- 9 Aralık 2010
- 392
- 1
- Konu Sahibi Menekse_57
Kızlar ben bayramdan dönerken ufak bir tavşan aldım.3,5 aylık birşeydi.Annesini hamile kalınca bakan aile hepsine bakamadığından ufaklığı veriyorlarmış.Bende hamster alacağımdan eşime söyledim ilk başlarda sıcak baktı duruma.Sonra bayramdan sonra alıp eve getirdik.Ama eşin prenses ortalığa çiş yapıyor diye söylenmelere zavallı hayvanı itelemelere başladıSanki ortalığı o temizliyormuş gibi beni sevsin diye yanına gelen hayvana ''Git istemiyorum seni falan demeye başladı.
Dünde Prenses'in kabloları kemirdiğini falan gördük.İyikide elektrik çarpmamış kızımı.Bende onu balkona aldım ama balkon camla kapalı ama üşür diye korkuyorum.geceleri iceri yerine alıyorum ama ileride karlı günler olduğunda balkonda tutabilirmiyim onu ?
Bugün yine eşim prensesi iteleyince dayanamadım yüzümü asıverdim sinirdende ağladımKüçücük bebeğimin nesine dayanamıyor bilmiyorum.Böyle giderse tavşimi başkasına verecem ama nasıl ayrılırım bilemiyorum Çok asabım bozuldu
Dünde Prenses'in kabloları kemirdiğini falan gördük.İyikide elektrik çarpmamış kızımı.Bende onu balkona aldım ama balkon camla kapalı ama üşür diye korkuyorum.geceleri iceri yerine alıyorum ama ileride karlı günler olduğunda balkonda tutabilirmiyim onu ?
Bugün yine eşim prensesi iteleyince dayanamadım yüzümü asıverdim sinirdende ağladımKüçücük bebeğimin nesine dayanamıyor bilmiyorum.Böyle giderse tavşimi başkasına verecem ama nasıl ayrılırım bilemiyorum Çok asabım bozuldu