Eşim üvey çocuk mu

başka eviniz var mı, ilk mi olacak?

Sanane napiyosak yapiyoz deseymis eşin. Kvm de esime calisirken sen bu paralari napiyosun demisti. Sanane catir catir yiyorum sana hesap mi vericem demisti. Sonra agzini bidaha acmadi.
Cocugunun rizkina goz dikiyorsa yaziklar olsun.

İlk inşallah ama lojmanda kaldıgımız için kira geliri de olur diyoruz
o zaman eşinin ailesi 2 kat şaka gibi insanlar.
sizin evınız yokken kardesıne nasıl alacak? baba bıraz sıksın bır yerlerını de oğluna ev alsın.
hoş kira gelırınız olursa ailesi bu sefer de '' oooo parasına para kattı' dıye düşünecekler :=)
eşin ailesine '' hayır'' demedıgı sürece işin zor.
durumları çok kötü olsa ailesidir tabii ki yardım eder, ama ona ragmen ev istemek çok büyük enayı yerıne koymaktır insanı!

Bazen durumları çok kötüyse ( ki değil extre leri eşimin maillerine geliyo görüyorum harcamaları) eşleri de bi işe girsin çalışsın. Eltim uyanabilmek için saatini 11.30 a kuruyor bıraksan 2 ye kadar uyurmuş. Ben 11.30 da 4. Dersten cıkıyorum

Malesef kötü şakalar.. Millet oğluna yardım eder.. Bizim kp bizden alıp diğerlerine verme niyetinde.. Robin hood gibi adam :))) eşime kardeşinin de beyaz eşylarını biz mi alacağız dedim. Yok artık almayız herhalde abimde bekardım aldım şimdi istemeLer inşallah dedi

diyelım ki kardeşin durumu kötü, nereye kadar yardım edılır kı insana?
ama anne babaya her ay yardım edılebılır ( durumları kötüyse)
herkes kendi yagıyla kavrulmaya calısıyor sonucta.

ya tamam atıyorum çamasır makınesını alabılır. ama her seyını almak insana agır gelır bıraz.
evlenmek ısteyen sıkar bir yerlerını gece gunduz calısır alır esyalarını.

diyelım ki kardeşin durumu kötü, nereye kadar yardım edılır kı insana?
ama anne babaya her ay yardım edılebılır ( durumları kötüyse)
herkes kendi yagıyla kavrulmaya calısıyor sonucta.
İyi de o zaman alıp da ıkı oglunun üstüne yaptığı arsayı satsın.. Ya adamlar biz çalışıp yatırım yapalım ihtiyaçlarımızı da enayi 2 numaralı oglumuza (ki bence kendisi üvey çocuk da olabilir ) gördürelim modundalar

ya tamam atıyorum çamasır makınesını alabılır. ama her seyını almak insana agır gelır bıraz.
evlenmek ısteyen sıkar bir yerlerını gece gunduz calısır alır esyalarını.
Yok eşim bana evlenme teklif etmeden önceki gün abisiin ve annesinin bütün beyaz eşyalarını almıştı. Hayır öyle dandik marka da değil tüm beyaz eşyları bosh tu.. Buzdolabı fırın bulasık camasır her sey ya..

üvey diye düşünme. kendi eşimin ailesinden bildiğimden söyluyorum :=)
eşimin annesinin emeklisi, eşinden gelen emeklısi, evlerınden gelen kiraları..bankada bıraz birikimi var.
evlenırken cebınden 5 kurus harcamadı :=) kaldı ki eşim yıllar önce yüklü miktarda para vermıs annesıne, annesi o parayı yeni villasına harcadı. düşün yani :=)
kısacası var öyle insanlar :=)

11.30 da kalkarsa bir insan o evde bereketmi olur ya :)))

evlenmeden önce de alabilir sorun yok bence. ama evlendıkten sonra herkes kendı yagıyla kavrulmaya baslıyor
o yuzden bişi beklenmemesı lazım.

Yorum yapamıyorum bu insanlara.. Siz hamileymişsiniz benim 22 aylık kızım var.. Nolur biz böyle anne babalar olmayalım ya.. ( anneler babalar burdan siZe sesleniyorum..durumlarınız iyiyse ne koparsam kardır mantığıyla cocuklarınızı sömürmeyelim. Hele birinden alıp diğer cocuga yedirelim hiç demiyelim :)) bu sülale benim sinirlerimi boZdu iyice

inşallah olmayız :=)

Atla deve değil.bu parayla Eşiniz acaba ailesine hava mi atiyor da onlarda beklentiye giriyor.ayrıca eviniz var mi arabaniz var mi çocuk var mi
Ay yok da onların sülalede tek okumuş eşim diye bi şey sanıyorlar.. Eşim daha önce özel ders verdiğimi söyleyince kp aaa iyi iyi sen bizim oğlandan cok kazanıyorsunudr demişti

Ay yok da onların sülalede tek okumuş eşim diye bi şey sanıyorlar.. Eşim daha önce özel ders verdiğimi söyleyince kp aaa i
Atla deve değil.bu parayla Eşiniz acaba ailesine hava mi atiyor da onlarda beklentiye giriyor.ayrıca eviniz var mi arabaniz var mi çocuk var mi
Bebek var .. Ev araba yok araba almak b istemiyorum ataba alsak bizden cok onlarda kalır. Kendi eşya taşıdıkları cok yakıyormus

Bebek var .. Ev araba yok araba almak b istemiyorum ataba alsak bizden cok onlarda kalır. Kendi eşya taşıdıkları cok yakıyormus
Resti çekecek Eşz.borca girip sürekli ağlayacak onlara başka çare yok.hatta bunları okut esine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…