makyaj yapmamamın nedeni eşim o izin vermiyor ama kilo veremiyorum evlendiğmden beri çok stresliyim bu yüzden çok kilo alıyorum ve veremiyorum spor denedim diyet denedim ama olmuyor stresli bir evlenme süreci geçirdim yani kaçarak evlendim eşimin annesiyle problemlerim falan var yani hiç stres eksik olmuyoKilonuz, bakımsızlığınız yüzünden özgüveninizi yitirmişsiniz o yüzden böyle düşünüyorsunuzdur. Cevabım ise çok basit lütfen diyet ve spor yapın biraz bakımlı olun. Üzgünüm ama hem kilo aldım , makyaj yapmıyorum diyip üzlünce bir anlamı olmuyor
canım spora gidersen zayıflarsan bakımlı olursan eşin seni daha çok severya ben aşırı kıskanç biriyim eşimi çok kıskanıyorum ama bnun neden biraz kilo almam ve eskisi gibi makyaj falan yapmamam yani artık özgüvenimi yitirdim
kocamın facesine giriyorum arada giriyorum işte orada sadece eltimle mesajlaşmış kız olarak ama ondan dahi kıskanıyorum erkek dahi olsa benden daha çok biriyle konuştuğunda çok sinirleniyorum falan neden böyle yaptığımı bilmiyorum mesela sadece bnmle ilgilensin hiç bensiz dışarı çıkmasın sadece benmle vakit geçirsin nereye giderse bni de götürsün istiyorum herkese bnden bahsetsin bnden başka konuşacak konusu olmasın istiyorum neden böyle oluyor bilmiorum bnları olnunla konuştuğumda bni ters anlıyo ve kalbmi kırıyo ne yapacağımı bilmiyoru(
Kötü olarak söylemiyorum yanlış anlamayın ama bence psikolojik olarak kafanıza bu şekilde yerleştirmeyin eşiniz sizi her halinizle sevmeli kilonuz fazlaysa da vermeniz için yardım etmeli diye düşünüyorum. Yani daha bakımlı güzel olursam kocam daha çok sever diye düşünmemelisiniz bence :)canım spora gidersen zayıflarsan bakımlı olursan eşin seni daha çok sever
dediğin gibi belkide kendi özel alanım olmadığı içindir çünkü evlendikten sonra arkadaşlarımdan uzaklaştım ailemden uzaklaştım falan yanlız kalıyorum ve bu yanlızlığımı tek gideren kişi eşim bu yüzden belkide böyleDünyanın kendi etrafında dönmesini isteyen insanlar mutsuzluğa mahkumdur, çünkü hiç bir zaman o dünya kendi etraflarında dönmez..
Senin yapacağın ilk iş, kendine güvenmek. Bu makyajla elbiseyle falan olmaz, içsel bişey.
Bi de eşinle konuşabileceğiniz ortak konular oluşturmalısın. İlgi alanlarınız farklı olabilir ama illa ortak bi noktanız vardır. Düşün bakalım ne olabilir? Bu konuda kendini geliştir ilgisini çek.
Bi de tavsiyem, eşinin kendi özel alanı olsun, hatta senin de olsun. Sürekli seninle dışarı çıkmasını istiyorsan hem eşin hem sen bunalırsın, çünkü eşin bi zaman sonra ''ee yeter'' diyecek.
onun beni çok sevdiğini biliyorum ve ona güvenim sonsuz ama bu düşünceleride atamıyorum kafamdanKötü olarak söylemiyorum yanlış anlamayın ama bence psikolojik olarak kafanıza bu şekilde yerleştirmeyin eşiniz sizi her halinizle sevmeli kilonuz fazlaysa da vermeniz için yardım etmeli diye düşünüyorum. Yani daha bakımlı güzel olursam kocam daha çok sever diye düşünmemelisiniz bence :)
Konu sahibi;
Bence amacınıza ulaşmak istiyorsanız bahaneleriniz engel olmasın size. Eğer bir hastalığınız yada vucudunuzun yapısıyla ilgili bir problem yoksa spor etki eder. Siz devam ettirin olmuyor diye bırakmayın. Stresli olabilirsiniz ama yatmadan önce 5 dakka bile egzersiz yapsanız 2-3 ayda faydasını görürsünüz ve bunun stresle ilgisi yoktur:) kendinize inanın ve daha çok çaba gösterin.
Siz zayıf, bakımlı, dünya güzeli de olsanız bu hayal ettiğiniz gibi bir dünya yok. Bunu ne kadar çabuk farkederseniz o kadar mutlu olursunuz. Bu takıntılar hem sizi yiyip bitirir, hem de eşinize hayatı zindan eder. Böyle uçuk talepler yerine eşinizle karşılıklı oturup diğer sorunlarınızı halletmeye çalışsanız keşke.ya ben aşırı kıskanç biriyim eşimi çok kıskanıyorum ama bnun neden biraz kilo almam ve eskisi gibi makyaj falan yapmamam yani artık özgüvenimi yitirdim
kocamın facesine giriyorum arada giriyorum işte orada sadece eltimle mesajlaşmış kız olarak ama ondan dahi kıskanıyorum erkek dahi olsa benden daha çok biriyle konuştuğunda çok sinirleniyorum falan neden böyle yaptığımı bilmiyorum mesela sadece bnmle ilgilensin hiç bensiz dışarı çıkmasın sadece benmle vakit geçirsin nereye giderse bni de götürsün istiyorum herkese bnden bahsetsin bnden başka konuşacak konusu olmasın istiyorum neden böyle oluyor bilmiorum bnları olnunla konuştuğumda bni ters anlıyo ve kalbmi kırıyo ne yapacağımı bilmiyoru(
bunların neden aslında sırf yanlız kalmamak için aslında yalnız kaldığımda yapacak bir işim de yoksa düşünüp saatlerce ağlıyorum yanlızlıktan çok korkuyorum ve galiba bu haraketlerim bni yanlızlığa doğru götürüoSiz zayıf, bakımlı, dünya güzeli de olsanız bu hayal ettiğiniz gibi bir dünya yok. Bunu ne kadar çabuk farkederseniz o kadar mutlu olursunuz. Bu takıntılar hem sizi yiyip bitirir, hem de eşinize hayatı zindan eder. Böyle uçuk talepler yerine eşinizle karşılıklı oturup diğer sorunlarınızı halletmeye çalışsanız keşke.
Babamın bi lafı var, 'şeytan boş insanla uğraşır.' Boş insanın aklına her şey gelir evde otururken. O yüzden mümkün olduğunca boş kalmamaya çalış, kendini mutlu edecek şeyleri düşün, bul, dene. Ömür geçiyor ya, boşver ufak şeylere takılmayı. Kendini geliştir, kendini sev. Hayat çok güzel. Sürekli eşine bağımlı bi hayatı yaşama. O da sana bağımlı olmasın. Sadece birbirinize BAĞLI olun yeterdediğin gibi belkide kendi özel alanım olmadığı içindir çünkü evlendikten sonra arkadaşlarımdan uzaklaştım ailemden uzaklaştım falan yanlız kalıyorum ve bu yanlızlığımı tek gideren kişi eşim bu yüzden belkide böyle
çok teşkkr ederim yorumun için inanın bunu deniycem kendime bir uğraş bulmam lazım sanırım kafamı dağıtmaya ve şimdi yaptığım gibi içimi dökmeye ihtiyacım varmış ne kadar rahatladığımı bilemezsin içime huzur doldu inanın yüzümde bir gülümseme oluştu :)Babamın bi lafı var, 'şeytan boş insanla uğraşır.' Boş insanın aklına her şey gelir evde otururken. O yüzden mümkün olduğunca boş kalmamaya çalış, kendini mutlu edecek şeyleri düşün, bul, dene. Ömür geçiyor ya, boşver ufak şeylere takılmayı. Kendini geliştir, kendini sev. Hayat çok güzel. Sürekli eşine bağımlı bi hayatı yaşama. O da sana bağımlı olmasın. Sadece birbirinize BAĞLI olun yeter
İnşallah atarsın içindeki sıkıntıyıçok teşkkr ederim yorumun için inanın bunu deniycem kendime bir uğraş bulmam lazım sanırım kafamı dağıtmaya ve şimdi yaptığım gibi içimi dökmeye ihtiyacım varmış ne kadar rahatladığımı bilemezsin içime huzur doldu inanın yüzümde bir gülümseme oluştu :)
ama benm hiç arkadaşım yokİnşallah atarsın içindeki sıkıntıyıTek yapman harekete geçmek.
Bu senin eşinle alakalı değil, kendinle alakalı bişey. Önce kendini mutlu et
diyaloglarınız nasıl ki eşinle? uzun sohbetleriniz olurdu da birden kesildi mi?ya ben aşırı kıskanç biriyim eşimi çok kıskanıyorum ama bnun neden biraz kilo almam ve eskisi gibi makyaj falan yapmamam yani artık özgüvenimi yitirdim
bunların neden aslında sırf yanlız kalmamak için aslında yalnız kaldığımda yapacak bir işim de yoksa düşünüp saatlerce ağlıyorum yanlızlıktan çok korkuyorum ve galiba bu haraketlerim bni yanlızlığa doğru götürüo
İnan ki benim de yokama benm hiç arkadaşım yok