eşim öğretmen eczacılık için tekrar ders çalışıyor

ceren26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
493
73
118
kızlar eşim 6 senelik öğretmen ve eczacı olmak istiyor.onu tanıdıgım günden beri hep solerdi öğretmenliği sevmiyorum diye.bu sene dersaneye başladı hafta sonlar.sabah okula gidiyo akşamları sürekli ders çalışıyo.ben hep yalnız kalıyorum ama umrumda degil hayallerinin peşinde koş dedim ona.bu şekilde tekrar giren ve başarılı olan varmı aranızdaherkes ne öss si bu yaştan sonra çocuk yapın diyip duruyo bize.

canım bugün ben de aynı kararı verdim biliyo musun. 1. sınıf okutuyorum,okulda cıldırmanın eşiğine geldim bugün hatta cıldırdım diyebilirim. eve gelip saatlerce ağladıktan sonra mesleği bırakmaya karar verdim. zaten uzun zamandır aklımdaydı. gercekten hiç zevk alarak yapmıyorum. össye giricem ben de,ama ben brans değiştirmek için giricem. yeterki ufak cocuklarla ugrasmıyım. türkce öğrt yazıcam.insallah esin de ben de bu cileden kurtuluruz.

sevmediği meslekle uğraşmak sevilmleyen biriyle evlenmek gibidir heralde düşünsenize? ...eğer mutlu değilse destekle...eşimin arkadaşı sağlık memuru iken psikoloji bölümünü kazandı hem okuyup hem çalışcak okulu bitince istediği meslekle uğraşcak..neden olmasın????

ben misafirliklerle 3 çocuk sesine grültüsüne yaramazlığına tahammül edemiyorum öğretmenler iyi dayanıyor helede zamane çocukları bi acayip mutasyona uğramış gibi çoğu büyük insan gibi sinirlnip yetişkin tavırlarıyla çemkirmeler flnn ıyyyyy ALLAH kolaylık versin öğretmenlerimize:)

Bir gazete haberinde okumuştum. Bir emekli öğretmen kızı ile birlikte tıp fak. okumuş ve doktor olmuş hem de emekli olduktan sonra:)

İnsan bazen yaptığı işten gerçekten çok nefret edebiliyor. Eşiniz de bir gün içinde size ayırdığı zamandan fazla işi ile birlikte. Eşinizin azmi takdir edilesi doğrusu. Siz de destek olun.

Son düzenleme:
Ben de öğretmenim bu sene bıraktım öğretmenliği şimdi başka işlere bakıyorum

Okusam mı diye çok düşündüm de göze alamadım onca seneyi

O yüzden gene özel sektörden devam etmeyi düşünüyorum

Özellikle avukat olanların sayısı fazla diye biliyorum.
Bence de hiç müdahale etme. İnşallah kazanır...

CANIM BENnde birinci sınıf okutuyorum kafa mafa kalmıyo.ama bende çalışacak yürek yok.tembelim biraz ama inşallah eşim kazanır

teşekkür ederim kızlar umarım herkes hayallerine kavuşur:)

Son düzenleme:
dilerim herkes mutlu olduğu işe kavuşur..
sevmeden yapılmamalı zaten öğretmenlik, insanlar hatta genç insanlar emanet ediliyo.
sevmiyosanız bi şekilde etkiliyo..
bence doğru kararı vermiş eşin, desteklemelisin..

devlet işi olsun diye öğretmen oluyo herkes ama mesleği düşünmeden seçiyolar..
keşke en baştan doğru seçilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…