No aşağılama,no boşan sözcükleri..please
Bu bencilliği iki küçük çocukla nasıl yapabilirim.fikir verebilir misinizAzıcık bencil olsanız mutlu olursunuz aslında . Bırakın biraz da o sizi mutlu etmek için çabalasın
Bu bencilliği iki küçük çocukla nasıl yapabilirim.fikir verebilir misiniz
O çocuklar da farkedecek bu mutsuzluğu .o da farketti benim mutsuzluğumu.m
Uzun uzun konuşunca erkekler hicbisey anlamıyor ya,o yüzden kısa ve net tutayım dedim.ama anlamaz diyorsunuz haAçık olun,net ifade edin. Mantıklı ve empatik ol diye bir kadına bile üstünkörü söylense anlamaz kaldı ki bir erkek bunu hiç anlamaz.
Üç çeşit yemek yapıyorsanız iki çeşit yapın kalan otuz dakikalık sürede kendinize kahve yapın ayaklarınızı uzatın dinlenin.Uzun uzun konuşunca erkekler hicbisey anlamıyor ya,o yüzden kısa ve net tutayım dedim.ama anlamaz diyorsunuz ha
Daha net ifade etmeye çalışacağım.tesekkurler
Hangi narsist seni mutlu etmek için ne yapayım diye soruyor acaba?Daha önce eşimle ilgili sıkıntım dan konu açmıştım.onu aştık.ben kilo aldım vs...
şimdi de eşimin bencil halleri ,kendini etrafındakilere en üstün görme isteği,dünya kendi etrafında dönüyormuş halleri beni korkutuyor.
Narsist olduğunu düşünüyorum.
Bu beni çok üzüyor.empati duygusu özellikle bana karşı nerdeyse hiç yok
Dışardaki insanlara kendini düşünceli göstermeye çalışır,başarır da.
Evinde çocuklarına karşı bir eksikliği yok.ilgilenir,zaman ayırır,şefkatli yaklaşır.
Ama bu adamın bana karşı tutumunu anlayamıyorum,acaba çocukluktan bu yana ben sevgiyi hiç tatmadım,ve bu adamın sevgisizligini anlayamıyor muyum
Neler yapmalıyım,çünkü o da farketti benim mutsuzluğumu.mutlu etmek için ne yapayım diye soruyor.
Ben de mantıklı ve empatik ol diye yanıt verdim
Siz zeki,herşey hakkında bi bilgisi olan mümkünse evli arkadaşlarımdan tavsiye almak istiyorum,
Sanırım benim sorunum kendi degerimi bilememek...
Kendi değerimi nasıl artırım,zekice fikirlerinize açığım
Eşin sana seni mutlu etmek için ne yapabilirim diyorsa seni önemsiyor demektir. Bence taleplerini daha açık ifade et. Şunu şunu yaparsan mutlu olurum de. Sende aynı şekilde onun taleplerini öğren.Daha önce eşimle ilgili sıkıntım dan konu açmıştım.onu aştık.ben kilo aldım vs...
şimdi de eşimin bencil halleri ,kendini etrafındakilere en üstün görme isteği,dünya kendi etrafında dönüyormuş halleri beni korkutuyor.
Evinde çocuklarına karşı bir eksikliği yok.ilgilenir,zaman ayırır,şefkatli yaklaşır.
Ama bu adamın bana karşı tutumunu anlayamıyorum,acaba çocukluktan bu yana ben sevgiyi hiç tatmadım,ve bu adamın sevgisizligini anlayamıyor muyum
Neler yapmalıyım,çünkü o da farketti benim mutsuzluğumu.mutlu etmek için ne yapayım diye soruyor.
Siz zeki,herşey hakkında bi bilgisi olan mümkünse evli arkadaşlarımdan tavsiye almak istiyorum,
TEşhisi koyacak olan psikologdur. Artık her sorun yaşadığımız insana narsist damgası yapıştırılmasındanda çok sıkıldım. İnsanlar bunun için 4 sene dirsek çürütüyor sosyal medyada gördüğünüz iki madde sonrası kimseye narsist demeye hakkımız yok.Daha önce eşimle ilgili sıkıntım dan konu açmıştım.onu aştık.ben kilo aldım vs...
Yaw he he,bende doktorum hanımefendi.ama benim alanım değil.nacizane sizlerden tevsiye almak istediğim için,kendi degerimin kendi farkindaligimin varlığına nasıl varirim amaciyla açtım konuyu.damga filan yapistirdigimiz yok.en çok emek veren en çok iyiliğini isteyen biziz eşlerimizin.narsisst demeye hakkınız yok filan diyerek ahkam KesemezsinizTEşhisi koyacak olan psikologdur. Artık her sorun yaşadığımız insana narsist damgası yapıştırılmasındanda çok sıkıldım. İnsanlar bunun için 4 sene dirsek çürütüyor sosyal medyada gördüğünüz iki madde sonrası kimseye narsist demeye hakkımız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?