kendmi ifade ediyorum ama kilolu olduğum için her istediğim üstüme olmuyo alamıyorum falan derken bunalıma giriyorum stres yapıorumcanım sen zaten spor makyaj vs yaparsan " eşim hep beni anlatsın sadece ben olayım vs vs " diye kimseyi kıskanmassın ya da eşini kıskanmassın zaten en az onlar kadar zayıf ve bakımlı olursan bir de kendini çok iyi ifa de edebiliyorsan hiç takmassın kafana.
ya ben aşırı kıskanç biriyim eşimi çok kıskanıyorum ama bnun neden biraz kilo almam ve eskisi gibi makyaj falan yapmamam yani artık özgüvenimi yitirdim
kocamın facesine giriyorum arada giriyorum işte orada sadece eltimle mesajlaşmış kız olarak ama ondan dahi kıskanıyorum erkek dahi olsa benden daha çok biriyle konuştuğunda çok sinirleniyorum falan neden böyle yaptığımı bilmiyorum mesela sadece bnmle ilgilensin hiç bensiz dışarı çıkmasın sadece benmle vakit geçirsin nereye giderse bni de götürsün istiyorum herkese bnden bahsetsin bnden başka konuşacak konusu olmasın istiyorum neden böyle oluyor bilmiorum bnları olnunla konuştuğumda bni ters anlıyo ve kalbmi kırıyo ne yapacağımı bilmiyoru(
tabiki sağlınız için kilo verin o başka bişey.ama siz kilo versenizde aynı duygular içine girersiniz gibi. hep bana hep bana diyorsunuz.evlendiniz diye herşeyi sizinle yapmak zorunda her dakka sizinle ilgenmek zorunda değilki bu şekilde hareket eder ve sürekli bunu eşinize söylerseniz sizden daha çok uzaklaşır.bence duygularınıza hakim olun biraz.sizi sevmiş kaçırmış evlenmişsiniz hayatının merkezi zaten sizsiniz bırakında adam nefes alsın.ya ben aşırı kıskanç biriyim eşimi çok kıskanıyorum ama bnun neden biraz kilo almam ve eskisi gibi makyaj falan yapmamam yani artık özgüvenimi yitirdim
kocamın facesine giriyorum arada giriyorum işte orada sadece eltimle mesajlaşmış kız olarak ama ondan dahi kıskanıyorum erkek dahi olsa benden daha çok biriyle konuştuğunda çok sinirleniyorum falan neden böyle yaptığımı bilmiyorum mesela sadece bnmle ilgilensin hiç bensiz dışarı çıkmasın sadece benmle vakit geçirsin nereye giderse bni de götürsün istiyorum herkese bnden bahsetsin bnden başka konuşacak konusu olmasın istiyorum neden böyle oluyor bilmiorum bnları olnunla konuştuğumda bni ters anlıyo ve kalbmi kırıyo ne yapacağımı bilmiyoru(