eşim oral sekse pek ılımlı değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

partidevametmeli

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
30
18
3
merhaba. 1 yıllık evliyim, eşim oral sekse teşvik etti beni ilk zamanlarda ama şimdi kendisi yapmıyo ama soramadım. normalde neredeyse her yaptıgımızda yalardı. sanırım çok çabuk ıslandıgım için o ıslaklıktan rhaatsız mı oluyo henuz konusmadım ama soracagım. temizlik konusunda problemimiz yok vajina temizliğine önem veren koku vitamin vs aklınıza gelecek her şeyi yaparım ve kıl tüy çıktıgı an alırım zaten çok kıllı bi kadın değilim.

Hamile değil misin sen zaten akıntın falan da artmıştır, mesela bende hamileyim eşim istese de ben istemiyorum su anda öğkk, istememesi gayet normal bence, hassas bı durum gebelikte cinsellik, istemiyordur yani, konuşursunuz çözülür

Hamile değil misin sen zaten akıntın falan da artmıştır, mesela eşim istese de ben istemiyorum su an da , istememesi gayet normal bence, hassas bı durum gebelikte cinsellik istemiyordur yani
normalde ben diyodum hamileyiöm yapma diye işte bi anda knedi yapmamaya baslayınca kötü hissettim :)

İlk zamanlarda ikiniz de birbirinize oral yapıyordunuz. Şimdi istemiyor sanırım. Eğer ki kendisine oral yapmanızı istiyor ama o size yapmıyorsa bu bir sorundur. Ama sizden de istemiyorsa, bir sorun fikrini alın.

İlk zamanlarda ikiniz de birbirinize oral yapıyordunuz. Şimdi istemiyor sanırım. Eğer ki kendisine oral yapmanızı istiyor ama o size yapmıyorsa bu bir sorundur. Ama sizden de istemiyorsa, bir sorun fikrini alın.
hamileyim başlarda akıntım vardı fazlasyla ben istemedim ama yine de yapardı sonradan yapmayınca soru işaretlwei bıraktı :) yani aslında çok şartdeğil ama işte insan merak edior

yok geçirmedim çok şükür, bi de bu ara isteksizdim yani o ısrar etmese uğraşmasa ilişkiye girmedim belki ondan mı çekindi anlamadım

Normal durum ,tekrar yeniden isteyecektir her zaman olamsıda sıradanlştırır zaten özel anlarda daha mantıklı

Normal durum ,tekrar yeniden isteyecektir her zaman olamsıda sıradanlştırır zaten özel anlarda daha mantıklı
Bence de normalleştirmek gerekir, Soru sahibi de hamile zaten, ben bu durumu tek taraflı değerlendirmemek gerektiğini düşünüyorum, akıntılar leş gibi sümük gibi kim ister ki böyle ben de hamileyim mesela dümdüz ilişki bile bı tedirgin ediyor kendime pis geliyor bu durum

O kadar da değil ya hamile kadınları gömme o kadar

Kız ben de hamileyim gömmek değil tabii ki çok doğal bir süreç ama hani yoğun akıntılı falan ya sümük gibi hiç hoslanmiyorum adam da oraya niye şey yapsın konuşturma şimdi beni
İşte bende diyorum ki işini bilen iyi bir çift bunu hisettirmeden karşılıklı yaklaşımla çözümünü bulur bir taraf titizliği ile bir taraf yaklaşma mesafe si ile konuşturma beni

İşte bende diyorum ki işini bilen iyi bir çift bunu hisettirmeden karşılıklı yaklaşımla çözümünü bulur bir taraf titizliği ile bir taraf yaklaşma mesafe si ile konuşturma beni
Gebelik akıntısı normal değil ki balım, sümük gibi uzar da uzar temizle şıpır şıpır akar yine uzar gider öğk yani temizlemeyle falan alakası yok işte uyarildikca gelir leş olur normal akıntı değil yani oral deyince de baya mesafesiz bı iş oluyor, hiç olası değil yani adamalrin çok üstüne gitmemek lazım

Kendisine yaptırıp ta eşi yapmıyorsa nasıl bir sorun yanlış anlamayın merakımdan sordum.

Herşeye bir çözüm vardır diye bakmak lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…