Eşim sürekli küsüyor

Ailesinde de küsme huyu çok fazla annesi ve babası arasında bundan olduğunu düşünüyorum ben.
Karadenizli mi eşiniz? Küsme konusunda 1 numaralar. Aileden gelen bir şey varsa düzeltmeniz çok zor. Bizim evde Ben küserdim (evet ben de karadenizliyim) günlerce konuşmazdım. Baktım adamın keyfi kebap. Oh kafasını bile dinliyor üstelik. Artık asla küsmuyorum. Gece 2-3de kaldırıp kavgami ediyorum. Benim gönlümü almadan uyuyamazsın diyorum. Öyle böyle orta yolu buluyoruz. Küs olmak erkek için büyük konfor, hiç fırsat vermemek lazım.

Zeytinyağı gibi sen haksız din özür dile türünden ise küslüğü hiçbir taktik sokmez bu tiplere .Yani o derece haksızlığın çevirir kendini haklı yaparki deliye dönersin.

Bence biraz değeri içinden içinden kısmak gerek bunlara ocağı kısık ateşe döndürür gibi.Kendi farkedip anlarsa ne âlâ.Yoksa ciddi sinir bir huy bu

Valla adam haklı sizle gezmiş eve gekmissiniz. Çocuk mu izin vermiyorsunuz. Ben izin vermezsen falan demem şahsen çıkasom varsa çıkarım. Evlisiniz diye yapışık mısınız siz de oturun evde keyif yapın ya da istediğiniz her neyse. Abartmayın yani. Önceden kararlastıroldıysa ve size demediyse yine hata sizde. Koca adam yalan söylüyorsa bu konuda bir baskı ve saćmalık vardır

Küsmek saćma ben olsam beni boğma der geçerim

Gerçekten benim kadar yalnız olsaydınız da aynı şeyleri düşünecek miydiniz acaba. Ben de evlenmeden önce böyle düşünüyordum çok bağlanmak bana göre değildi ama şimdi değişti
Evlenince yapışık gezeceğinizi mi zannediyorsunuz? Bir adama bu kadar saplantılı şekilde bağlanmayın. Kurslara gidin , çevre edinin yavaş yavaş arkadaşlarınız olur. Sonuçta eşinizin uzun yıllardır arkadaşları ve bir düzeni vardı, tamam evlendiniz düzen aynı devam etmez ama arkadaşlarıyla da görüşemeyecek mı? Si demişsiniz işte çok yalnızım, o zaman kalmayın yalnız. Arkadaş edinin. Evlenince her gün balayı olmuyor, biraz özel alan tanıyın eşinize ve en önemlisi kendinize .

Velevki önceden plan yapmış ee yapsın nolacak? Asıl sorun ;önceden plan yaptığını size neden belli etmemeye çalışıyor? Demek ki sorun ediyorsunuz her ne kadar etmiyorum deseniz de ! Benim eşim plan yaptık oturacağız arkadaşlarla der gider mesela sadece bana haber verir benden izin almaz istemiyorsan gitmem demez ! Ne münasebet kocaman adamın sosyalleşmesine karışacağım ? aynı şekilde bana da karışmaz bu konuda. Bilmiyorum böyle şeyler liseli ergenler gibi geliyor bana yetişkinsiniz bunu fark edin

Aç kaldım diyerek değil onu beklediğim için kavga çıktı . Kontrolcü olmamın sebebi burada tek olmam eşimin ailesi arkadaşları vs hep burada
Orda tek olmanın cezasını kocaniza kesiyorsunuz.Supriz mi oldu? Evlenip geldiginizde bilmiyormuydunuz?? Çok yorucusunuz.Ben olsam sizinle küser ,konuşmam adamı eve zincirleyin o zaman.Gidin çevre edinin , adamı rahat bırakın........

Adam eşine hediyeler sürprizler yapsın ama arkadaşlariyla dışarı çıkma planı kurup nezaketen eşine de sormuş ve karşılığında tavır görmüş ben olsam bende en az 1 hafta küserdim bu arada hayat sizin etrafınızda dönmüyor kukla da değil eşiniz . Benim eşim bana sormadan çok plan yapar bana haber verir bende haa öyle mi deyip arkadaşlarımı çağırırım veya bir film açar izlerim yapışık kardeş değiliz ki kocamizla

Adamı biraz sal , bu neeee...

Eşiniz öncesinde yapmış oldukları planı son anda çıkmış gibi yapıyorsa bilinç altında ona bunu yapmayı iten bi düşünce bi his vardır.Buda sizin ilişkinizle iletişimizle ilgili bi durum.Sizin cümlelerinizden zaman zaman bunu sorun edebileceğinizi hissettim ben belki eşinize bişey söylemiyorsunuz ama bence eşiniz hissediyor.Önceden plan yapsın son anda plan yapsın ne farkeder ki ayrıca izin almak yada sormak nedir haber verirsin o kadar.Bence siz tavırlı yaklaşmışsınız.Küsme konusunda da bunu huy haline getirmek kötü sizinle iletişim kurup hissettiklerini yada düşüncelerini söylese hiç bu kadar uzamaz.Bence siz bi adım atın hissettiklerinizi söyleyin ve onu da teşvik edin erkekler bunu sonradan öğrenebiliyor.İletişim önemli siz elinizden geleni yapın sonrasında devam ediyorsa uzaklaşıp sessiz kalın

Beraber güzel vakit geçirmişsiniz sizi ihmal etmemiş ki aslında.Karşınızda yetişkin bir insan var arkadaşlarıyla görüşmek istiyorsa ne mahsuru var yanlış şeyler yapılmıyorsa.Sanki çocuğunuz ve sorun olacağını bildiğinden saklamaya çalışıyor yazık yahu.Bu kadar boğmayın bu adamları.Orda iki goy goy yapıp rahatlayacak mutlu şekilde size gelecek.Sizde arkadaş edinin onlarla vakit geçirin biraz sizede iyi gelecektir.

Get a life der Amerikalılar başka işin uğraşın olmayınca kafayı takmışsın adama. Acilen iş bul vd de arkadaş bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…