Sigara çok önemli ama gittiğimiz her doktor bize sigarayı bırakmalı yoksa bir şey olmaz diodu hatta aşılama da yaptık olmadı hemşire çatlatma iğnesi yaparken demişti bana eşin sigara içiyorsa hiç uğraşma önce onu bırakmalıBu kadar büyük bir değişikliğin sebebini bilmiyorum ama eşim de sigara içiyordu ama bıraktı, bırakalı olmuştu baya,spora ağırlık vermişti bir de keçiboynuzu özü içti sadece. Galiba bazı alışkanlıklar düşmesine sebep olmuş. Doktor bir açıklama yaptı mı size
Eşinizin içmek için istekli olmasına çok sevindim gerçekten insanı mutlu eden bir durumNasip başka bir şey diyemiyorum
Demin sizin durumdan eşime bahsettim niye vermiyorsun niye bıraktın artk düzenli ver bana içiçem dedi
Amin canım çok teşekkürlerEşinizin içmek için istekli olmasına çok sevindim gerçekten insanı mutlu eden bir durumsiz de daha hevesli içirirsiniz tez zamanda sonuç almanızı diliyorum
Sanırım düzenli olmak gerçekten fark ettiriyor. Her gün inada bindirip içirmiştim, mızmızlansa da içmişti eşimAyy AllahmmBide bana demez mi neden vermeyi kestin. Dedim sana zorla veriyordum resmen yok sen iftira atıyosn ben hep içmek istemişimdir diyor bence bizde bırakmayalım bu işi düzenli olarak içsinler bizede bi mucize nasip olur
Aynen azim şartSanırım düzenli olmak gerçekten fark ettiriyor. Her gün inada bindirip içirmiştim, mızmızlansa da içmişti eşimnasıl da hemen topu kadına atıyor erkekler
Eşim önceki senelerde sigara kullanıyordu ama sonra ısrarımla bıraktı. Arada alkol tükettiği için beni o korkutmuştu. Ama azaltmıştı. Bunu tüp bebek için tüm merkezler diyor galiba.Biz de araştırmıştık tüp bebek için gitmiştik sigarayı en başta söylüyorlar zaten.Sigara çok önemli ama gittiğimiz her doktor bize sigarayı bırakmalı yoksa bir şey olmaz diodu hatta aşılama da yaptık olmadı hemşire çatlatma iğnesi yaparken demişti bana eşin sigara içiyorsa hiç uğraşma önce onu bırakmalı
İçirme de Kolaylıklar diliyorumAynen azim şarterkek halleri işte
Evet inşallah benimki de bırakır en kısa zamandaEşim önceki senelerde sigara kullanıyordu ama sonra ısrarımla bıraktı. Arada alkol tükettiği için beni o korkutmuştu. Ama azaltmıştı. Bunu tüp bebek için tüm merkezler diyor galiba.Biz de araştırmıştık tüp bebek için gitmiştik sigarayı en başta söylüyorlar zaten.
Benim ki içiyo vermeyince kızıyor aksineAyy AllahmmBide bana demez mi neden vermeyi kestin. Dedim sana zorla veriyordum resmen yok sen iftira atıyosn ben hep içmek istemişimdir diyor bence bizde bırakmayalım bu işi düzenli olarak içsinler bizede bi mucize nasip olur
Benimki de o kıvama geldi şükürBenim ki içiyo vermeyince kızıyor aksine
Yanlıs cıkma ihtimali varmıs onun için tekrar edeceğizBu kadar büyük bir değişikliğin sebebini bilmiyorum ama eşim de sigara içiyordu ama bıraktı, bırakalı olmuştu baya,spora ağırlık vermişti bir de keçiboynuzu özü içti sadece. Galiba bazı alışkanlıklar düşmesine sebep olmuş. Doktor bir açıklama yaptı mı size
Rabbimin hikmeti bitmezBu forumda uzun zamandır farklı bölümlerde bir çok kadının hikayesi ile aydınlandım. Dayanamadım yazmaya başladım.
4 seneye yakındır evliyiz. 2. Seneden sonra korunmayı bırakıp 1 sene de hamile kalamayınca doktora gittik. Benim tüm testlerim normal çıksa da beklemediğimiz şekilde eşimin spermi yok denecek kadar az çıktı. 0.1 yani 100 bin spermi vardı. Normalde en az 16 milyon olmalı dendi. Sonrasında da bir sürü test yaptırdık eşimin başka problemleri daha çıktı. Vücudunda genital bölgede sperm çıkışını engelleyen testis kalsifikasyonu varmış. Normal yolla çocuk sahibi olmanız imkansız, sadece tüp bebek olabilir dediler.
Yaşayanlar bilir çok zor bir süreç. Bu sene sonuna doğru tedavi olmayı ve tüp bebek yapmayı planlıyorduk. Ancak bu ay adetim 8 gün gecikti. Normalde 2 gün bile gecikmez. Ama hep gelir diye bekledim. Uzun süre de gecikince umutsuzca az önce eczaneden test alıp yaptım. Sonuç pozitif. Daha yapar yapmaz 2 çizgi de kıpkırmızı çıktı.
Kulaklarım uğulduyor sonuca inanamıyorum. Acaba yanlış mı gördüm diye defalarca testin başına gittim. Bu olabilir mi gerçekten titriyorum resmen. Böyle bir mucize olabilir mi
Rabbimin hikmeti bitmezgözünüz aydın sağlıkla kucağına almakta nasip olur inş Darısı olmayanların hepsine olsn ins yaşadığın mucize hepsine nasip olsun
[/QUOTE
Gerçekten Allah'tan umut kesilmezmiş❤ dileyen herkesin bu mutluluğu yaşamasını gönülden diliyorum ❤❤Rabbimin hikmeti bitmezgözünüz aydın sağlıkla kucağına almakta nasip olur inş Darısı olmayanların hepsine olsn ins yaşadığın mucize hepsine nasip olsun
Teşekkür ederim amin inşallahRabbim ol desin yeter ki
Nasıl mutlu oldum sizin adınıza. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥
Amin inşallah Rabbim kimseye arattirmasinGerçekten Allah'tan umut kesilmezmiş❤ dileyen herkesin bu mutluluğu yaşamasını gönülden diliyorum ❤❤