eşim sigarayı bırakmak istiyor lütfen bir çare...

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
eşim ramazan boyunca oruclu ve sigarayı az içiyor bugun benı aradı
-sigarayı bırakmak istiyorum canım arastırırmısın çözümleri nelerdir
internetten cok arastırdım arkadaslar ama nereye güveneyım bilmiyorum
sizlerden sigarayı bırakanlar ilaçla yada ne bileyim sprey türü seylerlere tiryaki olanlar nasıl bıraktınız bırakabıldınızmı neler yaptınız kaç gününüzü aldı
lütfen paylasırmısınız eşiminin saglıklı bır eş olmasını ve nasip olursa bebeğimiz olursa ilerde saglıklı bır baba ve evladımız olmasını istiyoruz lütfen destek olun tesekkurler..

Komşumun eşi eczaneden aldığı bir ilaçla bıraktı hemde günde 2 paket filan içiyormuş sigarayı..

İsmini bilmiyorum ama fiatı 180 lira filandı bende sormuştum nasıl bir ilaç diye birazda içen kişinin durumuna bağlıymış kullanım...

merhaba eşim de ben de sigarayı yeni bıraktık. Ben nicotinell bant ile bıraktım(05.08.2011).Eşim de zyban(22.07.2011 de başladı) ve nicotinell bant(01.08.2011 ilaç ile bantı birlikte kullandı.) ile bıraktı. Zybanı eczaneden alabilirsin veya sigara bıraktırma merkezlerinde de veriyorlarmış. Biz her iki ilacı da eczaneden aldık. Eşim günde 2 pakete yakın içiyordu.Şu anda her ikimizde hiçbir ilaç kullanmıyoruz. :KK19:

cok tesekkurler eşim gunde bır paketı anca bıtırır normal günlerde ve cok ıstıyor bırakmayı cok saolun tavsıyelerınızı ve deneyımlerınıze dikkate alıcam

Gerçekten istiyorsa hiçbir şey kullanmadan da bırakabilir.Ben nikotin yerine konulan şeyleri kullanma taraftarı değilim.Zamanında bende kullandım ama pek bir faydasını görmedim.Mesela nikotin bantı ve nikotin sakızı kullandım.Bu seferde bantı çıkarınca ya da sakız bitince canım daha çok sigara istedi.Çünkü vücuduma nikotin giriyordu onları kullanırken öncelikle vücudumuzun nikotinden arınması gerektiğini düşünüyorum.Kendi çabamla bıraktım ve şu an çok rahatım.Umarım eşinde kurtulur bu sigaradan.

kocaeli devlet hastanesi ketem bölümü ( kanser erken teşhis tarama merkezi) mevcut. buraya başvuranlara bir ilaç veriliyor ve bu ilacı kullanmaya başladıktan bir hafta sonra sigarayı bırakıyorsunuz. tedavi süresi 3 ay gibi bir süre. ama inanın 1. hafta sonunda kesin olarak bırakılıyor.. bulunduğunuz ildeki devlet hastanesinde bu bölüm mevcut ise başvurunuz derim. ilacın piyasa fiyatı 180 tl. aralık ayı sonuna kadar başvuranlara bedava.

3-5 yıl öncesine kadar en tiryakisi bile sigarayı rahatlıkla bırakabilmekteydi.. ama son yıllarda sigaralarn içine ne koyduysalar insanlar bırakamıyor daha da çok bağlanıyor. şu an işteyim eve gidince ilacın ismine bakıcam ve yazıcam buraya. kesinlikle kullanılmalı ve bırakılmalı.

3-5 yıl öncesine kadar en tiryakisi bile sigarayı rahatlıkla bırakabilmekteydi.. ama son yıllarda sigaralarn içine ne koyduysalar insanlar bırakamıyor daha da çok bağlanıyor. şu an işteyim eve gidince ilacın ismine bakıcam ve yazıcam buraya. kesinlikle kullanılmalı ve bırakılmalı.

yazabılırsenız gercekden cok makbule gecer cok denedı kendısı bırakmayı ama olmadı insallah bu sefer isteği kırılmadan bir care bulunabılır

arkadaşlar eşim 20 gün önce keteme gitti bir ileç verdiler 3 aylık bir tedavi bende alacaktım ama eşimden ayrı illlerde çalıştıgımız için bana vermediler gittgin yerde al dediler yani tedavye nerde başlarsanız orada bitiriyorsunuz eşim faydasını gördü günde birbuçuk paket sigara içen adam bazen benden fırt çekiyor gün içinde toplam 1 sigara bile etmiyor fırtları daha önünde uzun bir süreç var bu arada ilacın ismi ZYBAN başka bir türü daha varmış ama eşime bunu veriler

X