Eşim mi annem mi yoksa kayinvalidem mi hatali

zzeeyynnepp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
17
2
39
Merhaba Arkadaşlar,

Bu siteyi takip ederken birden bugün üye olarak kendimi buldum.Neden eşim ile çok zıt düşünüyor olmamız.21 nisan 2013 günü eşim ile tanismis ve 3 ay sonra nisanlandik .Nİşan alisverisine kadar herşey mükemmeldi.Eşim ile herşeyi açık olarak konuşmuştuk.Nişandan sonra çok fazla tartışır olmustuk.Nişana kadar herşey mükemmeldi eşime gerçekten çok asiktım.Nişandan nikaha kadar olan sorunlari daha sonra sizinle paylasacagim.Nİkahtan bir gün önce kıyafet konusundan dolayı tartismis ve nikahı erteleme karari aldık.(ben tesettürlü bir bayanim ve eşim ileebgiyinme konusunü tanistigimiz ikinci gün konusmuştum cunkü kıyafet konusunda bana karisilmasindan hoslanmiyordum)şehir dışından gelen kişilere ve annemlere nikahın ertelendiğini haberini verdim.Ama eşim ile konuşup tekrar nikaha gittik.Nikahtan sonra insanlar giyinmiş kuşanmış ve özenli bir sekilde fotoğraf çekiliyordu.(normal günlük kıyafet ile gitmiştim)Annem bunları görüp ve bir gün öncesi nikah erteleme olayından dolayı üzgündü.ve fotoğraf cekilenleri görünce keşke çiçek olsa idi demesi üzerine kayinvalidem bunu duyarak o kadar da değil onu da dusunduk diyerek anneme sert bir sekilde cevap vermis ve daha sonra bunu eşime 6-7 kere annemin çiçek olsaydı dediğini anlatmış.EŞim bunun üzerine annesinin lafına istinaden annem ile o gün konuşmadı.sizce burada annem mi kayinvalide m mi hatalı Yoksa eşim mi.ben kayinvalidemin bunu eşime gidip anlatmasina kızdım.eşim ben sordum anlattı dedi.ilk önce 6_7 kere dediğini soylemisken sonra annemin buyuk yemini üzerine bir kere demiş ben yanlış Anlamisim dedi.bende bence annenin bunu sana anlatması yanlış .annem keske çiçek olsa idi demesi üzerine unutmuşuz yada sipariş verdik geliyor demesi daha uygun ollurdu dedim.keske çiçek olsa idi demek çiçek istemek olur ve annen çiçek isteyemezberri.eşim aslında ab isine çiçek almasını söylemiş faakat abisi açık yer bulamamış nilahimiz saat 11 den idi.sizce burada annem mi kayinvalide m mi yoksa eşim mi hatalıyorumlarınızi bekliyorum

Tabikide kv eşinizi dolduruşa getirmiş.ne varki tatlı dille durumu izah etse alamadık falan dese. Altı üstü bir çiçek yanı eşinizde hazırmış dolmaya.kv ye karşı çok temkinli olun fırsatınızı vermeyin ilk fırsatta önünüze sunabilir

• Beğen
Reactions: anu
catss.jpg

Olmus bitmis bosverin kucuk seyler bunlar hatali kim diye soracak olursan kayinvalide boyle kucuk biseyi abartmaya gerek yok

Cicek olsaydi dedigi gelin buketi ise annen, esin, kv falan degil direk sen hatalisin.
Ha bilerek ozenip hazirlanmadiysan annen sacma bir sekilde dillendirdigi icin annen hatali.
kv laf tasidigi icin hatali ama malzemeyi veren sizsiniz.
2 sene gecmis, unutun bazi seyleri.

benımde anlamadıgım olay gecmıs gıtmıs konusulup hallolmus. bızım bırını hatalı bulmamız neyı degıstırecek ?

Burda kimse hatalı değil, herkes gergin. sadece hem sizin hem ailelerin içine sinmeyen bir nikah olması yazık olmuş. Tanıştıktan 3 ay sonra nişan zaten çok erken, nişanlılık kavgalı geçmiş. İnşallah şimdi huzurun yerindedir

Nikahtan sonra insanlar giyinmiş kuşanmış ve özenli bir sekilde fotoğraf çekiliyordu.(normal günlük kıyafet ile gitmiştim)Annem bunları görüp ve bir gün öncesi nikah erteleme olayından dolayı üzgündü.ve fotoğraf cekilenleri görünce keşke çiçek olsa idi demesi üzerine kayinvalidem bunu diyerek o kadar da değil onu da dusunduk anneme sert bir sekilde cevap vermis
Olay bu arada, ama anlayamadım, annenizin size sitem etmesi gerekmiyor mu günlük kıyafetle giden sizsiniz. günlük kıyafetle gidenin elinde çiçek zaten bi saçma durur. Kayınvalide niye "o kadar da değil onu da dusunduk" bunu demiş konunun onla ne alakası var o niye kızıyor, nikahı iptal ettiğiniz için mi almamışlar. Vallahi bi siz suçlusunuz sanki. Anladıklarım y ada anlayamadıklarım neticesinde. Nikaha trip olsun diye mi normal kıyafetle gittiniz. Gerçi ben de nikaha normal kıyafetle gitmiştim ama biz de sadece şahitler vardı, eşim beden eğitimi öğretmeni onunda üstünde eşofman vardı, iş çıkışı şipşak yapmıştık.

Iyi de 2 sene gecmis olayin uzerinden o olayda sonra hersey duzelip yoluna girdide bir oraya mi takildiniz anlamadim :KK51:Iki koca sene gecmis ve olay eften puften neden hala pesindesiniz ?

Esin doldurusa geldigi icin kayınvalidende doldurduğu icin suclu canim omur boyu derdin boyle küçük seyler olsun keske ama cokta uzatılacak bi konu degil bence bi tavsiye benden sana cnm kimse için esinle tartışıp arani bozma aksine iyi tutmaya calis :KK66:

X