- 14 Ocak 2025
- 30
- 18
- 3
- Konu Sahibi partidevametmeli
-
yok o yapmadan bir kaç sefer ben yaptım onun da yönlendirmesiyleSizden de yapmanizi istemiyorsa sorun yoktur yani, her seferinde vajina yalamak istemeyebilir insan mide bu sonucta temiz de olsa akinti geliyor onlari mi yutup duracak anlatirken icim kalkti.
normalde ben diyodum hamileyiöm yapma diye işte bi anda knedi yapmamaya baslayınca kötü hissettim :)Hamile değil misin sen zaten akıntın falan da artmıştır, mesela eşim istese de ben istemiyorum su an da , istememesi gayet normal bence, hassas bı durum gebelikte cinsellik istemiyordur yani
İlk zamanlarda ikiniz de birbirinize oral yapıyordunuz. Şimdi istemiyor sanırım. Eğer ki kendisine oral yapmanızı istiyor ama o size yapmıyorsa bu bir sorundur. Ama sizden de istemiyorsa, bir sorun fikrini alın.merhaba. 1 yıllık evliyim, eşim oral sekse teşvik etti beni ilk zamanlarda ama şimdi kendisi yapmıyo ama soramadım. normalde neredeyse her yaptıgımızda yalardı. sanırım çok çabuk ıslandıgım için o ıslaklıktan rhaatsız mı oluyo henuz konusmadım ama soracagım. temizlik konusunda problemimiz yok vajina temizliğine önem veren koku vitamin vs aklınıza gelecek her şeyi yaparım ve kıl tüy çıktıgı an alırım zaten çok kıllı bi kadın değilim.
hamileyim başlarda akıntım vardı fazlasyla ben istemedim ama yine de yapardı sonradan yapmayınca soru işaretlwei bıraktı :) yani aslında çok şartdeğil ama işte insan merak ediorİlk zamanlarda ikiniz de birbirinize oral yapıyordunuz. Şimdi istemiyor sanırım. Eğer ki kendisine oral yapmanızı istiyor ama o size yapmıyorsa bu bir sorundur. Ama sizden de istemiyorsa, bir sorun fikrini alın.
Tamm işte ilk zamanlar, şimdi akıntı falan iyice artinca içi kalkmıştır sümük gibi yani normal bu, enfeksiyon falan geçirdin mı gebeliktenormalde ben diyodum hamileyiöm yapma diye işte bi anda knedi yapmamaya baslayınca kötü hissettim :)
Normal durum ,tekrar yeniden isteyecektir her zaman olamsıda sıradanlştırır zaten özel anlarda daha mantıklımerhaba. 1 yıllık evliyim, eşim oral sekse teşvik etti beni ilk zamanlarda ama şimdi kendisi yapmıyo ama soramadım. normalde neredeyse her yaptıgımızda yalardı. sanırım çok çabuk ıslandıgım için o ıslaklıktan rhaatsız mı oluyo henuz konusmadım ama soracagım. temizlik konusunda problemimiz yok vajina temizliğine önem veren koku vitamin vs aklınıza gelecek her şeyi yaparım ve kıl tüy çıktıgı an alırım zaten çok kıllı bi kadın değilim.
Bence de normalleştirmek gerekir, Soru sahibi de hamile zaten, ben bu durumu tek taraflı değerlendirmemek gerektiğini düşünüyorum, akıntılar leş gibi sümük gibi kim ister ki böyle ben de hamileyim mesela dümdüz ilişki bile bı tedirgin ediyor kendime pis geliyor bu durumNormal durum ,tekrar yeniden isteyecektir her zaman olamsıda sıradanlştırır zaten özel anlarda daha mantıklı
O kadar da değil ya hamile kadınları gömme o kadarBence de normalleştirmek gerekir, Soru sahibi de hamile zaten, ben bu durumu tek taraflı değerlendirmemek gerektiğini düşünüyorum, akıntılar leş gibi sümük gibi kim ister ki böyle ben de hamileyim mesela dümdüz ilişki bile bı tedirgin ediyor kendime pis geliyor bu durum
Kız ben de hamileyim gömmek değil tabii ki çok doğal bir süreç ama hani yoğun akıntılı falan ya sümük gibi hiç hoslanmiyorum adam da oraya niye şey yapsın konuşturma şimdi beniO kadar da değil ya hamile kadınları gömme o kadar
İşte bende diyorum ki işini bilen iyi bir çift bunu hisettirmeden karşılıklı yaklaşımla çözümünü bulur bir taraf titizliği ile bir taraf yaklaşma mesafe si ile konuşturma beniKız ben de hamileyim gömmek değil tabii ki çok doğal bir süreç ama hani yoğun akıntılı falan ya sümük gibi hiç hoslanmiyorum adam da oraya niye şey yapsın konuşturma şimdi beni
Gebelik akıntısı normal değil ki balım, sümük gibi uzar da uzar temizle şıpır şıpır akar yine uzar gider öğk yani temizlemeyle falan alakası yok işte uyarildikca gelir leş olur normal akıntı değil yani oral deyince de baya mesafesiz bı iş oluyor, hiç olası değil yani adamalrin çok üstüne gitmemek lazımİşte bende diyorum ki işini bilen iyi bir çift bunu hisettirmeden karşılıklı yaklaşımla çözümünü bulur bir taraf titizliği ile bir taraf yaklaşma mesafe si ile konuşturma beni
Kendisine yaptırıp ta eşi yapmıyorsa nasıl bir sorun yanlış anlamayın merakımdan sordum.İlk zamanlarda ikiniz de birbirinize oral yapıyordunuz. Şimdi istemiyor sanırım. Eğer ki kendisine oral yapmanızı istiyor ama o size yapmıyorsa bu bir sorundur. Ama sizden de istemiyorsa, bir sorun fikrini alın.
Yani kocası bana oral yap diye istekte bulunup konu sahibi olan eşine istediği halde yapmıyorsa, sadece kendi zevkini düşünüyorsa bencilliktir buKendisine yaptırıp ta eşi yapmıyorsa nasıl bir sorun yanlış anlamayın merakımdan sordum.
Anladım öylesi tabiki de bencillik oluyor bazı kadınlar maalesef ki gerçekten yapamıyor.Yani kocası bana oral yap diye istekte bulunup konu sahibi olan eşine istediği halde yapmıyorsa, sadece kendi zevkini düşünüyorsa bencilliktir bu
Herşeye bir çözüm vardır diye bakmak lazımGebelik akıntısı normal değil ki balım, sümük gibi uzar da uzar temizle şıpır şıpır akar yine uzar gider öğk yani temizlemeyle falan alakası yok işte uyarildikca gelir leş olur normal akıntı değil yani oral deyince de baya mesafesiz bı iş oluyor, hiç olası değil yani adamalrin çok üstüne gitmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?