Bir doktora gidin eşin de sen de çocuk için gerekli tahlilleri yaptırın sorun yoksa biraz daha erteleyebilşrsinizeşimde bende farklı kamu kurumlarında çalışıyoruz, ben 25 yaşındayım eşim 27 yaşında 1 yıllık evliyiz. ilk bakışta yeni evliyiz belki şartlar daha iyi hale gelebilir diye düşünebilirsiniz fakat bu benim içimdeki çoçuk sahibi olma isteğini erteleyemiyor..okadar çok çocuk sahibi olmak istiyorumki arkadaşlarımın çocuklarını severken kucağımdan bırakmak istemiyorum. yani neden anlayamıyorum bunu ona açıkça da söyledim çocuğumuz nezaman olacak diye sordum düşünceli bir şekilde içini çekti ama cevap vermedi Maddi olarak büyük bir sıkıntımız yok çok şükür zaten evimizde kendimizin. herşey vaktinde güzel değilmi şimdi düşünsek belki hemen olmayacak belki tedavi olmak zorunda kalıcaz artık günümüzde hemen hemen herkes tedavi görmek zorunda kalıyor bunun için.kendini hazır hissedip hissetmediğini anlamaya çalışıyorum çocukları çok seviyor genel olarak ama neden istemediğini anlayamıyorum, istemiyorum da demiyor istiyorum da demiyor...ben baskı da yapmak istemiyorum bu konuda bir kez açıkça söyledim ondan sonra dile getirmedim ama çok istiyorum ..
bende zaman vermeyi seçtim zaten birdaha açmadım bu konuyu onu bu fikirden soğutmamak için. hattan tatile gitmeyi teklif ettim kısa bir süre önce onada gitmek istemedi sonra gideriz falan diye erteledi. ben çocuk sahibi olupta evimde oturup sabahtan akşama kadarda çocuk bakayım diye düşünmüuorum zaten hatta sık sık dışarı çıkmak isterim gezmeyi eğlenmeyi severim ama....heralde psikolojik olarak bir açıklaması vardır diye düşünüyorum şimdiki düşünceme göre tam anlamıyla bir hazır olamama durumu. belki çocuğumuz olmayacak. belki seneler sonra olacak. bununla ilgilide bir şüphem var aslında eşim evlenmeden önce varikoselden ameliyat olmuş. duyduğuma göre erkekte üreme konusunda problem yaratabilecek bir hastalıkmış acaba bundan mı çekiniyor bilmiyorumki. açıkça bi anlatsaydı.. sohbet ederken zarf atıyordum evlenmeden önce ama oda istekliymiş gibi konuşuyordu yani dediğim gibi seviyor aslında çocukları..
bende zaman vermeyi seçtim zaten birdaha açmadım bu konuyu onu bu fikirden soğutmamak için. hattan tatile gitmeyi teklif ettim kısa bir süre önce onada gitmek istemedi sonra gideriz falan diye erteledi. ben çocuk sahibi olupta evimde oturup sabahtan akşama kadarda çocuk bakayım diye düşünmüuorum zaten hatta sık sık dışarı çıkmak isterim gezmeyi eğlenmeyi severim ama....heralde psikolojik olarak bir açıklaması vardır diye düşünüyorum şimdiki düşünceme göre tam anlamıyla bir hazır olamama durumu. belki çocuğumuz olmayacak. belki seneler sonra olacak. bununla ilgilide bir şüphem var aslında eşim evlenmeden önce varikoselden ameliyat olmuş. duyduğuma göre erkekte üreme konusunda problem yaratabilecek bir hastalıkmış acaba bundan mı çekiniyor bilmiyorumki. açıkça bi anlatsaydı.. sohbet ederken zarf atıyordum evlenmeden önce ama oda istekliymiş gibi konuşuyordu yani dediğim gibi seviyor aslında çocukları..
Çocukları çok sevmek çocuk yapmaya hazır olmak anlamına gelmez.
1 sene ne ki önce bir evliliğinizi oturtun.
çocukları uzaktan sevmek yada kucağıma alıp sevmekten bahsetmiyorum ben öğretmenim okul öncesi çocuklarada ilköğretim çocuklarınada öğretmenlik yaptım.