eşim sürekli annesinde

nilg

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
112
1
Bayanlar nasil dusunecegimi sasirdim ben normal mesai calisiyorum hegun aksam geliyorum eve..esimse vardiyalı ve rahat calisiyo hep evde yani annesinde.. isten geliyo sabah annesine gidiyo direk. orda kahvalti yapiyo orda uyuyo genelde ben gec geldigim icin cikista anneme gel burda yemegi yiyelim diyo.ben pazara falan gidemedigim icin annesiyle masrafimizi goruyolar..yani benimle yapacagi herseyi annessiyle yapiyo benim boslugumu onla dolduruyo..kimseye haksizlik etmek isyemiyorum kayinvalidemi seviyorum.. Eve git falan deyince problem oluyo evde napcam tek basima diyo ama bende bole sinir oluyorum neden evlendinki madem diyorum yanlismi dusunuyorum abartiyomuyum bilemiyorum

Gündüzleri siz evde yokken orda durmasında bir sorun göremiyorum ben. Tek başına kalmak istemeyebilir.
Akşamlarıda yemeğinizi yiyip geçin işte ne güzel yemekle uğraşma derdiniz yok.
Ama istemiyorsanızda siz direk eve geçin eşinizde sizin iş çıkış saatinizde eve gelsin.

Gündüzleri siz evde yokken annesinin yanına gitmesi gayet normal sonuçta siz evde yoksunuz eşinizde annesine gidip vakit geçiriyor.Akşam yemeğinizi evinizde yiyebilirsiniz ama sen işten gelmeden evinize geçebilir eşin.

Son düzenleme:
abartıyırsun..
gorunuse gore sevıyorusn kv.
evlerımız yanyana bızımde. aksam esım ısten gelınce oraya gecer dırek benı beklerler yemek ıcın. bırlıkte yedıkten sonra eve gecerız. bende normalde yalvarırım ben bıyere gdınce annene gec orda kal ye ıc yat dıye tövbe gtmez..
ama abartıyorsun aranız ıyıyse , kötü bır kadın degılse keyfını sür. kocan ac kalmıyor , ihtıyacları görülüyor.

Canim seni evde yalniz birakip anasina giderse sorun tamam ama sen yokken birak gitsin yemek yesin uyusun yatsin debelensin sen de calisiyormussun bak is cikisi sen de git kaynanana yiyin yemeginizi ne guzel donun gelin evinize temiz temiz ev kirlenmez yemek derdin olmaz bosveeeer madem kaynanan tatli bir insan devam diyorum ben

Bi tek ben garipsedim sanırım. Benim eşimde gece çalıştığı zamanlarda ben gündüz gidiyodum, şu an çalışmıyodum. Ben bi kaç kere dedim annenlere git falan diye o da bana rahat edemem ki kendi evimde rahaat rahat yatarım derdi.. Evde durmaya alıştırsan bunu naasıl yaparsın bilmem ama mesela pazara git desen yada evde bi eksik için bişi lazım gibi ev işleri çıkarsan durum değişir mi acaba? eşinin karakteri de önemli tabi, benim kv eşimi bana karşı doldurur ayrıca eşim artık kanmıyo şükür. eğer kv n dolduruşa falan getirmeye çalışmıyosa boşver sabah gitsin ama akşam yemeğimi evimde yemek istiyorum yorgunum başım çok ağrıyo falan diye geçiştirebilirsin diye düşündüm.

Bilmiyorum, eşimin ailesini çok çok severim ama yinede ben istemezdim sanırım. Evine alışmasını isterdim annesine tabiki gidecek ama devamlı devamlı olursa kendi evinin ne önemi kalıyor.

Gündüz tamam ama akşamları bana biraz fazla geldi. Bir boş gününüzde bi akşam çıkış saatinizde alışveriş yapmaya çalışın ve evinizde yemek yapın. Ben de bu durumlardan pek haz etmiyorum, Daha ne anlamı kaldı bu evliliğin. Sürekli anne ile ben sevmedim bu durumu. Sen gitme arayı aç gerekirse kendi evinde peynir ekmek ye ne demek her akşam annesinin evinde olmak.Sonra yarın bir gün kayınvalide der bizde yediniz ben size yemek yaptım oğlumu ben baktım, Olan şeyler bence biraz önüne geçmelisin

evine alışamamış eşiniz evinde vakit geçirse benimser alışır yeni gelin moduna eşiniz girmiş ne yazıkki
ayrıca benle yaşaması gerekenleri annesiyle yaşıyor diye düşünüyorsanız bırakın işi çok istediğiniz çarşı pazar olayı beraber yapın

çok ilginç bir kız arkadaşım evlendi,kocasının yenı eve alışamadığını annesine gidip arada kaldığını söledi,ama hoş değil,ah bu analar ahhh evletlarınızı yuvalarına neler yapıyosunuz,duyarız sağda solda gerilerek ayy oğlum evlnedi amaaa hep beni arar gelir,kahvaltıya geldi,karsıı gelmesede o gelirr :) çok sınırr

Eğer kv. İyi bir insansa ve sizlere karşıda bu iyi oluşunu gösterebiliyorsa bence hiç sorun yapmayın .
Aile ortamı yalnız kalmaktan her zaman daha iyidir her açıdan.
Akşamları her defasında orada yemek istemiyorsanız bir gün belirleyin ve o akşam sizi evinizde beklesin eşiniz. Kendisi yemek yapar ya da eve servis istersiniz.
Evde yemek derdinizin olmaması çok güzel. Tabi çok geç gelmiyorsanız oradan.

Ben de çalışıyorum ve akşam 7 den sonra evde oluyorum. Eşimin gün içi fazlasıyla boş vakti oluyor ve aynı sizinki gibi bu süreyi annesinde geçiriyor. Başlarda çok sorun yaşadık ben eve git dediğimde napıcam evde tek başıma falan diyordu. Baktım düzeleceği yok kendi haline bıraktım hala gün içi annesine gidiyor. Bende diyorum eğer bi gün işi bırakırsam bende senin gibi bütün günü annemde geçiricem diye

Yorumlariniz icin sagolun gercekten ..biz yeni evliyiz .esimle cok zaman geciremiyoruz ben isteyken o annesiyle benim yapamadiklarimi yapinca ben biraz kiskanclik yapiyorum galiba

Suan cokzor dengeyi kurmak ya bisey desem ne var anneme gidiyosam diye kavga cikiyo insallah bizde duzene sokariz

yani gitmesinde bir şey yok gündüzleri siz yokken ama şöyle bir durumda var, ozaman kendi evine nasıl alışıcak, yemekten sonra akşamları o evi otel gibi kullanma durumu oluyor, ne bileyim akşam işten geldikten sonra sofrayı kurup muhabbet etmek falan ister insan,alışamayabilir evine

Suan cokzor dengeyi kurmak ya bisey desem ne var anneme gidiyosam diye kavga cikiyo insallah bizde duzene sokariz

Bence gün içi siz yokken gitmesine ses etmeyin. Ama akşam yemeklerinizi evinizde yiyin ve alışveriş olayınızı mümkün mertebe ikiniz yapmaya çalışın. Benim eşim gün içi annesine gider ama bununla kalır yani biz gene yemeğimizi evimizde yeriz alışverişimizi birlikte yaparız. Oturmaya gittiğimizde falan başlarda kv geç oldu kalın falan dediğinde yok ben kalamam falan diyordu ki 1 buçuk senelik evliyiz daha 2 kere belki kalmıştır annesinde. Onun amacı sadece evde tek sıkılmayayım yemekle falan uğraşmayayım. Dediğim gibi başta çok tuhaf geliyordu kızıyordum ama artık umursamıyorum

Ben kendim de buldugum en basit bir zamanda anneme giderim mesela her cumartesiyi annemle geciririm sabahtan aksam esim gelene kadar resmi tatillerde de esim calistigi icin ben anneme giderim evde temizlik yemek vs isim yoksa ayni seyi esim yapmaz mesela bana da ariza cikarmaz

bence takılmayın sız evdeyken evdeyse sızınle vakıt gecırıyorsa sıkıntılı bı durum yokdur tabı kı abartı annecı de olmamak gerek ııkı taraf ııcınde doğrusu bu olur ama sorun edılcek bısey olmamalı sıkma canını boşver gıtsın sende gıt sorun çıkartan tip olma evde paylaşabılecegnız seyler yap onu teşvik et hoş vaktler geçirin o da dört gözle gelmenızı beklesn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…