Eşim onu aldattığımı zannediyor, arkadaşım yüzünden evliliğim bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin kendi iradeniz yokmu madem o ortamdan rahatsız oldunuz eşinize msj atıp sizi almasını isteseydiniz demekki sizinde rahatsız olacak bir haliniz yokmuş ki o ortamda alkol alıp oturmaya devam etmişsiniz. Ben de esinizin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim eşinize üzüldüm size değil

Arkadaşınız artniyetli o çok belli, önceden konuşulmasına rağmen eski erkek arkadaşınızıda çağırmış. Hadi diyelim ki çağırmadı da tesadüfen geldiler. En azından sizin istemediğinizi bildiği için haber vermesi gerekirdi. Üstüne üstlük yetmemiş kırık kalp emojisi ile sizi paylaşıyor. Bu arkadaşın her hareketi baştan sona saçmalık ötesi.

Size gelecek olursak, arkadaşlarınızla vakit geçirmek istemiş olabilirsiniz o yüzden gördüğünde dönmemişsindir muhtemelen. Ama en azından eşinize mesaj atıp "normalde erkekler olmayacak diye anlaşmıştık ancak xde gelmiş ve arkadaşım haber vermedi bana. beni gelip alabilir misin?"

Bence eşiniz sizin özellikle sakladığını düşünmüş olabilir. Tam tersi erkek bunu yapsa aynen böyle düşünürdük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…