esim ve abim

Bir fikri paylasacak bir dusuncesi tecrubesi olan varsa lutfen yazsin. Cok mutsuz ve carasizim...

bence olay sende bıtıyor. ne munasebetle abıne laf soyletıyorsun. benım esımınde sıyası uçukluğu var yanı asırı derecede bır partıyı tutuyor.bı kuzenım var severım kendısını.oda tam tersı taban tabana zıtlar.gecenlerde demesın mı bana "kuzenının facede paylaşımları benı rahatsız edıyor sılsem mı"dıye.ne dıyosun sen o benım kuzenım oyle şey olurmu herkesın görusu kendıne dedım....kızdım çok....oda paylaşımlarını görmeyı engellemiş kendınce....bır araya gelırız 2 ayda bır.sıyaset konusu acıldımı kapatırlar tartışmamak için.doğrusuda budur
demem okı sız bence cok yumusak davranmışsınız sert cıkışın abınıze af soyletmeyın

Hoslanmiyor olmasi da birseyi degistirmiyor ki. Cocugum iki yasinda simdiden onun goruslerini etkiler diye dusunuyor ileride. Abimin kininden neftet ederken kendisi kin icin de. Bunj bile kabul etmiyor.

Ozellikle bu gunlerde siyasetten gina geldi. Insanlar birbiriyle konusmaz oldu.

Son olarak kandil gunu kandil kutlamak icin ailemi aramisti. Abim de ordaymis istemis konusmus. Sonra diyor ki ne samimiyetsiz bir insan. Neye yaradi. Hem istiyor konusuyorsun hem de hala beni uzucu laflar ediyorsun. Esimin ki de samimiyetsizlik degil de nedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…