hanımlar çok mutluyum çünkü eşimin önceden baktığı işine yakın olan evi aldık.. 75 m2 ama cok sukur.. ilk evimiz.. zaten biz oturmayacağız içinde kiraya veriririz inş. kredi ödemelerine bir katkısı olur.. eşimin ailesinin haberi yok ama daha söylmedik. oysa ben isterdim ki gelsin babası da bir büyük olarak evi görsün akıl versin bize.. eşim o gelirse bunu almayın bzim ordan ev alın der işi bozar dedi.. şimdi de ev aldığımıız nasıl söylesek diye düşünüyor..
nereye kadar? Aslında haklısınız çok bilmeleri gerektiği zaman söylenir.. durduk yere biz ev aldık biliyor musunuz durumlarına girmeye gerek yokSÖYLEMEYİN HERKESİN HERŞEYİ BİLMESİNE GEREK YOK.
nereye kadar? Aslında haklısınız çok bilmeleri gerektiği zaman söylenir.. durduk yere biz ev aldık biliyor musunuz durumlarına girmeye gerek yok
hanımlar çok mutluyum çünkü eşimin önceden baktığı işine yakın olan evi aldık.. 75 m2 ama cok sukur.. ilk evimiz.. zaten biz oturmayacağız içinde kiraya veriririz inş. kredi ödemelerine bir katkısı olur.. eşimin ailesinin haberi yok ama daha söylmedik. oysa ben isterdim ki gelsin babası da bir büyük olarak evi görsün akıl versin bize.. eşim o gelirse bunu almayın bzim ordan ev alın der işi bozar dedi.. şimdi de ev aldığımıız nasıl söylesek diye düşünüyor..
merhaba hanımlar.. Konu eşim ve ailesinin adaletsiz tutumları.. Eşim ve ben kamuda çalışıyoruz. Eşimin erkek kardeşleri ise babalarıyla ticaret yapıyorlar. Ortaklar yani. Evlenmeden önce eşim tüm birikimini ailesine vermiş. Onlar batmıştı zor durumdayken ben rahat edemzdim dedi. Haklıydı bir şey diyemedim. Abisine ticaret üçin araba almış, bir arsa alıp yarı parasını ödeyip 1/4üne ortak olmuş he bi de evlenmeden abisinin tüm beyaz eşyalarını almış. Bunlara hiç bi şey demedim( arsa olayı beni çıldırtsa da.. Matematik bilmeyen adamın hazin sonu ) neyse şimdi erkek kardeşi evleniyor kiraya çıkacak.. Babası da kira ödemek istemiyo.. Eşime resmen sen bizim buralardan bir ev al kardeşin otursun içinde diyorlar.. Eşim de ordan bize kira gelmeyeceğini biliyor tabi.. Ne desem babamı kırmasam diye düşünüp duruyor.. Ya ben cidden anlamıyorum bi anne baba neden bir çocugun hakkını devamlı diğer kardeşlere yedirmek ister ki.. Ya bu benim de rızkım ben de sabahın köründe otobuslerle işe gidiyorum.. Niye kaynım otursun diye ev almak için mi..
gözünüz aydınhanımlar çok mutluyum çünkü eşimin önceden baktığı işine yakın olan evi aldık.. 75 m2 ama cok sukur.. ilk evimiz.. zaten biz oturmayacağız içinde kiraya veriririz inş. kredi ödemelerine bir katkısı olur.. eşimin ailesinin haberi yok ama daha söylmedik. oysa ben isterdim ki gelsin babası da bir büyük olarak evi görsün akıl versin bize.. eşim o gelirse bunu almayın bzim ordan ev alın der işi bozar dedi.. şimdi de ev aldığımıız nasıl söylesek diye düşünüyor..