Eşim oligospermi ama testim pozitif çıktı şoktayım

Sigara çok önemli ama gittiğimiz her doktor bize sigarayı bırakmalı yoksa bir şey olmaz diodu hatta aşılama da yaptık olmadı hemşire çatlatma iğnesi yaparken demişti bana eşin sigara içiyorsa hiç uğraşma önce onu bırakmalı

Nasip başka bir şey diyemiyorum
Demin sizin durumdan eşime bahsettim niye vermiyorsun niye bıraktın artk düzenli ver bana içiçem dedi
Eşinizin içmek için istekli olmasına çok sevindim gerçekten insanı mutlu eden bir durum siz de daha hevesli içirirsiniz tez zamanda sonuç almanızı diliyorum

Sanırım düzenli olmak gerçekten fark ettiriyor. Her gün inada bindirip içirmiştim, mızmızlansa da içmişti eşim nasıl da hemen topu kadına atıyor erkekler

Eşim önceki senelerde sigara kullanıyordu ama sonra ısrarımla bıraktı. Arada alkol tükettiği için beni o korkutmuştu. Ama azaltmıştı. Bunu tüp bebek için tüm merkezler diyor galiba.Biz de araştırmıştık tüp bebek için gitmiştik sigarayı en başta söylüyorlar zaten.

Evet inşallah benimki de bırakır en kısa zamanda

Benim ki içiyo vermeyince kızıyor aksine

Yanlıs cıkma ihtimali varmıs onun için tekrar edeceğiz

Merhaba kızlar .Benimde eşimin sperm sayısı toplamda 300.000 ile 1 buçuk milyon arası değişiyor .Ve yaklaşık sadece %5 i yerinde hareketli diğerleri hareketsiz .Arada nadiren ileri hızlı çıkıyor tek tük.Eşimin bütün herşeyi normal , genetik testleri vs .Doktor bize keçiboynuzu ve çakşırı yasakladı asla kullanmayın dedi .Yani duruma göre bunları kullanmak gerekiyormuş

Rabbimin hikmeti bitmez gözünüz aydın sağlıkla kucağına almakta nasip olur inş Darısı olmayanların hepsine olsn ins yaşadığın mucize hepsine nasip olsun

Rabbimin hikmeti bitmez gözünüz aydın sağlıkla kucağına almakta nasip olur inş Darısı olmayanların hepsine olsn ins yaşadığın mucize hepsine nasip olsun
[/QUOTE
Gerçekten Allah'tan umut kesilmezmiş❤ dileyen herkesin bu mutluluğu yaşamasını gönülden diliyorum ❤❤

Rabbim ol desin yeter ki
Nasıl mutlu oldum sizin adınıza. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…