Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ olun inşallah öyle olurİnşallah çok teşekkür ederim Kan testini verince bizi de haberdar et , inşallah herşey çok güzel ilerleyecek
Bir ara dünyaya küşmüştüm ama çok doğru demişsiniz Allahtan ümit kesilmiyormuş❤Allahtan ümit kesilmiyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah umut doldum ben de
Allah razi olsun canim benim insallah hamileligin saglikla devam ederAllah çaresini verir umarım. Bu süreçler çok zor biliyorum. Haberi alalı 1 sene oldu yıkılmıştık resmen. Size dua edicem bu ara çok esma okuyorum.sizin niyetinize de okuycam❤
İnanamıyorum ciddi misinizBu forumda uzun zamandır farklı bölümlerde bir çok kadının hikayesi ile aydınlandım. Dayanamadım yazmaya başladım.
4 seneye yakındır evliyiz. 2. Seneden sonra korunmayı bırakıp 1 sene de hamile kalamayınca doktora gittik. Benim tüm testlerim normal çıksa da beklemediğimiz şekilde eşimin spermi yok denecek kadar az çıktı. 0.1 yani 100 bin spermi vardı. Normalde en az 16 milyon olmalı dendi. Sonrasında da bir sürü test yaptırdık eşimin başka problemleri daha çıktı. Vücudunda genital bölgede sperm çıkışını engelleyen testis kalsifikasyonu varmış. Normal yolla çocuk sahibi olmanız imkansız, sadece tüp bebek olabilir dediler.
Yaşayanlar bilir çok zor bir süreç. Bu sene sonuna doğru tedavi olmayı ve tüp bebek yapmayı planlıyorduk. Ancak bu ay adetim 8 gün gecikti. Normalde 2 gün bile gecikmez. Ama hep gelir diye bekledim. Uzun süre de gecikince umutsuzca az önce eczaneden test alıp yaptım. Sonuç pozitif. Daha yapar yapmaz 2 çizgi de kıpkırmızı çıktı.
Kulaklarım uğulduyor sonuca inanamıyorum. Acaba yanlış mı gördüm diye defalarca testin başına gittim. Bu olabilir mi gerçekten titriyorum resmen. Böyle bir mucize olabilir mi
Benim eşim de ağır oligoastenoozospermi, Sayı 100 bin. Bir şey kullandınız mıBu forumda uzun zamandır farklı bölümlerde bir çok kadının hikayesi ile aydınlandım. Dayanamadım yazmaya başladım.
4 seneye yakındır evliyiz. 2. Seneden sonra korunmayı bırakıp 1 sene de hamile kalamayınca doktora gittik. Benim tüm testlerim normal çıksa da beklemediğimiz şekilde eşimin spermi yok denecek kadar az çıktı. 0.1 yani 100 bin spermi vardı. Normalde en az 16 milyon olmalı dendi. Sonrasında da bir sürü test yaptırdık eşimin başka problemleri daha çıktı. Vücudunda genital bölgede sperm çıkışını engelleyen testis kalsifikasyonu varmış. Normal yolla çocuk sahibi olmanız imkansız, sadece tüp bebek olabilir dediler.
Yaşayanlar bilir çok zor bir süreç. Bu sene sonuna doğru tedavi olmayı ve tüp bebek yapmayı planlıyorduk. Ancak bu ay adetim 8 gün gecikti. Normalde 2 gün bile gecikmez. Ama hep gelir diye bekledim. Uzun süre de gecikince umutsuzca az önce eczaneden test alıp yaptım. Sonuç pozitif. Daha yapar yapmaz 2 çizgi de kıpkırmızı çıktı.
Kulaklarım uğulduyor sonuca inanamıyorum. Acaba yanlış mı gördüm diye defalarca testin başına gittim. Bu olabilir mi gerçekten titriyorum resmen. Böyle bir mucize olabilir mi
Evet gerçekten bu sperm sayısıyla hamile kaldım ben de inanamıştım sizin gibi. Doktora da gittik kalp atışı oluştu. Bize çaresi yok artmaz demişlerdi ama burda forumda görüp keçi boynuzu özü alıp eşime içirdim korona döneminde sadece 2 ay. Sayı arttı mı artmadı bilmiyorum ama sadece denemiştik. Belki de onun etkisi olmuş olabilir. Size umut olduğuma sevindim buraya yazma amacım da buydu. Çünkü ilk öğrendiğimde buradaki kadınların her yazdığı umut olmuştu ❤İnanamıyorum ciddi misiniz
Gerçekten 100 bin Spermle mi gebe kaldınız.
Bizim de 2 ay önce ki sayımız 24 milyonken dün tekrar test yaptık 100 bin çıktı bu kadar düşecek kadar ne oldu bilmiyorum ama bana umut oldunuz.. ❤❤❤❤❤
Ya inanamıyorum Ya Rabbim ne kadar büyükEvet gerçekten bu sperm sayısıyla hamile kaldım ben de inanamıştım sizin gibi. Doktora da gittik kalp atışı oluştu. Bize çaresi yok artmaz demişlerdi ama burda forumda görüp keçi boynuzu özü alıp eşime içirdim korona döneminde sadece 2 ay. Sayı arttı mı artmadı bilmiyorum ama sadece denemiştik. Belki de onun etkisi olmuş olabilir. Size umut olduğuma sevindim buraya yazma amacım da buydu. Çünkü ilk öğrendiğimde buradaki kadınların her yazdığı umut olmuştu ❤
Eşimde testis kalsifikasyonu vardı ayrıca. Doktor düzelmeyeceğini ve tedavisinin olmadığını tek çarenin tüp bebek olduğunu söylemişti.çocukluktan Kalıcı bir hasar olduğunu belirtmişti. Ben umutsuz bir şekilde eşime keçi boynuzu özü içirdim 2 ay. Her gün 1 kaşık olacak şekilde. Başka da hiçbir şey kullanmadı eşim.Benim eşim de ağır oligoastenoozospermi, Sayı 100 bin. Bir şey kullandınız mı
Bizde de doktor ilki çok düşük çıkınca testi tekrarlamıştı ama yine sonuç 0.1 çıkmıştı. Araştırınca öğrendim ki vücut 2 ayda kendini yeniliyormuş aynı zamanda sperm sayısı da 2 ayda yenileniyormuş.Ya inanamıyorum Ya Rabbim ne kadar büyük
Bizim birinci test iyiydi, ikincisi kötü çıktı. Çok stresli bi zamanda yaptı testi belki yanlıstir bzm
Öncelikle adınıza çok sevindim Rabbim en hayırlı sağlıklı şekilde kucağınıza Almayı nasip etsin Bizede sayı 5 milyon normal yoldan imkansız dediler. Bende 1 ay eşime keçi boynuzu yedirdim her gün 2 kaşık sonra da amaann ne olacak diyip bıraktım bunu okuyunca keşke bırakmayıp devam etseymişim dedim yaaEşimde testis kalsifikasyonu vardı ayrıca. Doktor düzelmeyeceğini ve tedavisinin olmadığını tek çarenin tüp bebek olduğunu söylemişti.çocukluktan Kalıcı bir hasar olduğunu belirtmişti. Ben umutsuz bir şekilde eşime keçi boynuzu özü içirdim 2 ay. Her gün 1 kaşık olacak şekilde. Başka da hiçbir şey kullanmadı eşim.
Amin çok teşekkür ederim❤. Aslında başta keçiboynuzunun kendisini alıp aynı yazdıkları gibi kırıp kaynatıp içirmiştim eşime ama içmemek için mızmızlanıyordu tadı kötü diyordu. Bir ara ben de nasıl olsa işe yaramaz diye bıraktım. Bir de doktorlar sadece tüp bebek deyince de hevesim kaçmıştı. Bir gün aktarda keçiboynuzu özü gördüm hadi dedim alayım bari uğraşıp durmam direkt kaşıkla içiririm eşime, o içmezse ben içerim kansızlığa da iyi geliyor diye düşündüm. Sonra eşime her gün unutmadan içirdim, ben elimle götürmesem kendi içmezdi ama yine de içti. Başka hiçbir şey kullanmadığımız için sadece buna yordum ben ama gerçek nedir bilmiyorum.Öncelikle adınıza çok sevindim Rabbim en hayırlı sağlıklı şekilde kucağınıza Almayı nasip etsin Bizede sayı 5 milyon normal yoldan imkansız dediler. Bende 1 ay eşime keçi boynuzu yedirdim her gün 2 kaşık sonra da amaann ne olacak diyip bıraktım bunu okuyunca keşke bırakmayıp devam etseymişim dedim yaa
Bizde aktardan keçi boynuzu özü aldık hatta eşim kendi aldı sonra oda zorla içirsem içerdi yoksa içmezdi ve aynen dediğiniz gibi bende tek çare tüp bebek dedikleri için hemen pes ettim bir kaşıkla ne olacak demiştim ama demez olaydım neyse nasip böyleymiş demek ama banada umut oldunuz çok teşekkürlerAmin çok teşekkür ederim❤. Aslında başta keçiboynuzunun kendisini alıp aynı yazdıkları gibi kırıp kaynatıp içirmiştim eşime ama içmemek için mızmızlanıyordu tadı kötü diyordu. Bir ara ben de nasıl olsa işe yaramaz diye bıraktım. Bir de doktorlar sadece tüp bebek deyince de hevesim kaçmıştı. Bir gün aktarda keçiboynuzu özü gördüm hadi dedim alayım bari uğraşıp durmam direkt kaşıkla içiririm eşime, o içmezse ben içerim kansızlığa da iyi geliyor diye düşündüm. Sonra eşime her gün unutmadan içirdim, ben elimle götürmesem kendi içmezdi ama yine de içti. Başka hiçbir şey kullanmadığımız için sadece buna yordum ben ama gerçek nedir bilmiyorum.
Sanırım pes etmemek gerekiyor belki 1-2ay denerseniz olumlu sonuç alabilirsiniz, umarım öyle olur. Öylesine denemiştim ama iyi ki denemişim dedim olunca bir de o ay yumurtlama testi yapıp günü bulup 3 günü de değerlendirmiştik. Her şey denk geldi sanırımBizde aktardan keçi boynuzu özü aldık hatta eşim kendi aldı sonra oda zorla içirsem içerdi yoksa içmezdi ve aynen dediğiniz gibi bende tek çare tüp bebek dedikleri için hemen pes ettim bir kaşıkla ne olacak demiştim ama demez olaydım neyse nasip böyleymiş demek ama banada umut oldunuz çok teşekkürler
Gerçekten mucize gibi yaEşimde testis kalsifikasyonu vardı ayrıca. Doktor düzelmeyeceğini ve tedavisinin olmadığını tek çarenin tüp bebek olduğunu söylemişti.çocukluktan Kalıcı bir hasar olduğunu belirtmişti. Ben umutsuz bir şekilde eşime keçi boynuzu özü içirdim 2 ay. Her gün 1 kaşık olacak şekilde. Başka da hiçbir şey kullanmadı eşim.
Bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum bi yandan. Geçen ay 24 milyon olan Spermler 100 bin çıktı bu ay, bilemedim yani.. Stres, kahve, sigara, yorgunluk etki etmis olabilir. Biz keçi boynuzu kürü kullanmıştık, özünü mü alsam acabaSanırım pes etmemek gerekiyor belki 1-2ay denerseniz olumlu sonuç alabilirsiniz, umarım öyle olur. Öylesine denemiştim ama iyi ki denemişim dedim olunca bir de o ay yumurtlama testi yapıp günü bulup 3 günü de değerlendirmiştik. Her şey denk geldi sanırım
Nasip başka bir şey diyemiyorumSanırım pes etmemek gerekiyor belki 1-2ay denerseniz olumlu sonuç alabilirsiniz, umarım öyle olur. Öylesine denemiştim ama iyi ki denemişim dedim olunca bir de o ay yumurtlama testi yapıp günü bulup 3 günü de değerlendirmiştik. Her şey denk geldi sanırım
AhahhahahaNasip başka bir şey diyemiyorum
Demin sizin durumdan eşime bahsettim niye vermiyorsun niye bıraktın artk düzenli ver bana içiçem dedi
Bu kadar büyük bir değişikliğin sebebini bilmiyorum ama eşim de sigara içiyordu ama bıraktı, bırakalı olmuştu baya,spora ağırlık vermişti bir de keçiboynuzu özü içti sadece. Galiba bazı alışkanlıklar düşmesine sebep olmuş. Doktor bir açıklama yaptı mı sizeBende kullanmak istiyorum ama korkuyorum bi yandan. Geçen ay 24 milyon olan Spermler 100 bin çıktı bu ay, bilemedim yani.. Stres, kahve, sigara, yorgunluk etki etmis olabilir. Biz keçi boynuzu kürü kullanmıştık, özünü mü alsam acaba
Ayy Allahmm Bide bana demez mi neden vermeyi kestin. Dedim sana zorla veriyordum resmen yok sen iftira atıyosn ben hep içmek istemişimdir diyor bence bizde bırakmayalım bu işi düzenli olarak içsinler bizede bi mucize nasip olurAhahhahaha
Ya benim eşim de aynı böyle ya