eşim sürekli annesinde

demekki eve alışamadı
yada tek başına kalmayı sevmiyor
ben yokkende eşim eve gelip kalamaz dogum yaptım
gece benle hastanede kaldı bir gecede iş yerinde sabaha kadar çalışıp 1 gün işe gitmedi
rahatsızlandım hastaneye yatışım yapıldı gene eve gelip kalmadı
arabada hastanenin bahçesinde bekledi
belki seninkide sevmiyordur

siz yokmuşsunuz evde varsın annesinde kalsın.
yaa başka yerlere gitseydi?
sorun yaratmayın derim.

erkek sonuçta işten geliyor hazır kahvaltı falan...yok bunda birşey..ama siz eve gelince oda gelsin..

Bence de normal değil.Arada bir annesine uğraması güzel ama her seferinde soluğu orada alması tuhaf.
En azından kahvaltısını edip evine dönebilir.

Kocası gidince annesine veya kayınvalidesine geçen kadınları da tuhaf karşılıyorum.

Valla iyi bisey.ben annemlerin yanina giderim bazen 4_5gun kalirim...kayinvalidem karsi binamizda kayinpederle yasiyor..esimm hic gitmedi bugune dek...
Herseyi gectim bari yemek ye dimi.yok...kendi yapar yada ben giderken yapar buzdolabina koyarim..

Yani ugrastirir illa.
Ben gittigimde evde yokken istersim esimin annesine gidip yiyip icmesini

bende olsam cok bozulurdum ne kadarda sevsen insan eşinin evinde olmasını ister alışverişin beraber yapılmasını ister böyle ev düzenide olmaz ozaman ne anlamı varki ayrı evde yaşamanın siz eşinizle bence konuşun ben seni akşam evimizde görmek istiyorum sana yemek yapıp başbaşa yemek istiyorum fakan de

Napsin adam kendi kendine evde. Tam tersini dusun, esin tum gun calissa, sen annene gitmek istemez miydin? Ben her gun kahvaltiyagitmek isterdim evde yalniz duracagima

Ha ama aksamlari evde olmasini soyleyin ya da is cikisi seni alsin. Ki aksam beraber alisveris yapin guzel dille soyle.

Hanımı evde olmayan erkeklerin çoğunda var bu durum. Ben daha eşi evde yok diye, aynı şehirdeki annesine gitmekten geri kalan bir erkek görmedim :)

kv den iyiyse keyfini sür annesine değil baska yerlere de gidebilirdi

bence bu sorun edilcek bi konu degil. aynu sekilde siz vardiyali calissaniz esiniz gunduz ise giderken siz sabah isten gelseniz annenize gitseniz esiniz bunu sorun etmezdi bence. yani taktiginiza degmez.

Annesine gittiği iyi ya işte, en azından nerde olduğunu biliyorsun, sen yokken orda burda gezmesinden daha iyidir canım

Su geldi aklıma evde tek ne yapacak net bağlıysa evde nete girecek okey filan oynayacak ya da başka uygunsuz sitelere takılacak telefon var ne bileyim ben şimdi ücretsiz izinde sürekli evdeyim kadınlar kulübüne dayandı resmen ha burası kötü bi yer değil o ayrı ama chat sitelerine filan takılır aman aman evde durup evin işini yapar mı bence yapmaz annesiyle olsun daha iyi kV de iyiyse dışarıda gidiyorlar birlikte ne bilim annesinin yanında gözü kaymaz birilerine rahat et işte sen çalışıyorsun belki çalışma saatlerin uzun kendine neden is çıkarıyorsun carsi pazar gezin boş olduğunuzda iste

kesinlikle normal bir durum değil. ben 8 ayda bunların daha fazlasını yaşadım. evliliğimiz kayınvalideden dolayı problemli başladı (sorunları önceki konulara hep yazdım bu yüzden ayrıntıya girmiyorum). Kayınvalide bütün gün eşimin ofisinde, ben de çalışıyordum iş çıkışında kayınvalide ile yemek yiyorduk. Eşim bir türlü annesini bizden ayırmıyordu. Ben çok kafaya takmıştım bu durumu, evde baş başa yemek yemememiz, düzensiz bir evlilik hayatı yaşamak zoruma gidiyordu. Buna engel olmazsam kayınvalide ile hep birlikte olmak alışkanlık haline gelecekti, bu durum değişmeyecekti. Eşimle bir konuda kavga etmeye başladık sonra dedim "ben senle baş başa yemek yemek istiyorum, yemek yapmak istiyorum..." eşim ilk başta olmaz dedi. Dedim ki "yarından itibaren evde yemek yiyeceğiz, geleceksin" dedim. İtiraz edecekti, sonra "bu eve yemeğe gelmediğin gün benim bu evden gittim gün olur" dedim. O günden beri 2 haftadır evde yemek yiyoruz. O da alıştı, kendi soruyor şimdi akşama ne yemek yapacaksın diye. Burada amaç yemek yapmak ve yemek yemek değil, aile birliğini korumaktır. Erkekler dar görüşlü bazı şeyleri anlayamıyorlar, böyle durumlarda onları yönetmek gerekir. Eşinin annesiyle bu kadar yakınlaşmasına engel olmazsan bu durum alışkanlık haline gelir ve böyle sürer, eşin de evine bağlanamaz, aile olamazsınız. Siz evde yokken birlikte olmalarında sakınca görmüyorum (kayınvalide eşinizi doldurmuyorsa) Ama sizinle geçirmesi gereken zamanı sürekli annesini katarak harcaması çekilmez olur.

Bende evimizi otel gibi kullanalim istemiyorum iste evimizde yemegimiz pissin duzgun bi aile olalim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…