Bence önce karşılıklı konuşup sorunlarinizi çözmeye çalısın. Tabi esinizin hemen ayrılmayı kabul etmesi de hoş olmamış. Konusun baktınız olmuyor o zaman bakarsinizEvliliğimin 7.ayı severek evlendik. Fakat sorunların biri bitiyor öteki başlıyor ayda iki kez kavga ediyoruz çoğu ailelersen çıkıyor. Bu sefer yaşanan tartışmanım sebebi ise ben hasta yatarken, uyumuş kalmışım eşim telefonumu karıştırmış. Arama kaydı, yüzeysel mesajlarda değil annemle kız arkadaşlarımla dertleşmelerimi okumuş. Hepsini... Eşlerimizin sorunları ile ilgili konuşmuşuz, kavga ettiklerimizi anlatmışız ister istemez eşlerimizin psikolojik olarak durumlarına yorum yapmışız bunları kızgınlıkla yaptığımız aşikarken eşim hepsini okuyup bana bilenmiş. Şimdi "bu söylediklerin asla içimden çıkmayacak" dedi. Ben de "ayrılalım o zaman ne demek bu" dediğimde "kendin bilirsin" dedi. Artık bazı şeyleri kaldıramıyorum
Beğenmedim atmaya elim gitmedi Lale hatunBen de kocamın dedikodusunu annemle yapsam, kocam da fark etse o da bozulurdu.
Eşler arasında telefon kurcalama diye bir konu zaten bizde olmaz. Telefon ortak maldır, isteyen istediği zaman alıp kullanabilir, mesaj vs. okuyabilir. Bizim evliliğimizde doğal bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?