Kocanızın evlenir evlenmezki beklentisinin çocuk olmamasından kaynaklanıyordur belki.eşimde bende farklı kamu kurumlarında çalışıyoruz, ben 25 yaşındayım eşim 27 yaşında 1 yıllık evliyiz. ilk bakışta yeni evliyiz belki şartlar daha iyi hale gelebilir diye düşünebilirsiniz fakat bu benim içimdeki çoçuk sahibi olma isteğini erteleyemiyor..okadar çok çocuk sahibi olmak istiyorumki arkadaşlarımın çocuklarını severken kucağımdan bırakmak istemiyorum. yani neden anlayamıyorum bunu ona açıkça da söyledim çocuğumuz nezaman olacak diye sordum düşünceli bir şekilde içini çekti ama cevap vermedi Maddi olarak büyük bir sıkıntımız yok çok şükür zaten evimizde kendimizin. herşey vaktinde güzel değilmi şimdi düşünsek belki hemen olmayacak belki tedavi olmak zorunda kalıcaz artık günümüzde hemen hemen herkes tedavi görmek zorunda kalıyor bunun için.kendini hazır hissedip hissetmediğini anlamaya çalışıyorum çocukları çok seviyor genel olarak ama neden istemediğini anlayamıyorum, istemiyorum da demiyor istiyorum da demiyor...ben baskı da yapmak istemiyorum bu konuda bir kez açıkça söyledim ondan sonra dile getirmedim ama çok istiyorum ..
eşimde bende farklı kamu kurumlarında çalışıyoruz, ben 25 yaşındayım eşim 27 yaşında 1 yıllık evliyiz. ilk bakışta yeni evliyiz belki şartlar daha iyi hale gelebilir diye düşünebilirsiniz fakat bu benim içimdeki çoçuk sahibi olma isteğini erteleyemiyor..okadar çok çocuk sahibi olmak istiyorumki arkadaşlarımın çocuklarını severken kucağımdan bırakmak istemiyorum. yani neden anlayamıyorum bunu ona açıkça da söyledim çocuğumuz nezaman olacak diye sordum düşünceli bir şekilde içini çekti ama cevap vermedi Maddi olarak büyük bir sıkıntımız yok çok şükür zaten evimizde kendimizin. herşey vaktinde güzel değilmi şimdi düşünsek belki hemen olmayacak belki tedavi olmak zorunda kalıcaz artık günümüzde hemen hemen herkes tedavi görmek zorunda kalıyor bunun için.kendini hazır hissedip hissetmediğini anlamaya çalışıyorum çocukları çok seviyor genel olarak ama neden istemediğini anlayamıyorum, istemiyorum da demiyor istiyorum da demiyor...ben baskı da yapmak istemiyorum bu konuda bir kez açıkça söyledim ondan sonra dile getirmedim ama çok istiyorum ..
bence evlenmeden konuşmalıydınız her insan çocuk sahibi olmayı istemiyor ya da hazır hissetmiyoreşimde bende farklı kamu kurumlarında çalışıyoruz, ben 25 yaşındayım eşim 27 yaşında 1 yıllık evliyiz. ilk bakışta yeni evliyiz belki şartlar daha iyi hale gelebilir diye düşünebilirsiniz fakat bu benim içimdeki çoçuk sahibi olma isteğini erteleyemiyor..okadar çok çocuk sahibi olmak istiyorumki arkadaşlarımın çocuklarını severken kucağımdan bırakmak istemiyorum. yani neden anlayamıyorum bunu ona açıkça da söyledim çocuğumuz nezaman olacak diye sordum düşünceli bir şekilde içini çekti ama cevap vermedi Maddi olarak büyük bir sıkıntımız yok çok şükür zaten evimizde kendimizin. herşey vaktinde güzel değilmi şimdi düşünsek belki hemen olmayacak belki tedavi olmak zorunda kalıcaz artık günümüzde hemen hemen herkes tedavi görmek zorunda kalıyor bunun için.kendini hazır hissedip hissetmediğini anlamaya çalışıyorum çocukları çok seviyor genel olarak ama neden istemediğini anlayamıyorum, istemiyorum da demiyor istiyorum da demiyor...ben baskı da yapmak istemiyorum bu konuda bir kez açıkça söyledim ondan sonra dile getirmedim ama çok istiyorum ..