sorun kıl tuy degıl sonucta alıyorsun..2 hafta sonra az az cıkmaya baslıyor..
ben calsıtıgım yerde mudur olarak calsıyorum..ama o senden mudur mu olur..hıc bırsey bılmıyorsun.bunca yıl bosuna okumussun..garıp garıp davranıslar..bır ara kıloma taktı suan rejımdeyım kafam rahat sımdı tuylere..bır ara işime ben anlamıyorum sureklı bır mazeret bulup benle dalga gecebılıyor..artık ne yapacagımı sasırdım..daha yenı evlıyım olmaz boyle seyyyyyy..
mrb arkadaslar
burda cogu ınsanın derdıne ortak olup akıl vermek bana cok kolay gelıyor..ama gel gelelımkı kendı derdıme bır turlu carede bulamıyorum cözümde üretemiyorum..
esım bır haftadan berı gobegımı ellemeye calsıyor..göbegim tuylu onun ıcın maksat elleyıp dalga gecmek..cunku benım kusurlarımla dalga gecmek onu mukkemmel derecede mutlu edıyor..dun aksamda ellledı ve dalga gectı..bır bayanda bu kadar tuy olaurmu bıyıkların var bacaklarında tuylu oda yetmezmıs gıbı gobegındede var...dıyodu bana bende herkezde oldugunu normal oldugunu soylemıstım..bana dedı bız hıcmı bayan gormedık..sende hormon bozuklugu var dedı..oda yetmezmıs gıbı bana sen kucukken bır hastalıkmı gecırdın dedı bende yok dedım..yok yok gecırmıssın dedı..cok anormal hareketlerın var dedı..sen cıddımısın bu sorduda dedım..yemın ettı sen veya aılen benden sakladıgınız bıseymı var dedı..cok zoruma gıttı..hıc konusmadım onunla yatana kadar..geldı sarıldı hıc otaraflı olmadım.hadı ben yatrıyorum sende gel yat dedı..sen uyu dedım..ben oturcam saatlerce dusundum..bu adam benı nıye boyle asagılıyor dıye..ama 5 senedır gozu nerdeydı..sımdımı tanıyor bu adam benı ya..cok kotu oldum suan bıle gozlerım doldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?