• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim söylemesem harçlık vermiyor..

Mayisgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
1.047
665
123
Ne yapıcam bilmiyorum.evlenmeden önce çalışıyordum bana çalışma dedi.şimdi evdeyim ama istemesem para vermiyor.bende çekiniyorum istemeye.bunun çözülü var mıdır kızlar.ne yapmam lazım kendisinin düşünüp bana sormasını saglamam lazm yada sormadan vermesi lazım.bu durum canımı cok sıkıyor.bazen kredi kartını veriyor ama heryerde kart geçmiyor biliyorsunuz.yani neden bu kadar düşüncesiz anlayamıyorum.

Erkeklerin para vermek işine gelmz ki
Eminim.aklinda bile yoktur
Bende ilk başlar öyleydim isteyemezdm
Şimdi diyirm ama ihtiyaç oluyor su kdr verir misin diyorm verir

İstemezseniz düşünüp de vermzler zaten

Erkeklerin para vermek işine gelmz ki
Eminim.aklinda bile yoktur
Bende ilk başlar öyleydim isteyemezdm
Şimdi diyirm ama ihtiyaç oluyor su kdr verir misin diyorm verir

İstemezseniz düşünüp de vermzler zaten
Zoruma gidiyor ama sanki isteksiz veriyor gibi.

Harçlık nedir yaaa. Sen onun karısısın çocuğu musun. Sana birisi çalışma dedi diye işten çıkarsan aynı kişinin aline bakarsın. Çalışma diyecek kadar erkekse(!) çalışırken sahip olduklarını sana sunmak zorunda. Bu koca milletine ne diye sahip muamelesi yaparsınız ki. gidip çalışın. Daha koca olmanın ne demek olduğunu bilmeyenler bi de kadına çalışma diyor ya.

Ne yapıcam bilmiyorum.evlenmeden önce çalışıyordum bana çalışma dedi.şimdi evdeyim ama istemesem para vermiyor.bende çekiniyorum istemeye.bunun çözülü var mıdır kızlar.ne yapmam lazım kendisinin düşünüp bana sormasını saglamam lazm yada sormadan vermesi lazım.bu durum canımı cok sıkıyor.bazen kredi kartını veriyor ama heryerde kart geçmiyor biliyorsunuz.yani neden bu kadar düşüncesiz anlayamıyorum.
benim kocam veriyor sag olsun bende ilk basta hep utaniyordum is hayatim bitikten sonra . o senin kocan vermrk zorunda

Cinsi Dürtülmeden iş yapmayangillerden demek ki. (bir çoğunuz anladınız umarım :KK53:)
Sürekli dürtecek yada işinize devam edeceksiniz.
Kiiiiii;
2.seçenek hemcinsiniz olarak tercihimdir :KK36:

Harçlık nedir yaaa. Sen onun karısısın çocuğu musun. Sana birisi çalışma dedi diye işten çıkarsan aynı kişinin aline bakarsın. Çalışma diyecek kadar erkekse(!) çalışırken sahip olduklarını sana sunmak zorunda. Bu koca milletine ne diye sahip muamelesi yaparsınız ki. gidip çalışın. Daha koca olmanın ne demek olduğunu bilmeyenler bi de kadına çalışma diyor ya.
İşte evlenmeden önce dediki özel sektörde çalışma ben sana herşekilde bakarım eger işe gireceksen memur olarak gir dedi kpss ye yazdırdı beni.ama herşekilde bakarım dedigi ne anlayamıyorum.yani sorsan evini geçindiriyor evet eksik yok ama benim özel ihtiyaclarm kıyafet makyaj malz vs? Sanki lüzumsuz alışveriş gibi davranıyor.bekarken huzurlu bir şekilde alışveriş yapmak ne kadar güzelmiş şimdi daaha iyi anlıyorum..

İşte evlenmeden önce dediki özel sektörde çalışma ben sana herşekilde bakarım eger işe gireceksen memur olarak gir dedi kpss ye yazdırdı beni.ama herşekilde bakarım dedigi ne anlayamıyorum.yani sorsan evini geçindiriyor evet eksik yok ama benim özel ihtiyaclarm kıyafet makyaj malz vs? Sanki lüzumsuz alışveriş gibi davranıyor.bekarken huzurlu bir şekilde alışveriş yapmak ne kadar güzelmiş şimdi daaha iyi anlıyorum..
o zaman kaldığın yerden devam et. Ayaklarının üstünde dur ve kimseye ağız eğme. Bırak yeri gelince o sana tamah etsin.

daha hic calismadim daha evli degilken ben ögrenciyken o calisirdi, evimizin bütün esyalrini esim aldi
Evlendik para istemedim hic bir zaman, insan kendi parasini mi ister
nakitler nerede de al
Vermesini bekleme
Tabi iliskinizi bilemem ama sana bu rahatligi vermedigi icin esine kizdim
Bana cikarttigi karti bir kere bile kullanmaya gerek duymadim
Disari cikarken direk cüzdanini aliyorum ben
Para dedigin ortak bir esyadir
Ne bu köse bucak para mi tutulur

Back
X