Eşim sürekli küsüyor

Aç kaldım diyerek değil onu beklediğim için kavga çıktı . Kontrolcü olmamın sebebi burada tek olmam eşimin ailesi arkadaşları vs hep burada
Yine kavga çıkarılacak kadar büyük bir olay değil, arayıp sorsaydınız ya da oturup yeseydiniz koskoca kadınsınız. Yalnızsınız diye hayatı eşinize zindan mı edeceksiniz?

Yine kavga çıkarılacak kadar büyük bir olay değil, arayıp sorsaydınız ya da oturup yeseydiniz koskoca kadınsınız. Yalnızsınız diye hayatı eşinize zindan mı edeceksiniz?
Bilerek söylemiyor bunu biliyorum eşim çok akıllı biri beni nerede sinire edeceğini biliyor

O akıllılık değil yalnız uyanıklık. Sizi manipüle ediyorsa bunu fark ediyorsanız söz vermek terapiye gidin şahsen ben öyle yaptım çok huzurluyum suan masallah diyeyim . Siz de eşinizin her anından haberdar olmak gibi bir kaygı var galiba . Ben de benzer hatalar yaptım hatta burda bir konum bile vardı günlerce konuşuldu suan ise tam tersi ben kendimi daha rahat hissediyorum

Küsken yemek yaptım önüne verdim yemedi bile. Gidip topladım daha ne yapabiliri

Bu baya iyi fikirmiş yalnız ya

ben sizin neye takıldığınızı anladım. ben de sinir olurdum açıkcası. cocuk muyum ben, beni mi eyliyorsun? açık açık söyle dısarı çıkıcam diye ne oyunlar falan. sanki basında gardiyan var

tribi konusunda da bırakın atsın tribini. umursamadığınızı görünce kedi gibi gelir o. gelirse de artık sıkıldığınızı ve karsınızda sorunları konusarak çözebilen bir yetişkin görmek istediğinizi söyleyin.

Aaayy tam aradığım cevap aslında benim eşimde çok küser ama bı çözüm bulamazdim bu anlatiminixi mutlaka ama mutlaka deniycem çok mantıklı geldi

Evet her anında haberdar olmak isterim çünkü sevgiliyken öyleydik evlilik daha ayrı olması lazım bence . Ben eşimin gün içinde nerde olduğunu neden akşam öğreneyim ki mesela

Gerçekten beni anlayan tek yorum bu galiba çok teşekkür ederim ben de tavır yapmayı düşünüyorum nereye kadar sürerse artık

Benim eşim de gitse iki saat durur gelir ben sadece planlı böyle sanki spontane gelişmiş bişeymiş gibi göstermesine takılıyorum yoksa gidebilir ben de keyif yaparım evde
Kendilerini fazla akıllı sanıyor bu erkekler hepsi benzer şeyler yapiyor herhalde...

Evet her anında haberdar olmak isterim çünkü sevgiliyken öyleydik evlilik daha ayrı olması lazım bence . Ben eşimin gün içinde nerde olduğunu neden akşam öğreneyim ki mesela
Mesela bakin bu çok yanlış birebir psikolog söyledi bunu bana bu tarz kontrollcü ve aşırı boğucu tavırlar mutsuzluktan başka bir şey getirmez inanın,şuan kendimi görüyorum sizde

Bacım çözümü söylüyorum. Aaaa dışarı m çıkıyorsun hah çok iyi oldu ben de çıkayım de at kendini dışarı. Çağır arkadaşını hiç bulamazsan kendin git kahve iç yemek ye kitap oku. Valla ben de bireysel zaman geçirmeyi özlemiştim de. Koşarak at kendini dışarı. Çağır eve kankalarını. Git spor salonuna eşini hiç sallama hayatının merkezine koyma

Adam laf atsa deneyeceğim ama sıfır konuşma geçen sadece balıklara yem verdin mi yazmış şaka gibi ajfjs

Mesela bakin bu çok yanlış birebir psikolog söyledi bunu bana bu tarz kontrollcü ve aşırı boğucu tavırlar mutsuzluktan başka bir şey getirmez inanın,şuan kendimi görüyorum sizde
Ya ben de hani çıkıyorum dediğinde güle güle hayatım demek istiyorum ki şaşırsın ne oluyo bu kız benimle vakit geçirmek işyerdi tavır yapardı desin istiyorum ama sonra ya bu tavra alışıp çok arkadaşlarının yanına gitmeye alışır diye korkuyorum aslında benim sorunum bu

Arkadaşım yok ki hiç burada…

Salla Bacım ya sana da iyi gelir kızlar dostlar. Giderse de gitsin. Kalk git ver kartını beni de kuaföre bırak bir bakım yaptırayım de acıma fazla koruyucu olma. Zaten çok para harcayınca dibinden ayrılmaz

Arkadaslarla dışarı çıkmak planlı yapılan birsey zaten. Güzel bir gün geçirmişsiniz arkadaşlarıyla çıksa ne olacak?

Keyif kahvemi içiyorum evin içinde mırıldanarak şarkı söylüyorum laptoptan bir şeyler araştırıyorum başka bi odada. Ama konulmuyor adam bi adımı yok cümlesi yok ahfjjwjs

Salla Bacım ya sana da iyi gelir kızlar dostlar. Giderse de gitsin. Kalk git ver kartını beni de kuaföre bırak bir bakım yaptırayım de acıma fazla koruyucu olma. Zaten çok para harcayınca dibinden ayrılmaz
O konuda gerçekten ne ailesine hiçkimseye para harcamaz sadece bana harcar bu konuda şanslıyım galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…