herhalde bu kadar sacma bir resim olsa en basindan evlenmez ya da sert bir sekilde tavrinizi koyardiniz... :KK14:

Ben dedim o anda esime sanane esi istiyosaboyatir sariya karisma sen dedim sustu herkes ablamda sonradan geldi niye ole dedin kiskaniyomusun gibi oldu dedi yok dedim kari gibi karismasin sacina dedim kalbinde bisey yok samimiyetten diyor dedi 8 yas var aralarında

Ablanla bu konuşmada çok kötü olmuş ya , ablan sana eşinle beni mi kıskandını ima etmiş resmen . Nasıl o kelimeler ağzından çıkabildi ?
Gelip seni uyaracağına kendine çeki düzen vermeyi düşünmeliydi . Bilmeden kardeşimi üzecek birşeyler mi yapıyorum acaba diye düşünmeliydi .

Ben rahatsız olurdum . Mümkünse bir süre görüşme böylece bu hislerin de geçmiş olur , eminim eşinde ısrarla görüşmek istemez zaten . Samimiyet sınırını aşmışlar biraz .

Bütün bunlar olurken ablanın eşi nerde ? adamın hiçbişeyden haberi duysa herhalde kocana okkalı bir yumruk geçirir benim karımın saçından sanane diye :KK53:

Anladigim kadarıyla sizin ablanız açık sürekli gördüğü bir saçı değişmiş görünce farketmis olabilir bundan aklınıza birsey gelmesin zaten ama konu Sahibi ablam kapalı yazmış kapalı bir kadına saç önerisi banada saçma geldi sanki açık saçlarını hayal ediyormuş gibi. Bu kadar samimiyet yersiz bence de.

X