Eşim oligospermi ama testim pozitif çıktı şoktayım

İnanamıyorum ciddi misiniz
Gerçekten 100 bin Spermle mi gebe kaldınız.
Bizim de 2 ay önce ki sayımız 24 milyonken dün tekrar test yaptık 100 bin çıktı bu kadar düşecek kadar ne oldu bilmiyorum ama bana umut oldunuz..

Benim eşim de ağır oligoastenoozospermi, Sayı 100 bin. Bir şey kullandınız mı

Evet gerçekten bu sperm sayısıyla hamile kaldım ben de inanamıştım sizin gibi. Doktora da gittik kalp atışı oluştu. Bize çaresi yok artmaz demişlerdi ama burda forumda görüp keçi boynuzu özü alıp eşime içirdim korona döneminde sadece 2 ay. Sayı arttı mı artmadı bilmiyorum ama sadece denemiştik. Belki de onun etkisi olmuş olabilir. Size umut olduğuma sevindim buraya yazma amacım da buydu. Çünkü ilk öğrendiğimde buradaki kadınların her yazdığı umut olmuştu ❤

Ya inanamıyorum Ya Rabbim ne kadar büyük
Bizim birinci test iyiydi, ikincisi kötü çıktı. Çok stresli bi zamanda yaptı testi belki yanlıstir bzm

Benim eşim de ağır oligoastenoozospermi, Sayı 100 bin. Bir şey kullandınız mı
Eşimde testis kalsifikasyonu vardı ayrıca. Doktor düzelmeyeceğini ve tedavisinin olmadığını tek çarenin tüp bebek olduğunu söylemişti.çocukluktan Kalıcı bir hasar olduğunu belirtmişti. Ben umutsuz bir şekilde eşime keçi boynuzu özü içirdim 2 ay. Her gün 1 kaşık olacak şekilde. Başka da hiçbir şey kullanmadı eşim.

Ya inanamıyorum Ya Rabbim ne kadar büyük
Bizim birinci test iyiydi, ikincisi kötü çıktı. Çok stresli bi zamanda yaptı testi belki yanlıstir bzm
Bizde de doktor ilki çok düşük çıkınca testi tekrarlamıştı ama yine sonuç 0.1 çıkmıştı. Araştırınca öğrendim ki vücut 2 ayda kendini yeniliyormuş aynı zamanda sperm sayısı da 2 ayda yenileniyormuş.

Öncelikle adınıza çok sevindim Rabbim en hayırlı sağlıklı şekilde kucağınıza Almayı nasip etsin Bizede sayı 5 milyon normal yoldan imkansız dediler. Bende 1 ay eşime keçi boynuzu yedirdim her gün 2 kaşık sonra da amaann ne olacak diyip bıraktım bunu okuyunca keşke bırakmayıp devam etseymişim dedim yaa

Amin çok teşekkür ederim❤. Aslında başta keçiboynuzunun kendisini alıp aynı yazdıkları gibi kırıp kaynatıp içirmiştim eşime ama içmemek için mızmızlanıyordu tadı kötü diyordu. Bir ara ben de nasıl olsa işe yaramaz diye bıraktım. Bir de doktorlar sadece tüp bebek deyince de hevesim kaçmıştı. Bir gün aktarda keçiboynuzu özü gördüm hadi dedim alayım bari uğraşıp durmam direkt kaşıkla içiririm eşime, o içmezse ben içerim kansızlığa da iyi geliyor diye düşündüm. Sonra eşime her gün unutmadan içirdim, ben elimle götürmesem kendi içmezdi ama yine de içti. Başka hiçbir şey kullanmadığımız için sadece buna yordum ben ama gerçek nedir bilmiyorum.

Bizde aktardan keçi boynuzu özü aldık hatta eşim kendi aldı sonra oda zorla içirsem içerdi yoksa içmezdi ve aynen dediğiniz gibi bende tek çare tüp bebek dedikleri için hemen pes ettim bir kaşıkla ne olacak demiştim ama demez olaydım neyse nasip böyleymiş demek ama banada umut oldunuz çok teşekkürler

Sanırım pes etmemek gerekiyor belki 1-2ay denerseniz olumlu sonuç alabilirsiniz, umarım öyle olur. Öylesine denemiştim ama iyi ki denemişim dedim olunca bir de o ay yumurtlama testi yapıp günü bulup 3 günü de değerlendirmiştik. Her şey denk geldi sanırım

Gerçekten mucize gibi ya

Bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum bi yandan. Geçen ay 24 milyon olan Spermler 100 bin çıktı bu ay, bilemedim yani.. Stres, kahve, sigara, yorgunluk etki etmis olabilir. Biz keçi boynuzu kürü kullanmıştık, özünü mü alsam acaba

Nasip başka bir şey diyemiyorum
Demin sizin durumdan eşime bahsettim niye vermiyorsun niye bıraktın artk düzenli ver bana içiçem dedi

Bu kadar büyük bir değişikliğin sebebini bilmiyorum ama eşim de sigara içiyordu ama bıraktı, bırakalı olmuştu baya,spora ağırlık vermişti bir de keçiboynuzu özü içti sadece. Galiba bazı alışkanlıklar düşmesine sebep olmuş. Doktor bir açıklama yaptı mı size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…