eşim neden benden fazla başkasıyla konuşuyor:(

kendmi ifade ediyorum ama kilolu olduğum için her istediğim üstüme olmuyo alamıyorum falan derken bunalıma giriyorum stres yapıorum

yeni doğmuş bebek ve yeni anne olmuş bir kadın ilişkisi istiyorsunuz...bu pek özgüven eksikliği değil, patlaması gibi geldi bana.

Kocan evde de mi makyaj yapmana izin vermiyor, kilo verip evde süslenmek eşine hoş görünmek senin elinde.

Egonuz fazla yüksek beklentileriniz de egonuzdan ben sadece herkes benimle ilgilensin yok böyle dünya ne kadarinsanlardan az beklentileriniz olursa okadar mutlu yaşarsınız

tabiki sağlınız için kilo verin o başka bişey.ama siz kilo versenizde aynı duygular içine girersiniz gibi. hep bana hep bana diyorsunuz.evlendiniz diye herşeyi sizinle yapmak zorunda her dakka sizinle ilgenmek zorunda değilki bu şekilde hareket eder ve sürekli bunu eşinize söylerseniz sizden daha çok uzaklaşır.bence duygularınıza hakim olun biraz.sizi sevmiş kaçırmış evlenmişsiniz hayatının merkezi zaten sizsiniz bırakında adam nefes alsın.

eşiniz neden makyaj yapmanıza izin vermiyor,ve siz neden eşinizin pasifleştirdiği bir kadın olmayı tercih ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…